ΑρχικήHow ToΠώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα GPTs χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού

Πώς να δημιουργήσετε προσαρμοσμένα GPTs χωρίς δεξιότητες προγραμματισμού

Το ChatGPT έχει γίνει ένα από τα κοινά εργαλεία που χρησιμοποιούνται τόσο από κανονικούς χρήστες όσο και από επαγγελματίες για να απαντήσουν στις ερωτήσεις τους με γρήγορο και αποτελεσματικό τρόπο. Για να καταστήσει τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα, η OpenAI ανακοίνωσε επίσης τα GPTs – μια εξατομικευμένη έκδοση του ChatGPT που οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν και να χρησιμοποιήσουν για να λάβουν πιο συγκεκριμένα αποτελέσματα.

Δείτε επίσης: ChatGPT Enterprise: Νέα έκδοση του chatbot για επιχειρήσεις

GPTs

Αυτά τα GPTs δεν αποσκοπούν μόνο στην προσφορά περισσότερων προσαρμοσμένων λύσεων για τις συγκεκριμένες ανάγκες του δημιουργού, αλλά με την εισαγωγή του GPT Store, μπορούν τώρα να τις δημοσιεύσουν για κοινή χρήση.

Η OpenAI ανακοίνωσε επίσης το δικό της εργαλείο GPT Builder για τους χρήστες, επιτρέποντας τους να δημιουργήσουν GPTs χωρίς τη γνώση γλωσσών ή κώδικα προγραμματισμού.

Builder revenue program
Προς το τέλος του πρώτου τριμήνου, η OpenAI πρόκειται να εισάγει ένα πρόγραμμα έσοδων για τους δημιουργούς του GPT builder, που θα τους επιτρέπει να κερδίζουν εισοδήματα με βάση τη χρήση των δικών τους Custom GPTs. Αρχικά, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και αναμένεται να επεκταθεί σε επιπλέον περιοχές τους επόμενους μήνες.

Δείτε ακόμα: Πώς να επαναφέρετε το χαμένο ιστορικό σας στο ChatGPT;

Τρόπος λειτουργίας

Στην καρτέλα Δημιουργίας, συνομιλήστε με τον GPT Builder παρέχοντας οδηγίες. Για παράδειγμα, μπορείτε να πείτε, “Make a creative assistant who generates visuals for new products” ή “Craft a software engineer to assist in formatting code.”

Πλοηγηθείτε στην καρτέλα “Διαμόρφωση” για να ορίσετε το όνομα και την περιγραφή του GPT σας. Εκεί μπορείτε επίσης να καθορίσετε τις ενέργειες που επιθυμείτε να εκτελέσει το GPT σας, όπως περιήγηση στον ιστό ή δημιουργία εικόνων.

Δείτε επίσης: Το ChatGPT έχει 100 εκατομμύρια εβδομαδιαίους χρήστες

Όταν είστε ικανοποιημένοι με το GPT σας, πατήστε “Δημοσίευση“. Μπορείτε να επιλέξετε να μοιραστείτε τη δημιουργία σας με άλλους, αν το επιθυμείτε, ξεκλειδώνοντας τη δυνατότητα για συνεργατικές εμπειρίες τεχνητής νοημοσύνης.

Πηγή: gadgetsnow

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS