ΑρχικήinetApple AirTag 2: Δεν αναμένεται πριν το 2025

Apple AirTag 2: Δεν αναμένεται πριν το 2025

Αν περιμένατε ότι το 2024 θα κυκλοφορήσει ένα AirTag δεύτερης γενιάς, δυστυχώς θα σας απογοητεύσουμε. Σύμφωνα με ένα νέο ρεπορτάζ του Bloomberg, η Apple σκεφτόταν αρχικά να κυκλοφορήσει το AirTag 2 κάποια στιγμή το 2024, αλλά αποφάσισε τελικά να περιμένει μέχρι το επόμενο έτος.

Apple AirTag 2

Δείτε επίσης: AirTag: Εντόπισε κλεμμένη αποσκευή και τον κλέφτη της

Στην τελευταία έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On του, ο Mark Gurman του Bloomberg εξηγεί ότι η Apple δεν έχει “καμία βιασύνη” να κυκλοφορήσει το AirTag 2. Ο Gurman επισημαίνει ότι η Apple έχει λίγο ανταγωνισμό στο δίκτυο Find My και ότι τα τρέχοντα AirTags “λειτουργούν αρκετά καλά και έχουν τα περισσότερα χαρακτηριστικά που θα θέλατε”.

Το αληθινό πρόβλημα για την Apple είναι ότι “είναι προφανές ότι υπερέβαλε” με το AirTag, σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ. “Οι αποθήκες πίσω από τα καταστήματα λιανικής της Apple και οι αποθηκευτικοί χώροι των συσκευών της Apple είναι ακόμα γεμάτοι AirTags”, λέει το άρθρο.

Apple AirTag 2

Σχετικά με το τι να περιμένουμε από το AirTag 2, το Bloomberg λέει ότι θα πρέπει να αναζητήσουμε “έναν αναβαθμισμένο ασύρματο επεξεργαστή για να ευθυγραμμιστεί με τα πιο πρόσφατα εξαρτήματα μέσα στα τελευταία iPhone και Apple Watches”.

Δείτε επίσης: Find My: Μπορεί να καταχραστεί για να κλαπούν κωδικοί πρόσβασης

Αυτό αναφέρεται στον δεύτερης γενιάς επεξεργαστή Ultra-Wideband, που περιλαμβάνεται στα iPhone 15, Apple Watch Series 9 και Apple Watch Ultra 2. Αυτός ο επεξεργαστής μπορεί να επικοινωνεί με άλλες συσκευές που έχουν τον ίδιο επεξεργαστή σε εκτεταμένη απόσταση, σε σύγκριση με τον επεξεργαστή U1 που βρίσκεται σε προηγούμενες γενιές iPhone και AirTags.

Ένα παρόμοιο χρονοδιάγραμμα για το AirTag 2 έχει αναφερθεί επίσης από τον αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Οπότε, αν χρειάζεστε ένα AirTag σήμερα, δεν έχει νόημα να περιμένετε για τη δεύτερη γενιά.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS