ΑρχικήReviewsΌλα τα gadget κουζίνας και εργαλεία μαγειρικής της CES 2024

Όλα τα gadget κουζίνας και εργαλεία μαγειρικής της CES 2024

Στον μεγαλύτερο τεχνολογικό εκθεσιακό χώρο του κόσμου, παρουσιάστηκε μια ποικιλία απο εργαλεία μαγειρικής και gadget κουζίνας. Από ρομπότ για κοκτέιλ, ρομπότ μαγειρικής, έξυπνους κομποστοποιητές κουζίνας, ψησταριές για μπριζόλες, εσωτερικού χώρου μπάρμπεκιου μέχρι και μια τοστιέρα που προορίζεται να ψήσει κάθετα τα καλύτερα rib eye, σε λιγότερο από 2 λεπτά.

Γιατί η CES είναι κάτι περισσότερο απο τα τηλέφωνα, τους φορητούς υπολογιστές και τις τηλεοράσεις.

Δείτε τα πιο ενδιαφέροντα εργαλεία μαγειρικής και gadgets για την κουζίνα που είδαμε φέτος.

εργαλεία μαγειρικής

Μια τοστιέρα για μπριζόλες κόστους $3,500

Θα έβαζες ένα καλό rib eye σε μια τοστιέρα; Οι κατασκευαστές αυτής της ακριβής νέας υπέρυθρης κάθετης σχάρας πιστεύουν πως θα έπρεπε. Η SeerGrills Perfecta, που μαγειρεύει το κρέας στη θέση του και έχει καυστήρες που φτάνουν “μέχρι και 870 βαθμούς C”, ήταν ένα από τα πιο περίεργα κομμάτια εξοπλισμού κουζίνας που είδαμε φέτος στην έκθεση.

gadget κουζίνας

Weber Summit Smart Grill

Η Weber παρουσίασε την εντυπωσιακή της σειρά νέων ψησταριών στην CES. Το Summit SmartFS38X αξίας $3,800 δολαρίων είναι ένα έξυπνο εργαλείο μαγειρικής, μια ψησταριά με όλους τους ψηφιακούς χειρισμούς και καυστήρες που προσαρμόζονται αυτόματα για να διατηρούν την ιδανική θερμοκρασία και επαναφέρονται αυτόματα όταν σβήνουν.

Αλλά αυτό δεν είναι καν το πιο καλό πράγμα για την ψησταριά Weber Summit SmartFS38X…

εργαλεία μαγειρικής

Webber Summit Grill Broiler

Η νέα ψησταριά της Weber διαθέτει έναν καυστήρα υπερύθρων στο πάνω μέρος, τον πρώτο του είδους του, προκειμένου να δώσει μια γρήγορη κρούστα σε μπριζόλες, χοιρινά και φιλέτα σολομού.

gadget κουζίνας

GE Profile Indoor Smart Smoker

Ναι, ένα εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου. Το BBQ της GE Profile ήταν μία από τις πιο αναμενόμενες παρουσιάσεις στη CES. Η νέα συσκευή χρησιμοποιεί έναν καταλυτικό μετατροπέα για να αφαιρέσει τα ανεπιθύμητα στοιχεία από τον καπνό, αφήνοντας γεμάτο αρώματα ζεστό αέρα για αργό ψήσιμο κρεάτων, ψαριών και γαρνιτούρων κοκτέιλ χωρίς να μυρίζει όλη η κουζίνα.

Η κακή είδηση; Κοστίζει $1,000.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το GE Profile Indoor Smart Smoker στην ανάλυσή μας: Το πρώτο εσωτερικού χώρου smart μπάρμπεκιου του κόσμου

εργαλεία μαγειρικής

TechMagic Stir-Fry ρομπότ

Το ρομπότ TechMagic Stir-Fry εντυπωσίασε όσουν πεινούσαν στην CES. Η σχεδόν αυτόνομη μηχανή είναι τεράστια και προορίζεται για εστιατόρια. Μπορεί να φτιάξει νόστιμο stir-fry σε λιγότερο από 2 λεπτά.

gadget κουζίνας

Samsung Bespoke Smart Fridge

Το νέο Bespoke Smart Fridge της Samsung μπορεί να αναγνωρίσει έως και 33 αντικείμενα στο ψυγείο σας και να προτείνει συνταγές για να τα χρησιμοποιήσετε. Θα σας ενημερώνει ακόμη και όταν κάτι πρόκειται να λήξει. Πώς το κάνει; Με την Τεχνητή Νοημοσύνη, φυσικά.

iGulu F1 Home Brewer

Η iGulu έχει το νέο της σύστημα οικιακής ζύθοποιίας στην έκθεση CES. Το iGulu F1 απλοποιεί την κατασκευή μπύρας με αυτοματισμό που σας ενημερώνει πότε πρέπει να προστεθεί κάθε συστατικό.

Barsys 360 Cocktail Robot

Οι προσδοκίες μας ήταν περιορισμένες για το ρομπότ Barsys 360 cocktail, αλλά το Madras Cockatail φαίνεται πως ήταν εξαιρετικό. Το Barsys 360 διαθέτει έξι δοχεία για να χύνετε ουίσκι, χυμό και άλλα μίγματα. Μια εφαρμογή σας ενημερώνει για τα κοκτέιλ που μπορείτε να φτιάξετε με τα συστατικά, και ένα ειδικό ποτήρι με πτερύγια ανακατεύει το ποτό για εσάς.

Αυτό το πράγμα φάνηκε να λειτουργεί καλά και φαίνεται πολύ ωραίο.

Reencle Gravity Composter

Η Reencle παρουσίασε τον νέο οργανικό κομποστοποιητή της, τον Gravity, στην CES 2024. Ο κομποστοποιητής Gravity εμπνέεται από το στομάχι σας. Χρησιμοποιεί μικρόβια για να μετατρέψει τα υπολείμματα τροφής σε χρήσιμο έδαφος, ενώ άλλοι έξυπνοι κομποστοποιητές βασίζονται στην απλή αφύδανση, όπως είπε ο ιδρυτής της Reencle.

WillCook Oven Bag

Αυτή η κομψή τσάντα χρησιμοποιεί θερμότητα που παράγεται από μπαταρία για να διατηρήσει το φαγητό ζεστό για έως και 8 ώρες. Η τσάντα φούρνου WillCook κοστίζει $200 και είναι διαθέσιμη σε ταμπά, μαύρο και καφέ.

Bello Water Purifier and Infuser

Το νέο Bello water infuser καθαρίζει το νερό σας και προσθέτει μια εκρηκτική γεύση όπως λεμόνι-matcha ή μάνγκο.

ColdSnap Ice Cream Robot

Αυτή δεν ήταν η πρώτη εμφάνιση της ColdSnap στην CES, αλλά το Keurig των κατασκευαστών παγωτού πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στην κυκλοφορία για τον καταναλωτή. Η εταιρεία λέει ότι οι μηχανές της, που φτιάχνουν παγωτό σε λιγότερο από 2 λεπτά, θα βγουν στην αγορά το 2025.

Sevvy Smart Cooker

Ο Sevvy Smart Cooker δίνει μια πινελιά στην τεχνολογία του φούρνου μικροκυμάτων για να φτιάξει φαγητό παρόμοιο με το sous-vide σε λίγα λεπτά. Το εργαλείο χρησιμοποιεί λογισμικό με τεχνητή νοημοσύνη για να εξασφαλίσει ότι το φαγητό θερμαίνεται με ακρίβεια και ομοιόμορφα. Δεν είναι ακόμη σαφές αν ο Sevvy θα φέρει το πρωτότυπο στην αγορά ή δώσει την τεχνολογία του σε μεγαλύτερους κατασκευαστές οικιακών συσκευών.

Πηγή: cnet

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS