ΑρχικήinetΑποκαλύπτεται το νέο Apple HomePod με οθόνη LCD

Αποκαλύπτεται το νέο Apple HomePod με οθόνη LCD

Η Apple εργάζεται ενεργά σε HomePod νέας γενιάς το οποίο ετοιμάζεται να αποκτήσει οθόνη LCD στην κορυφή, αποκαλύπτουν πηγές.

Δείτε επίσης: YouTube Music: Ενδέχεται να έρχεται στο HomePod

Το HomePod είναι ένα έξυπνο ηχείο που αναπτύχθηκε από την Apple Inc. Σχεδιασμένο να λειτουργεί άψογα με την υπηρεσία συνδρομής Apple Music (και όχι μόνο), το HomePod περιλαμβάνει τεχνολογία διαμόρφωσης δέσμης ήχου (beamforming) και οκτώ ηχεία, και πωλείται σε δύο χρώματα: λευκό και γκρι του διαστήματος. Πωλείται δίπλα στο HomePod Mini, μια μικρότερη και πιο οικονομική παραλλαγή που παρουσιάστηκε το 2020.

Πριν από λίγους μήνες, ο συλλέκτης πρωτοτύπων της Apple, Kosutami, μοιράστηκε τις πρώτες εικόνες ενός πρωτοτύπου HomePod με μια οθόνη LCD στην κορυφή. Οι εικόνες αυτές έχουν επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες πηγές, καθώς ακούσαμε ότι το πρωτότυπο αυτό πιθανότατα ανήκει σε μια επερχόμενη γενιά του HomePod. Ο Kosutami επιστρέφει τώρα με περισσότερες εικόνες του πρωτοτύπου HomePod με οθόνη LCD.

Σε μια ανάρτηση στο X (πρώην Twitter), ο Kosutami μοιράστηκε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό το πρωτότυπο HomePod. Σύμφωνα με το συλλέκτη, το μοντέλο που αναγνωρίζεται ως B720 έχει ακριβώς τον ίδιο μέγεθος και σχεδιασμό με το HomePod δεύτερης γενιάς που παρουσιάστηκε νωρίτερα φέτος. Ακόμα και η περιοχή οθόνης στην κορυφή είναι του ίδιου μεγέθους, αλλά φυσικά, η κύρια διαφορά εδώ είναι η οθόνη LCD.

Τα τρέχοντα μοντέλα HomePod δεν έχουν οθόνη LCD. Αντίθετα, διαθέτουν μια συνδυασμένη χρήση LEDs που μπορούν να εμφανίζουν διάφορα χρώματα. Ωστόσο, για να καταστήσει το προϊόν πιο ελκυστικό για τους πελάτες, η Apple έχει εργαστεί σε νέες εκδόσεις του HomePod με μια πλήρως λειτουργική οθόνη.

Apple Homepod Mini

Δείτε ακόμα: Η Aston Martin και η Porsche παρουσίασαν την επόμενη γενιά Apple CarPlay που έρχεται στα αυτοκίνητά τους το 2024

Η οθόνη ίσως φαίνεται επίπεδη, αλλά ο Kosutami λέει ότι θα είναι καλυμμένη με κυρτό γυαλί – που μπορεί να δει κανείς στην εικόνα του πρωτοτύπου που κοινοποιήθηκε τον Οκτώβριο. Είναι ακόμα ασαφές πώς θα φαίνεται η διεπαφή, αλλά το 9to5Mac έχει μάθει προηγουμένως ότι η οθόνη θα εμφανίζει βασικές πληροφορίες για τα πολυμέσα που αναπαράγονται σε εφαρμογές όπως το Apple Music και το Apple Podcasts.

Η οθόνη στο HomePod μπορεί επίσης να εμφανίζει κάποιες σημαντικές ειδοποιήσεις, πιθανώς για να επιτρέψει στους χρήστες να απαντήσουν σε τηλεφωνικές κλήσεις και να απαντήσουν σε μηνύματα.

Η Apple έχει εσωτερικά εξερευνήσει πολλά πρωτότυπα Home Pod με οθόνη, συμπεριλαμβανομένου ενός που μοιάζει με ένα Amazon Echo Show. Ωστόσο, το πρωτότυπο B720 που διέρρευσε από τον Kosutami φαίνεται πιο πιθανό να ανακοινωθεί στο εγγύς μέλλον, ενώ πιο φιλόδοξες ιδέες ενδέχεται να χρειαστεί ακόμα χρόνο για να δουν το φως της δημοσιότητας.

Φυσικά, η Apple μπορεί πάντα να απορρίψει το πρωτότυπο και να προσποιηθεί ότι δεν υπήρξε ποτέ. Αναμένεται να ακούσουμε τις γνώμες των Apple fans για την ιδέα ενός HomePod με οθόνη LCD στην κορυφή.

Πηγή: 9to5mac

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS