ΑρχικήinetΗ PopCap ξεκίνησε ένα "soft launch" για το Plants vs Zombies 3

Η PopCap ξεκίνησε ένα “soft launch” για το Plants vs Zombies 3

Η PopCap προσφέρει προεπισκόπηση του Plants vs Zombies 3, με νέα στοιχεία και επικείμενη παγκόσμια κυκλοφορία.

Plants vs Zombies 3

Ένα προσεχώς ολοκληρωμένο build του sequel είναι πλέον παιγνίσιμο σε συσκευές iOS και Android στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ολλανδία, την Αυστραλία και τις Φιλιππίνες, πριν από την παγκόσμια κυκλοφορία του παιχνιδιού αργότερα φέτος.

Ανέφεραν ότι το Plants vs. Zombies 3 διαθέτει το παραδοσιακό tower defense gameplay της σειράς, προσφέροντας μια εμπειρία που είναι ταυτόχρονα ευρέως προσβάσιμη και πιο βαθιά σε στρατηγικό παιχνίδι, ενημερωμένη με νέα στοιχεία “παζλ-περιπέτειας”.

Δείτε επίσης: Prince of Persia: The Lost Crown: 10 Συμβουλές για Αρχάριους

Ενδιαφέροντος είναι ότι το παιχνίδι προβλέπεται ως μια εμπειρία με βάση την αφήγηση. Διαθέτει μια επεισοδιακή αφήγηση που εισάγει τους παίκτες σε διάφορες γειτονιές, καθώς χρησιμοποιούν νέα και επιστρέφοντα φυτά για να νικήσουν μια σειρά από κύματα ζόμπι.

Η PopCap ανακοίνωσε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει την περίοδο soft launch για να βελτιώσει τον αγώνα του παιχνιδιού και να επεκτείνει τον κόσμο του με νέα ιστορία και χαρακτήρες.

Η EA ανακοίνωσε το 2019 ότι το Plants vs. Zombies 3 βρισκόταν στα αρχικά στάδια ανάπτυξης και ήταν παιγνίσιμο στην προ-άλφα έκδοση μέσω του καταστήματος Google Play. Το παιχνίδι αποτελεί συνέχεια του Plants vs. Zombies 2: It’s About Time, που κυκλοφόρησε το 2013.

Η εταιρεία δίνει έμφαση στην καινοτομία με το Plants vs. Zombies 3, παρέχοντας μια εμπειρία tower defense που συνδυάζει την ευρεία προσβασιμότητα με βαθύτερη στρατηγική παιχνιδιού. Οι παίκτες, ενώ απολαμβάνουν το παραδοσιακό gameplay, θα ανακαλύπτουν νέα στοιχεία παζλ-περιπέτειας που εμπλουτίζουν την εμπειρία τους σε έναν κόσμο γεμάτο ζόμπι και φυτά.

Δείτε ακόμα: The Last of Us 2 : Ανακοινώνονται Επιπλέον Προνόμια και Trophies με το DLC ‘No Return mode’

Συγκεκριμένα, σχεδιάζει να επωφεληθεί από τη φάση της πρόωρης κυκλοφορίας για τη βελτίωση του συστήματος μάχης, παράλληλα με τη διεύρυνση του κόσμου του Plants vs. Zombies 3, προσθέτοντας νέα χαρακτηριστικά, ιστορίες και φυτά που θα ενθουσιάσουν τους οπαδούς της σειράς.

Η πιο πρόσφατη κυκλοφορία στη σειρά ήταν το Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville του 2019, ένα παιχνίδι πυροβολικής με βάση τις κλάσεις, παρόμοιο με τα spin-off Garden Warfare.

Πηγή πληροφοριών: videogameschronicle.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS