ΑρχικήinetWhatsApp: Πώς η λειτουργία "View Once" ενισχύει την ιδιωτικότητα

WhatsApp: Πώς η λειτουργία “View Once” ενισχύει την ιδιωτικότητα

Μπορούμε να πούμε με ασφάλεια ότι το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για τους ανθρώπους. Χρησιμοποιείται για τα πάντα, από προσωπική επικοινωνία μέχρι εργασία σε επιχειρήσεις και ειδησεογραφικά γραφεία. Και, κάθε μέρα, εκατομμύρια αρχεία μέσων κοινοποιούνται μέσω αυτού.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Πώς μπορείτε να ελέγξετε αν χρησιμοποιεί μικρόφωνο στο παρασκήνιο
WhatsApp

Παράλληλα, η Meta συνεχίζει να ενημερώνει την εφαρμογή προσθέτοντας νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις. Μία από τις πιο ζητούμενες λειτουργίες ήταν η δυνατότητα αποστολής πολυμέσων με την επιλογή “View Once“, η οποία εισήχθη στο WhatsApp πριν από κάποιο καιρό. Αυτό σας επιτρέπει να στείλετε μια εικόνα ή ένα βίντεο, ακόμη και φωνητικές σημειώσεις, αλλά ο παραλήπτης μπορεί να το αναπαραγάγει μόνο μία φορά.

Επιπλέον, αν ο παραλήπτης δεν ανοίξει ένα αρχείο μέσω View Once εντός 14 ημερών από την αποστολή, θα διαγραφεί. Να έχετε υπόψη ότι οποιοδήποτε πολυμέσο που αποστέλλετε ως View Once δεν θα αποθηκευτεί στη συλλογή της άλλης πλευράς και δεν μπορεί επίσης να πάρει στιγμιότυπα του.

Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο για ανθρώπους που ανησυχούν για την ιδιωτικότητα ή που χρειάζονται να αποστείλουν κωδικούς ή έγγραφα που αφορούν την ασφάλεια, όπως φωτογραφίες πιστωτικών καρτών. Παρακάτω θα εξηγήσουμε πώς λειτουργεί αυτή η δυνατότητα και πώς μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για τον εαυτό σας.

Δείτε ακόμα: WhatsApp: Για ποιους λόγους μπορεί να αποκλειστείτε από το app;

Πώς να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp για να στείλετε αρχεία πολυμέσων με View Once:

– Ανοίξτε το WhatsApp και επιλέξτε τη συνομιλία στην οποία θέλετε να στείλετε ένα αρχείο ως View Once.

– Επιλέξτε απλά μια φωτογραφία ή ένα βίντεο που θέλετε να στείλετε.

– Αφού ολοκληρώσετε τα παραπάνω βήματα, η εφαρμογή WhatsApp θα σας μεταφέρει στην οθόνη όπου μπορείτε να προσθέσετε λεζάντες και να επεξεργαστείτε το αρχείο σας. Εδώ, θα χρειαστεί να εντοπίσετε τον αριθμό ‘1’ στην κάτω δεξιά γωνία.

– Κάντε κλικ πάνω του και το αρχείο θα ρυθμιστεί τώρα σε “View Once”.

– Μόλις αποσταλεί, ο παραλήπτης θα μπορεί να το δει μόνο μία φορά και αμέσως μόλις το κάνει, θα μπορείτε να δείτε εάν έχει ανοίξει το αρχείο.

Δείτε επίσης: WhatsApp: Αναβάθμιση θα μπορούσε να καταστρέψει τα δεδομένα σας

Πηγή: news18

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS