ΑρχικήinetHelldivers 2: Προδιαγραφές και Υποστήριξη Cross-Play

Helldivers 2: Προδιαγραφές και Υποστήριξη Cross-Play

Νέες λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν για τις Προδιαγραφές και την Υποστήριξη Cross-Play του Helldivers 2 πριν από την κυκλοφορία του παιχνιδιούγια το PS5 και το PC τον επόμενο μήνα στις 8 Φεβρουαρίου.

Σε ένα άρθρο στο PlayStation Blog, ο προγραμματιστής Arrowhead Game Studios επιβεβαίωσε ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει Cross-Play.

Επίσης, αποκάλυψε τα ελάχιστα/προτεινόμενα χαρακτηριστικά επίδοσης και προδιαγραφές συστήματος για PC, οι οποίες είναι ορατές παρακάτω.

Helldivers 2

Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια ενός γεγονότος PlayStation Showcase τον περασμένο Μάιο, το Helldivers 2 αρχικά είχε προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2023 πριν αναβληθεί.

Και έχει κυκλοφορήσει ένα νέο τρέιλερ για το co-op shooter τρίτου προσώπου, το οποίο θα εκδοθεί από τη Sony.

Είναι μια συνέχεια του Helldivers, το οποίο κυκλοφόρησε αρχικά το 2015 για το PS3, PS4 και το Vita.

Εμπνεόμενο από την στρατιωτική επιστημονική φαντασία όπως το Starship Troopers, έγινε επίσης το πρώτο παιχνίδι της Sony που κυκλοφόρησε στο PC την ίδια χρονιά.

“Συνεργαστείτε με έως και τρεις φίλους και προκαλέστε χάος σε μια εισβολή εξωγήινη που απειλεί την ασφάλεια του πλανήτη σας, της Super Earth, σε αυτό το παιχνίδι co-op” δηλώνει η περιγραφή του παιχνιδιού στο PlayStation Store.

“Βάλτε τα παπούτσια των Helldivers, μιας ελίτ κλάσης στρατιωτών που έχουν ως αποστολή να διαδώσουν την ειρήνη, την ελευθερία και τη Διαχειριζόμενη Δημοκρατία χρησιμοποιώντας τα μεγαλύτερα, κακότεχνα και πιο εκρηκτικά εργαλεία στο γαλαξία.

Helldivers 2

“Οι Helldivers δεν πηγαίνουν κάτω στον πλανήτη χωρίς κατάλληλη στήριξη, αλλά είναι υπόθεσή σας να αποφασίσετε πώς και πότε να το καλέσετε. Δεν έχετε μόνο μια σειρά από υπερδυνάμεις κύριων όπλων και προσαρμόσιμα φορτία, αλλά έχετε επίσης τη δυνατότητα να καλέσετε στρατήγημα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.”

Πηγή: videogameschronicle

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS