ΑρχικήgamingHalo Battle Royale: Πληροφορίες για την Ακύρωση του

Halo Battle Royale: Πληροφορίες για την Ακύρωση του

 Halo Battle Royale

Αβεβαιότητα γύρω από το μέλλον της σειράς Halo καθώς ένα ανακοινωθέν Halo Battle Royale, σύμφωνα με τον συνιδρυτή του XboxEra, Shpeshal_Nick, αναφέρεται ότι ακυρώθηκε.

Δείτε ακόμα: Ανακαλύψτε τα Εορταστικά Δώρα του Winter Contingency III στο Halo Infinite

Ο Shpeshal_Nick, μιλώντας στο XboxEra Podcast, όπως αναφέρεται από το Eurogamer, είπε ότι το battle royale του Halo δεν ήταν πλέον υπό ανάπτυξη. Το IGN έχει ζητήσει σχόλια από τη Microsoft.

Φήμες για το Halo Battle Royale είχαν εμφανιστεί κατά διαστήματα από τότε που κυκλοφόρησε το Halo Infinite το 2021. Με κωδική ονομασία Tatanka, η λειτουργία Halo Battle Royale ήταν προφανώς υπό ανάπτυξη από το στούντιο υποστήριξης Certain Affinity, αν και ούτε η Microsoft ούτε το 343, που είναι ο προγραμματιστής του Halo, δεν έχουν κάνει δημόσια σχόλια επ’ αυτού.

 Halo Battle Royale

Σε συνέντευξη του Σεπτεμβρίου του 2022 με το VentureBeat, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Certain Affinity, Paul Sams, έδωσε υπονοούμενα για ένα μεγάλο έργο του που ταιριάζει με τα χαρακτηριστικά του Halo Battle Royale.

Δείτε επίσης: Gears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

“Το μεγαλύτερο πράγμα που κάνουμε που είναι δημόσιο αυτή τη στιγμή, για περισσότερα από δύο χρόνια τώρα, δουλεύουμε στο Halo Infinite κάνοντας κάτι που – είναι πολύ προδιαγεγραμμένο σχετικά με το τι μπορούμε να πούμε”, είπε ο Sams.

“Αλλά κάνουμε κάτι που δεν έχει ανακοινωθεί, και κάνουμε την κύρια ανάπτυξη σε αυτό το ανακοινωθέν πράγμα, από τη σύλληψη και τον σχεδιασμό. Είναι κάτι μεγάλο και καινούργιο για τη σειρά. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα περισσότερο γι’ αυτό. Είναι το μεγαλύτερο έργο μας από τα τρία προγράμματα που έχουμε αυτήν τη στιγμή. Έχουμε κοντά σε 100 προγραμματιστές που δουλεύουν πάνω σε αυτό”.

Τον Απρίλιο της ίδιας χρονιάς, η Certain Affinity έκανε ένα tweet για να πει ότι “εδραιώνει περαιτέρω τη σχέση της με το 343 και της έχει εμπιστευτεί τον εμπλουτισμό του Halo Infinite με ορισμένους νέους και συναρπαστικούς τρόπους”.

Αλλά δεν έχουμε ξαναδεί ή ακούσει για ένα Halo battle royale από τότε. Πριν από ένα χρόνο, τον Ιανουάριο του 2023, το Bloomberg ανέφερε ότι το Tatanka θα μπορούσε να εξελιχθεί από ένα battle royale “σε διάφορες κατευθύνσεις”.

Όλα αυτά έρχονται σε μια αβέβαιη περίοδο για τη σειρά Halo μετά την απογοητευτική απόδοση του Halo Infinite. Το Bloomberg ανέφερε ότι το studio 343, προγραμματιστής του Halo, είχε στραφεί προς τη μηχανή Unreal της Epic για μελλοντικά παιχνίδια στη σειρά. Εκείνοι δεν έχουν αποκαλύψει ακόμα το μέλλον της σειράς. Ταυτόχρονα, η Δεύτερη Σεζόν της διχαστικής σειράς του Halo ξεκινά στις 8 Φεβρουαρίου στο Paramount+.

Όσο για την Certain Affinity, εργάζεται σε ένα πρωτότυπο έργο πρώτου προσώπου, με κωδική ονομασία Project Loro.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS