ΑρχικήGamingTomb Raider I-III Remastered: Πολλές αλλαγές για την Αγαπημένη Ηρωίδα

Tomb Raider I-III Remastered: Πολλές αλλαγές για την Αγαπημένη Ηρωίδα

Το Tomb Raider I-III Remastered φέρνει νέα γραφικά, ελέγχους και τρόπαια, ανανεώνοντας την αγαπημένη μας σειρά!

Το Tomb Raider I-III Remastered φέρνει νέα γραφικά, ελέγχους και τρόπαια, ανανεώνοντας την αγαπημένη μας σειρά!

Το Remastered των Tomb Raider I-III θα περιλαμβάνει αναβαθμίσεις ποιότητας ζωής, όπως η δυνατότητα ενεργοποίησης σύγχρονων ελέγχων και health bars για τους αρχηγούς. Οι δημιουργοί έχουν επιμείνει στη διατήρηση του πνεύματος των πρωτότυπων παιχνιδιών και παρέχουν τη δυνατότητα στους φανς να απενεργοποιήσουν τις περισσότερες από τις νέες προσθήκες και τις βελτιωμένες οπτικές.

Μετά την αρχική ανακοίνωση τον Σεπτέμβριο κατά τη διάρκεια ενός Nintendo Direct, η συλλογή έμεινε αόρατη για αρκετό καιρό. Στις 16 Ιανουαρίου, ο διευθυντής προϊόντος της Aspyr, Chris Bashaar, εξήγησε σε ένα post στο PlayStation Blog ότι η εταιρεία συνεργάστηκε με την Crystal Dynamics για να επιτύχει μια ισορροπημένη “διατήρηση και μοντερνοποίηση”. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες θα έχουν τη δυνατότητα να εναλλάσσονται μεταξύ των αναβαθμισμένων γραφικών και των πρωτότυπων.

Δείτε επίσης: The Last of Us 2 : Ανακοινώνονται Επιπλέον Προνόμια και Trophies με το DLC ‘No Return mode’

Μια άλλη αλλαγή είναι η αντικατάσταση των 2D sprite-based αντικειμένων με νέα 3D μοντέλα, προσδίδοντας περισσότερη ένταση στα αντικείμενα που συλλέγονται. Πέρα από τις οπτικές αλλαγές, υπάρχει επίσης επιλογή ελέγχου που χρησιμοποιεί το δεξί χειριστήριο για κίνηση της κάμερας, ενώ υπάρχει και σύστημα κλειδώματος κάμερας. Αν προτιμάτε τους αρχικούς “tank controls“, μπορείτε να τα επαναφέρετε μέσω των επιλογών.

Μια ενδιαφέρουσα αλλαγή είναι πλέον η προσθήκη μπαρών υγείας για τους αρχηγούς. Αυτό αποδεικνύεται χρήσιμο, καθώς πολλοί από τους μεγαλύτερους εχθρούς στα πρώτα τρία παιχνίδια μπορούσαν να φαίνονται δύσκολοι να νικηθούν και ήταν δύσκολο να καταλάβεις πόση πρόοδο έκανες κατά τη διάρκεια της μάχης.

Tomb Raider I-III Remastered

Επιπλέον βελτιώσεις περιλαμβάνουν πάνω από 200 τρόπαια (ή επιτεύγματα στο Xbox) που καλύπτουν τα τρία παιχνίδια της τριλογίας. Φαίνεται ότι αυτά τα τρόπαια δεν θα απονέμονται μόνο για τα συνηθισμένα, όπως η ολοκλήρωση ενός επιπέδου ή η ολοκλήρωση του παιχνιδιού. Ένα παράδειγμα που αναφέρεται στην ανάρτηση λέει ότι θα λάβετε ένα τρόπαιο για να κλειδώσετε τον τρομακτικό υπηρέτη στην καταψύκτη του αρχοντικού, μια πασίγνωστη παράδοση μεταξύ των φίλων του Tomb Raider.

Δείτε ακόμα: Gears Of War Collection: Ενδείξεις για Κυκλοφορία το 2024

Τέλος, η Asypr πρόσθεσε έναν πλήρη τρόπο φωτογραφίας σε όλα τα τρία παιχνίδια, επιτρέποντάς σας να λάβετε στιγμιότυπα κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε επιπέδου ή στιγμής του παιχνιδιού. Μπορείτε ακόμη και να εναλλάσσετε τα κλασικά ή μοντέρνα γραφικά κατά τη διάρκεια του τρόπου φωτογραφίας.

Συνολικά, αυτή η ανάρτηση με ενθουσίασε πολύ να ξαναεπισκεφθώ αυτά τα παιχνίδια με έναν νέο χρωματισμό και μερικές μοντέρνες βελτιώσεις ποιότητας ζωής. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βλέπω τους ελέγχους να προσαρμόζονται και να μοντερνοποιούνται, καθώς αυτό ήταν πάντα το μεγαλύτερο εμπόδιό μου όταν επιστρέφω σε αυτές τις κλασικές περιπέτειες. Αλλά είμαι επίσης χαρούμενος που οι παλιοί “tank controls” εξακολουθούν να υπάρχουν στην ανανεωμένη τριλογία. Αυτό επιτρέπει σε όλους να παίζουν όπως θέλουν και αυτό είναι πάντα ωραίο.

Το Tomb Raider I-III Remastered κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC. Ταυτόχρονα, η Crystal Dynamics συνεργάζεται με την Amazon Games για το επόμενο "μεγαλύτερο" μέρος της σειράς.

Το Tomb Raider I-III Remastered κυκλοφορεί στις 14 Φεβρουαρίου σε PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S, Nintendo Switch και PC. Ταυτόχρονα, η Crystal Dynamics συνεργάζεται με την Amazon Games για το επόμενο “μεγαλύτερο” μέρος της σειράς.

Πηγή πληροφοριών: https://kotaku.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS