ΑρχικήGamingCEO του Cities Skylines 2: Η κοινότητα γίνεται ολένα και πιο τοξική

CEO του Cities Skylines 2: Η κοινότητα γίνεται ολένα και πιο τοξική

Η κοινότητα του Cities Skylines 2 γίνεται ολοένα και πιο τοξική, όπως αναφέρει η Mariina Hallikainen, CEO της Colossal Order.

Η κοινότητα του Cities Skylines 2 γίνεται ολοένα πιο αρνητική, όπως αναφέρει η Mariina Hallikainen, CEO της Colossal Order.

Με τα νέα εργαλεία επεξεργασίας του Cities Skylines 2 ακόμη υπό δοκιμές και πολλό υλικό για τη συνέχεια του παιχνιδιού κατασκευής πόλεων προγραμματισμένο για το επόμενο έτος, η Colossal Order προσπαθεί να αντιμετωπίσει το “αυξανόμενο φαινόμενο τοξικότητας” στην κοινότητα του CS2, καλώντας τους παίκτες να είναι “πάντα φιλικοί” τόσο προς τους προγραμματιστές όσο και μεταξύ τους. Επιπλέον, η νέα πλατφόρμα mods του Cities Skylines 2 αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της τους προσεχείς μήνες, και η Colossal Order το θεωρεί ως το υψηλότερο της προτεραιότητα.

Δείτε επίσης: 2024: 46 εταιρείες τεχνολογίας έχουν ήδη απολύσει 7.500 υπαλλήλους

Το Cities Skylines 2 αντιμετώπισε δυσκολίες κατά την κυκλοφορία του τον Οκτώβριο του 2023, λόγω τεχνικών και αποδοτικότητας προβλημάτων που επηρέασαν την παιχνιδιακή του εμπειρία. Αν και το παιχνίδι κατασκευής πόλεων και συνέχεια του αγαπημένου Cities Skylines έχει δυσκολίες στο να διατηρήσει τους παίκτες του στο Steam, εντούτοις, έχει μια πιθανή μακροζωία μπροστά του χάρη στο υλικό που δημιουργεί η κοινότητα και τα mods του Cities Skylines 2, τα οποία θα λάβουν επίσημη υποστήριξη από τη Colossal Order και την Paradox το 2024. Παρ’ όλα αυτά, η Mariina Hallikainen, CEO της Colossal Order, επισημαίνει ότι η τοξικότητα στην κοινότητα του CS2 έχει φτάσει σε νέα επίπεδα.

 Αν και το παιχνίδι κατασκευής πόλεων και συνέχεια του αγαπημένου Cities Skylines έχει δυσκολίες στο να διατηρήσει τους παίκτες του στο Steam, εντούτοις, έχει μια πιθανή μακροζωία μπροστά του χάρη στο υλικό που δημιουργεί η κοινότητα και τα mods του Cities Skylines 2, τα οποία θα λάβουν επίσημη υποστήριξη από τη Colossal Order και την Paradox το 2024. Παρ' όλα αυτά, η Mariina Hallikainen, CEO της Colossal Order, επισημαίνει ότι η τοξικότητα στην κοινότητα του CS2 έχει φτάσει σε νέα επίπεδα.

“Παρατηρούμε μια αυξανόμενη τάση τοξικότητας στην κοινότητά μας, κάτι που δεν έχουμε ζήσει σε αυτό το βαθμό πριν”, αναφέρει η Hallikainen. “Όχι μόνο προς τους προγραμματιστές μας, αλλά και προς τα άλλα μέλη της κοινότητας μας – με αποτέλεσμα οι άνθρωποι να διστάζουν να συμμετάσχουν στην κοινότητα. Μακροπρόθεσμα, αυτό θα βλάψει πραγματικά όχι μόνο τη διάθεση και την ευτυχία των μελών της κοινότητας αλλά και θα αποθαρρύνει τη δημιουργικότητα και το modding, κάτι που θα ήταν πολύ λυπηρό να δούμε. Εκτιμούμε το να έχουμε τους προγραμματιστές παρόντες στις διάφορες κοινωνικές πλατφόρμες και να έχουμε άμεση επικοινωνία με την κοινότητα, αλλά η μεγαλύτερη μας ευθύνη θα είναι πάντα η προστασία της ομάδας και η διασφάλιση ότι εργάζονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον, ώστε να επιτραπεί σε αυτούς να κάνουν το καλύτερό τους, παραμένοντας σε καλή κατάσταση και παραγωγικοί. Ελπίζουμε λοιπόν να μπορούμε όλοι να συνεργαστούμε για να επιτρέψουμε στους προγραμματιστές μας να παραμείνουν και να παραμένουν συνεχώς ενεργοί.”

Δείτε ακόμα: Minecraft Legends: Η Mojang Διακόπτει την Ανάπτυξη του

“Δεδομένου ότι οι αναφορές για την τοξικότητα στην κοινότητα στις προηγούμενες αναρτήσεις του εβδομαδιαίου ιστολογίου του Cities Skylines 2 δε φαίνεται να έχουν επιφέρει αλλαγές, ίσως έχετε κάποια εποικοδομητική πρόταση για να μας πείτε πώς μπορούμε να βελτιώσουμε τον τρόπο που επικοινωνούμε μεταξύ μας,” δηλώνει η Hallikainen. “Θα πρέπει να ενισχύσουμε την διακυβέρνηση ή είναι η μοναδική επιλογή να περιορίσουμε τη συμμετοχή μας; Πώς μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι η κοινότητα είναι ένα ασφαλές μέρος για εσάς να μοιράζεστε τις σκέψεις και τις ελπίδες σας για το παιχνίδι;”

Η Hallikainen επίσης αναφέρει ότι δεν υπάρχει “υψηλότερη προτεραιότητα” από το να κυκλοφορήσει επίσημη υποστήριξη για τα mods του Cities Skylines 2, επιβεβαιώνοντας ότι η διεπαφή επεξεργασίας για το παιχνίδι στρατηγικής αναμένεται να είναι έτοιμη για κλειστή beta “σε λίγες εβδομάδες.” Ένα πακέτο διορθώσεων σφαλμάτων θα κυκλοφορήσει πριν από την κυκλοφορία του επεξεργαστή, το οποίο θα επιλύσει προβλήματα με την προσομοίωση του παιχνιδιού και διάφορα οπτικά προβλήματα.

Δείτε επίσης: Fortnite: Παράταση Προθεσμίας Επιστροφών έως 29 Φεβρουαρίου

Στο μεταξύ, μπορείτε να εξερευνήσετε όλα τα DLC που περιμένουμε να δούμε στο μέλλον για το Cities Skylines 2. Ίσως θέλετε επίσης να δοκιμάσετε κάποια άλλα εξαιρετικά παιχνίδια διαχείρισης στον υπολογιστή.

Πηγή πληροφοριών: pcgamesn.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS