ΑρχικήinetΗ OpenAI θα κυκλοφορήσει ChatGPT App Store;

Η OpenAI θα κυκλοφορήσει ChatGPT App Store;

Η OpenAI σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης με το ChatGPT και το επερχόμενο App store.

Η OpenAI σας προσκαλεί να εξερευνήσετε το μέλλον της τεχνητής νοημοσύνης με το ChatGPT και το επερχόμενο app store.

Η κίνηση αυτή θα επιτρέπει στα GPTs (Generative Pre-trained Transformers), που έχουν δημιουργηθεί από προγραμματιστές με τη βασική έκδοση του ChatGPT, να φιλοξενούνται σε ένα κοινό αποθετήριο.

Αυτή η πρωτοβουλία μοιάζει με το Google Play ή το Apple Store, επικεντρωμένη όμως σε chatbots που μπορούν να εκτελούν προσαρμοσμένες εργασίες. Το ChatGPT εκπαιδεύεται σε μεγάλες ποσότητες κειμένου από διάφορες πηγές, επιτρέποντάς του να αντλήσει πρότυπα, συμφράσεις και σχέσεις μεταξύ των λέξεων.

Δείτε επίσης: OpenAI: Εκατοντάδες εργαζόμενοι απειλούν να παραιτηθούν μετά την αποχώρηση του Sam Altman από CEO

Παρόλο που δεν είναι κυριολεκτικά μνήμη, η διαδικασία προτύπων επιτρέπει στον τεχνητό νου να απαντάει σε “prompt” ή ερώτημα. Η OpenAI έχει επικοινωνήσει με προγραμματιστές εξατομικευμένων εφαρμογών GPT, και η ιστοσελίδα της αναφέρει το λανσάρισμα του App Store, με ενημέρωση από τον Νοέμβριο του 2023 που αναβλήθηκε για τον Ιανουάριο του 2024. Επιπλέον, προβλέπεται η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού κατάταξης πίνακα για τις εφαρμογές.

Ορισμένοι παρατηρητές της τεχνολογίας είχαν υποθέσει ότι αυτή η καθυστέρηση στην πρόοδο ίσως οφείλεται σε μια προβληματική περίοδο τον Δεκέμβριο για το ChatGPT. Με κάποιες εικασίες, φαίνεται ότι το τεχνητό chatbot έδειξε κάποια αδράνεια.

H OpenAI έχει το πρόγραμμα να επισημαίνει τα πιο χρήσιμα και ευχάριστα GPTs που ανακαλύπτει σε κατηγορίες όπως η παραγωγικότητα, η εκπαίδευση και απλώς για διασκέδαση.

Δείτε ακόμα: OpenAI: Πότε θα κυκλοφορήσει το AI εργαλείο ανίχνευσης εικόνων;

Όσον αφορά τη χρηματοδότηση του ChatGPT, αναφέρεται ότι η εμπορευματοποίηση αποτελεί σημαντικό θέμα και υπάρχουν αναρωτήσεις από κριτικούς και προγραμματιστές σχετικά με το πόσο θα χρεώνεται και ποιο κεφάλαιο θα δημιουργηθεί για τη χρήση του αυτόματου συστήματος που κατασκευάστηκε από την OpenAI.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο του ChatGPT, “τους επόμενους μήνες θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε χρήματα βάσει του αριθμού των ατόμων που χρησιμοποιούν το GPT που δημιουργήσατε”.

Επιπλέον, το ChatGPT καταγράφηκε ως η πιο αναζητημένη σελίδα στη Wikipedia για το 2023, αποδεικνύοντας την κυριαρχία του σε αυξανόμενο βαθμό στον τομέα της αναδυόμενης τεχνολογίας.

Πηγή πληροφοριών: https://readwrite.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS