ΑρχικήinetLG Gram: Τα νέα εξαιρετικά ελαφριά Laptop

LG Gram: Τα νέα εξαιρετικά ελαφριά Laptop

Τα πιό πρόσφατα LG Gram Pro laptop περιλαμβάνουν οθόνες OLED και τα Ultra chips της Intel με ενσωματωμένη μονάδα επεξεργασίας νευρωνικών δικτύων για τη λειτουργία AI Boost και εργασίες τεχνητής νοημοσύνης offline.

Δείτε επίσης: Microsoft: Αναβαθμίσεις σε Surface Pro 10 και Surface Laptop 6

Πριν από την CES 2024, η LG παρουσιάζει νέους φορητούς υπολογιστές στις σειρές της ultra-light LG Gram και LG Gram Pro. Αν ψάχνετε για οθόνες OLED και καλύτερα γραφικά, ρίξτε μια ματιά στη σειρά LG Gram Pro του 2024. Όπως είχαμε επισημάνει στην ανασκόπησή μας πέρυσι, η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ των Pro και των κανονικών laptop – πέρυσι ήταν τα γραφικά. Για μια πιο ορατή διαφορά, θα είμαστε σε ετοιμότητα για τον πιο μοντέρνο ξάδελφο τους, το LG Gram Style.

Για το 2024, υπάρχει το LG Gram Pro 16 και 17, και το LG Gram Pro 2-in-1. Το Gram Pro 16 είναι διαθέσιμο είτε στην κανονική Wide Quad οθόνη είτε με οθόνη OLED, καθώς και το 2-in-1.

Το LG Gram Pro 2-in-1 λειτουργεί ως laptop και ως tablet, διαθέτοντας οθόνη αφής, προσαρμόσιμο άξονα 360 βαθμών και επαναφορτιζόμενο ασύρματο στυλό.

Όλα είναι εξοπλισμένα με SSD NVMe PCIe 4.0, κάρτα γραφικών NVIDIA GeForce RTX 3050 και κάμερα Full-HD με αναγνώριση προσώπου. Όπως και το LG Gram, θα έχετε την επιλογή μεταξύ των επεξεργαστών Intel Core Ultra 5 ή Intel Core Ultra 7 για τα μοντέλα LG Gram Pro. Στη σειρά Pro, οι επεξεργαστές περιλαμβάνουν το AI Boost NPU hardware της Intel για την επιτάχυνση των εργασιών τεχνητής νοημοσύνης που επεξεργάζονται τοπικά στη συσκευή.

Δείτε ακόμα: LG: Ανακοινώνει τις UltraGear OLED gaming οθόνες νέας γενιάς

Η κανονική σειρά LG Gram θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη οθονών (14, 15, 16 και 17 ιντσών) και θα περιλαμβάνει επεξεργαστές Intel Core Ultra. Όλα περιλαμβάνουν ενσωματωμένες κάμερες Full-HD, κάνοντας τα μικρότερα ιδιαίτερα χρήσιμα για απροσδόκητες κλήσεις Zoom κατά τη διάρκεια των ταξιδιών για εργασία. Αλλά ακόμα και τα μεγαλύτερα ζυγίζουν λιγότερο από ποτέ – η πλήρης σειρά κυμαίνεται από 1,1 έως 1,3 κιλά. Οι δύο μεγαλύτερες οθόνες έχουν ανάλυση 2.560 × 1.600 – καθιστώντας τις πιο κατάλληλες για παρακολούθηση βίντεο, εκτεταμένη ανάγνωση στο διαδίκτυο ή επεξεργασία φωτογραφιών.

Όλα τα νέα μοντέλα LG Gram περιλαμβάνουν την εφαρμογή LG Gram Link, η οποία, σύμφωνα με την εταιρεία, θα δυνατοποιεί τον κοινόχρηστο φάκελο, τις μεταφορές φωτογραφιών και τον καθρέπτη οθόνης μεταξύ του υπολογιστή σας και των συσκευών Android ή iOS. Η εφαρμογή θα χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να κατηγοριοποιεί τις φωτογραφίες σας, καθώς και για να καθιστά ευκολότερη την αναζήτηση εικόνων μέσω λέξεων-κλειδιών.

Πηγή: theverge.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS