ΑρχικήUpdatesApple Store: Σάρωση προσώπου για τη βέλτιστη επιλογή Apple Vision Pro

Apple Store: Σάρωση προσώπου για τη βέλτιστη επιλογή Apple Vision Pro

Το Apple Store εφαρμόζει τη σάρωση προσώπου για την καλύτερη επιλογή μεγέθους του headset Apple Vision pro, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα καταστήματα των ΗΠΑ σε λίγες εβδομάδες.

apple store

Η εφαρμογή Apple Store θα αναβαθμιστεί με μια εξατομικευμένη εμπειρία αγορών για το VR headset.

Όπως παρατηρήθηκε από το MacRumors στην πιο πρόσφατη έκδοση του κώδικα της εφαρμογής Apple Store, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα να σαρώσουν το πρόσωπό τους χρησιμοποιώντας ένα iPhone ή iPad, προκειμένου να βρουν το κατάλληλο μέγεθος για το Apple Vision Pro Light Seal και το Head Band.

Δείτε περισότερα: Apple: Νέα Firmware ενημέρωση για το Magic Keyboard

Ένα μήνυμα στην εφαρμογή ‌Apple Store‌ αναφέρει ότι μπορείτε να σαρώσετε το πρόσωπό σας για να προσδιορίσετε το μέγεθός σας. Η διαδικασία πρέπει να είναι παρόμοια με αυτή που η Apple παρείχε στους προγραμματιστές που έχουν προσκληθεί να δοκιμάσουν το Apple Vision Pro Developer Kit πριν από την επίσημη κυκλοφορία.

Πρόσφατα, η Apple ανακοίνωσε ότι το Vision Pro συνοδεύεται από τα Solo Knit Band και Dual Loop Band που περιλαμβάνονται στη συσκευασία. Αυτό επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν το καλύτερο για αυτούς, ανάλογα με την περίσταση.

Για τους χρήστες που χρειάζονται συνταγογραφούμενους φακούς, η Apple θα προσφέρει τη δυνατότητα να παραγγείλουν προσαρμοσμένους φακούς ZEISS που συνδέονται μαγνητικά στα ακουστικά.

apple vision pro

Δείτε ακόμη: Apple Vision Pro: Αποθηκευτικός χώρος και επιλογές μνήμης

Το headset της Apple θα κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 2 Φεβρουαρίου, με τις προπαραγγελίες να ξεκινούν στις 19 Ιανουαρίου. Οι τιμές για την έκδοση με 256 GB αποθηκευτικού χώρου θα ξεκινήσουν από 3.499 δολάρια.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS