ΑρχικήinetClicks: Η Επιστροφή στο BlackBerry-Style Πληκτρολόγιο για το iPhone

Clicks: Η Επιστροφή στο BlackBerry-Style Πληκτρολόγιο για το iPhone

Εξερευνούμε το μέλλον του iPhone με το καινοτόμο πληκτρολόγιο Clicks, επιστρέφοντας στο BlackBerry-Style στυλ.

Εξερευνούμε το μέλλον του iPhone με το καινοτόμο πληκτρολόγιο Clicks, επιστρέφοντας στο BlackBerry-Style στυλ.

Αν είσαι από εκείνους που εξακολουθούν να εκφράζουν απογοήτευση για την απουσία φυσικού πληκτρολογίου στα iPhone, 17 χρόνια μετά την κυκλοφορία του πρώτου iPhone από την Apple, η Clicks παρουσιάζει μια λύση, πάντα και όταν υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης. Το καινούργιο πληκτρολόγιο δημιουργού της εταιρείας, με κόστος 139 δολάρια, προσαρμόζεται στο iPhone, μεταμορφώνοντάς το σε μια εξαιρετικά μακριά συσκευή, παρόμοια με τα BlackBerry. Τα πλήκτρα συνοδεύονται ακόμη και από συντομεύσεις πληκτρολογίου.

Το πληκτρολόγιο Clicks προσθέτει μερικά ίντσες στο iPhone και συνδέεται μέσω της θύρας της συσκευής, είτε πρόκειται για την παλιά Lightning είτε για την πιο πρόσφατη USB-C στα τελευταία iPhone 15. Μπορείς ακόμη να φορτίσεις το τηλέφωνο σου μέσω μιας επιπλέον θύρας, οπότε δεν χρειάζεται να αφαιρέσεις τη θήκη για να το φορτίσεις. Η θήκη είναι ενιαία και τοποθετείται και αφαιρείται όπως η συνηθισμένη ελαστική θήκη. Διατίθεται μόνο σε δύο χρώματα, το κίτρινο “BumbleBee” και το γκρι “London Sky”.

Δείτε ακόμα: Μπαταρία iPhone: Πώς να Μεγιστοποιήσετε τη Διάρκεια Ζωής της με τη Σωστή Θερμοκρασία

Αν και καθιστά το iPhone σου ακόμη μεγαλύτερο, προσφέρει περισσότερο χώρο οθόνης όταν πληκτρολογείς μακροσκελείς ηλεκτρονικές επιστολές ή δημιουργείς έγγραφα απευθείας από το τηλέφωνό σου. Περιλαμβάνει επίσης συντομεύσεις πληκτρολογίου, όπως το CMD + H για επιστροφή στην αρχική οθόνη ή το CMD + Space για αναζήτηση. Η εταιρεία ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει σύντομα και μια εφαρμογή Clicks στο App Store, η οποία θα διαχειρίζεται όλες αυτές τις επιπλέον λειτουργίες.

Η εταιρεία πληκτρολογίων ηγείται από τον δημοφιλή YouTuber Michael Fisher και τον ιδρυτή του τεχνολογικού blog “CrackBerry Kevin,” επίσης γνωστό ως Kevin Michaluk. Σε ανακοίνωση, ο Michaluk δήλωσε ότι η θήκη θα ενδιαφέρει τόσο τους χρήστες iPhone εδώ και πολύ καιρό όσο και τους πρώην χρήστες κινητών με φυσικό πληκτρολόγιο.

Δείτε επίσης: Apple: Απέσυρε το iOS 17.3 Beta 2 λόγω προβλημάτων με boot loop

Έτσι, το τηλέφωνο αναδεικνύει έντονα την επιρροή του από τα BlackBerry. Οι ιδρυτές υποστηρίζουν ότι αφιέρωσαν ιδιαίτερο χρόνο για να δώσουν σωστή αίσθηση στο πληκτρολόγιο, λαμβάνοντας υπόψη τόσο το μέγεθος των πλήκτρων όσο και την αίσθηση του κλικ. Ελπίζουμε να το δοκιμάσουμε την επόμενη εβδομάδα, όταν η Clicks παρουσιάσει τη θήκη στη CES. Παράλληλα, μπορείς να κάνεις προπαραγγελία της θήκης με 139 δολάρια από τον ιστότοπο της εταιρείας, με τις αποστολές να ξεκινούν από την 1η Φεβρουαρίου.

Υπήρξαν παλαιότερες προσπάθειες για θήκες πληκτρολογίου για τα iPhone, όπως η θήκη Typo BlackBerry QWERTY που μοιάζει πολύ με το παλιό πληκτρολόγιο “crackberry.” Η BlackBerry είχε ακόμη επιδικάσει νομικά εναντίον τους για παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων. Ως εταιρεία, η BlackBerry βρίσκεται πλέον σε περίοπτη θέση, οπότε δεν υπάρχει πραγματική πιθανότητα επίσημης επιστροφής του κλασικού κινητού με πληκτρολόγιο. Η έκδοση της Click μπορεί να έχει κάποια πλεονεκτήματα χάρη στο ενσωματωμένο φωτισμό για τις νυχτερινές σου πληκτρολογήσεις.

Πηγή πληροφοριών: https://gizmodo.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS