ΑρχικήUpdatesGoal Zero: Παρουσιάζει την οικιακή εφεδρική μπαταρία Haven

Goal Zero: Παρουσιάζει την οικιακή εφεδρική μπαταρία Haven

Το Goal Zero παρουσίασε στην έκθεση CES 2024 μία οικιακή εφεδρική μπαταρία με την ονομασία Haven, η οποία συνδυάζει την ηλεκτρική γεννήτρια Yeti Pro 4 με διακόπτη μεταφοράς.

Goal Zero Haven

Αυτή η εγκατάσταση επιτρέπει τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας για έως και 10 κυκλώματα στο σπίτι. Κατά τη διάρκεια προσομοίωσης διακοπής ρεύματος, το σύστημα διατήρησε τη λειτουργία ορισμένων κυκλωμάτων, ενώ η μπαταρία παρείχε αυτονομία περίπου 44 ωρών, ανάλογα με την κατανάλωση ενέργειας. Η τιμή αυτής της συσκευής φαίνεται να είναι λίγο πιο προσιτή σε σχέση με άλλες εφεδρικές μπαταρίες οικιακής χρήσης, προσφέροντας μια οικονομική λύση για τη διατήρηση ενέργειας κατά τη διάρκεια διακοπής ρεύματος.

Δείτε περισσότερα: Μπαταρία iPhone: Πώς να Μεγιστοποιήσετε τη Διάρκεια Ζωής της με τη Σωστή Θερμοκρασία

Η απόλυτα συναρπαστική πτυχή του συστήματος Haven είναι η ανταγωνιστική τιμή του. Αναφορικά με τις δυνατότητές του, η ελάχιστη επανάληψη των 4 kWh προσφέρεται στην τιμή των 4.550$ (~4150 €) απευθείας από την ιστοσελίδα της Goal Zero.

Είναι μια μικρή χωρητικότητα για ένα αντίγραφο ασφαλείας στο σπίτι, είναι όμως κάτι σημαντικόΈνα Tesla Powerwall προσφέρει περισσότερη από τριπλάσια χωρητικότητα, αλλά συνοδεύεται από αντίστοιχο κόστος εγκατάστασης. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί να ανεχτείτε την επίμαχη επέκταση της διάρκειας εγκατάστασης. Το 2021, η μέση διάρκεια διακοπής ρεύματος στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν περίπου δύο ώρες.

Εάν επιθυμείτε μεγαλύτερη απόδοση από την οικιακή σας μπαταρία Haven, μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον μονάδες μπαταρίας και να τις εγκαταστήσετε μόνοι σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να αξιοποιήσετε περισσότερη χωρητικότητα και αυτονομία.

haven μπαταρία

Διαβάστε ακόμη: Τα Android πλέον θα δείχνουν ένδειξη υγείας μπαταρίας

Στην πραγματικότητα, ο μόνος απαραίτητος εξοπλισμός για μία τέτοιου είδους εγκατάσταση, είναι ο διακόπτης μεταφοράς, όπου αυτή η συσκευή συνδέει την μπαταρία με το ηλεκτρικό σύστημα του σπιτιού σας. Έχετε υπόψιν σας ότι μια εγκατάσταση παρόμοιας φύσης μπορεί να ανέρχεται σε μερικές εκατοντάδες δολάρια.

Πηγή: cnet.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS