ΑρχικήgamingSeneschal Companion: Η Επικείμενη Ενημέρωση του Diablo 4 Season 3

Seneschal Companion: Η Επικείμενη Ενημέρωση του Diablo 4 Season 3

Στο Season 3 του Diablo 4, η περιπέτεια αναζωπυρώνεται με τον Seneschal Companion, ξετυλίγοντας μια ιστορία μαγείας και προκλήσεων.

Στο Season 3 του Diablo 4, η περιπέτεια αναζωπυρώνεται με τον Seneschal Companion, ξετυλίγοντας μια ιστορία μαγείας και προκλήσεων.

Η Blizzard πρόσφατα αποκάλυψε το Diablo 4 Season 3 – ή αλλιώς Season of the Construct. Η μεγάλη ενημέρωση θα ξεκινήσει στις 23 Ιανουαρίου, παρουσιάζοντας ένα νέο σενάριο, νταντά στη μορφή Vaults, και μια ισχυρή τεχνολογία που ονομάζεται το Loom.

Ωστόσο, το Loom δεν θεωρείται το μοναδικό κομμάτι τεχνολογίας που θα επιτρέψει στους παίκτες να έχουν περισσότερη δύναμη. Το Season 3 υπόσχεται επίσης να εισάγει ένα ρομποτικό φίλο, το Seneschal Companion.Τα Magical Governing και τα Tuning Stones θα χρησιμοποιηθούν για την ενίσχυση των δεξιοτήτων του μηχανικού ρομπότ. Ενώ υπάρχουν ακόμη πολλά να μάθουμε για τον σύντροφο, ένας προγραμματιστής της Blizzard μοιράστηκε περισσότερες λεπτομέρειες.

Δείτε επίσης: Suicide Squad: Δημιουργεί συνδυασμούς στα builds των χαρακτήρων του

Ανταποκρινόμενος σε ερωτήσεις των φαν, ο σχεδιαστής κατηγορίας του D4, Sean White – επίσης γνωστός ως Lupgaron στο Twitter/X – εξήγησε πώς θα λειτουργήσει η κλιμάκωση για το Seneschal Companion στο Season 3.

Ο προγραμματιστής σημείωσε ότι οι στατιστικές του ρομπότ θα κλιμακώνονται 1:1 με αυτές του παίκτη. Ως εκ τούτου, “Η επίθεσή σας είναι η επίθεσή του. Το κριτικό σας είναι το κριτικό του, κλπ.”.

Όταν ρωτήθηκε αν αυτό το επίπεδο κλιμάκωσης ισχύει για χαρακτηριστικά, μοναδικούς βλαστημούς ζημιάς, κόμβους παραγόντων και παρόμοια, ο σχεδιαστής εξήγησε ότι το Seneschal θα κληρονομήσει την αύξηση των βασικών στατιστικών και το εφέ μπόνους ζημιάς ενός χρήστη. Ο White συνέχισε λέγοντας: “Ωστόσο, το Seneschal δεν ενεργοποιεί τα παθητικά εφέ σας, όπως τα θρυλικά/παραγοντικά κ.λπ.”.

Δείτε ακόμα: Minecraft Legends: Η Mojang Διακόπτει την Ανάπτυξη του

Οι απαντήσεις στα σχόλια του White δείχνουν ότι οι παίκτες ελπίζουν ότι οι νεκρομάντες του Diablo 4 θα λάβουν την ίδια προσοχή με τους νέους ρομποτικούς συντρόφους. Ένας χρήστης σχολίασε: “Κατάρα, δώστε λίγη αγάπη και στους υπηρέτες του νεκρομάντη!”.

Κάποιος σε ένα νήμα του Reddit είχε την ίδια σκέψη, γράφοντας: “εντάξει καλά – ας κάνουμε αυτό και με τους υπηρέτες του νεκρομάντη ώστε να είναι ένα εφικτό μονοπάτι κατασκευής”.

Δείτε επίσης: Το μάρκετινγκ «Suicide Squad: Kill The Justice League» ήταν μια καταστροφή από την αρχή

Λαμβάνοντας υπόψη την πρόσφατη αναστάτωση γύρω από τις κατασκευές για τον νεκρομάντη στο τέλος του παιχνιδιού, η είσοδος του Seneschal Companion θα μπορούσε να προκαλέσει αναστάτωση.

Η Blizzard πιθανότατα θα μοιραστεί περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Season 3 και το σύστημα του συντρόφου κατά τη διάρκεια της επόμενης συνομιλίας Campfire στις 18 Ιανουαρίου.

Πηγή πληροφοριών: dexerto.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS