ΑρχικήHow ToFriend Solar System: Πώς λειτουργεί το ηλιακό σύστημα φίλων του Snapchat;

Friend Solar System: Πώς λειτουργεί το ηλιακό σύστημα φίλων του Snapchat;

Η έκδοση επί πληρωμή του Snapchat, Snapchat Plus, προσφέρει extra λειτουργίες στους χρήστες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται και κάποιες νέες πειραματικές λειτουργίες. Μια από αυτές είναι το Snapchat Friend Solar System. Αυτή η δυνατότητα προσφέρει σε κάθε στενό σας φίλο μια θέση στο προσωπικό σας “ηλιακό σύστημα”. Όπως και στο πραγματικό ηλιακό σύστημα, υπάρχουν οκτώ πλανήτες, με εσάς να έχετε το ρόλο του ήλιου. Εάν είστε στενοί φίλοι με κάποιον, το Bitmoji του θα κάθεται σε έναν πλανήτη σε τροχιά γύρω σας. Όσο πιο κοντά είναι ο πλανήτης ενός φίλου στον ήλιο, δηλαδή σε εσάς, τόσο καλύτεροι φίλοι θεωρείστε.

Snapchat Friend Solar System

Το εικονικό ηλιακό σύστημα του Snapchat, Friend Solar System, έχει την ίδια διάταξη με το πραγματικό σύστημα, αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να προσδιοριστεί ποιος πλανήτης είναι ποιος.

Δείτε επίσης: Τεχνητή Νοημοσύνη στο Snapchat

Εδώ, μπορείτε να δείτε τι δείχνει το Friend Solar System σε σχέση με τους στενούς σας φίλους στο SnapChat:

  • Ο Ερμής είναι ο πιο κοντινός σας φίλος. Εμφανίζεται με ανοιχτό κόκκινο χρώμα, ενώ γύρω του υπάρχουν πολλές κόκκινες καρούλες.
  • Η Αφροδίτη είναι μαύρη και έχει κίτρινες, ροζ και μπλε καρδιές.
  • Η Γη είναι εύκολο να εντοπιστεί με το φεγγάρι που περιστρέφεται γύρω από αυτήν.
  • Ο Άρης έχει σκούρο κόκκινο χρώμα με μωβ και μπλε καρδιές να επιπλέουν κοντά.
  • Ο Δίας έχει πορτοκαλί απόχρωση και έχει τη Μεγάλη Κόκκινη Κηλίδα του (Great Red Spot).
  • Ο Κρόνος έχει τους γνωστούς δακτυλίους που τον ξεχωρίζουν.
  • Ο Ουρανός είναι πράσινος με στροβιλισμούς.
  • Ο Ποσειδώνας έχει σκούρο μπλε χρώμα.

Μπορείτε παρατηρήσετε την έκφραση των Bitmojis στις εικόνες. Στην κορυφή της λίστας, στον Ερμή, τα Bitmojis θα είναι χαμογελαστά και χαρούμενα. Όσο πιο κάτω στη λίστα, τόσο λιγότερο εκφραστικά γίνονται τα Bitmoji.

Δείτε επίσης: Snapchat: Πώς να δημιουργήσετε Group Chats;

Πού θα βρείτε ένα Friend Solar System;

Μπορείτε να ελέγξετε τη θέση σας στο εικονικό ηλιακό σύστημα ενός φίλου στην εφαρμογή Snapchat. Αρχικά, βεβαιωθείτε ότι το Snapchat σας είναι ενημερωμένο στην τελευταία έκδοση και ότι πληρώνετε συνδρομή Snapchat Plus. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Snapchat.
  • Από την οθόνη της κάμερας, σύρετε προς τα δεξιά.
  • Πατήστε παρατεταμένα το Bitmoji του φίλου δίπλα στις πληροφορίες μηνυμάτων του. Εάν ο φίλος σας δεν βρίσκεται κοντά στην κορυφή της λίστας ή δεν εμφανίζεται, στείλτε του ένα μήνυμα.
  • Πατήστε View Friendship κάτω από το όνομά του στο αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίστηκε.
  • Πατήστε είτε το σήμα “Best Friends” ή “Friends” με το χρυσό περίγραμμα κάτω από το όνομα χρήστη τους.
  • Εάν το σήμα που βλέπετε σε αυτήν τη σελίδα είναι “Friends”, είστε ένας από τους οκτώ κορυφαίους φίλους του αλλά αυτός όχι. Αυτό το αναδυόμενο παράθυρο θα τους δείχνει ως τον ήλιο και εσάς ως τον πλανήτη. Αν λέει “Best Friends”, ανήκετε και οι δύο στους οκτώ πιο στενούς φίλους (ο ένας του άλλου). Εάν κανένας από τους δύο δεν κατέχει θέση στις αντίστοιχες λίστες σας, το σήμα δεν θα εμφανιστεί καθόλου.

Δείτε επίσης: Η.Β.: Ελέγχει το AI chatbot του Snapchat – Κίνδυνος για απόρρητο;

Μπορείτε να τοποθετήσετε κάποιον στο ηλιακό σας σύστημα στέλνοντάς του περισσότερα μηνύματα και αρχεία σε σχέση με άλλους χρήστες στη λίστα φίλων σας.

Το Snapchat Friend Solar System είναι ένας πρωτοποριακός τρόπος για να κατανοήσει κανείς τη δυναμική των φιλικών σχέσεων του στο Snapchat. Αυτό μπορεί να γίνει με την παρακολούθηση της συχνότητας και της ποιότητας της αλληλεπίδρασης με τους φίλους του στην πλατφόρμα.

Καταρχάς, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Snapchat Friend Solar System για να εντοπίσει τους φίλους με τους οποίους επικοινωνεί περισσότερο. Αυτό μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση αυτών των σχέσεων μέσω της συνεχούς και στοχευμένης επικοινωνίας.

Επιπλέον, το Snapchat Friend Solar System μπορεί να αποκαλύψει τις σχέσεις που ίσως χρειάζονται περισσότερη προσοχή. Αν κάποιος παρατηρεί ότι η αλληλεπίδραση με ορισμένους φίλους είναι περιορισμένη, μπορεί να κάνει προσπάθειες για να ενισχύσει αυτές τις σχέσεις.

Πηγή: www.slashgear.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS