ΑρχικήReviewsΤο Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024

Το Galaxy Ring θα κυκλοφορήσει αργότερα το 2024

Η Samsung ανακοίνωσε το επαναστατικό Galaxy Ring, ένα ελαφρύ δαχτυλίδι παρακολούθησης υγείας που υπόσχεται πρωτοποριακή λειτουργικότητα.

Η Samsung ανακοίνωσε το επαναστατικό Galaxy Ring, ένα ελαφρύ δαχτυλίδι παρακολούθησης υγείας που υπόσχεται πρωτοποριακή λειτουργικότητα.

Η Samsung παρουσίασε πρόσφατα το πρώτο της δαχτυλίδι παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας, το Galaxy Ring, στο Galaxy Unpacked 2024 event. Αναμένεται να είναι εξαιρετικά ελαφρύ, προσφέροντας τρία φινιρίσματα και πολλαπλά μεγέθη. Ο επικεφαλής της Samsung MX, TM Roh, τονίζει ότι το Galaxy Ring είναι πιο άνετο για τον ύπνο και προσφέρει παρακολούθηση υγείας.

Η Samsung προκάλεσε ενδιαφέρον πριν από μια εβδομάδα στο Galaxy Unpacked 2024 event, παρουσιάζοντας το πρώτο της παρακολούθησης φυσικής κατάστασης και υγείας σε σχήμα κυκλικού δαχτυλιδιού. Η εταιρεία παρουσίασε τον σχεδιασμό του Galaxy Ring και ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει σύντομα. Δεν αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των χαρακτηριστικών, της τιμής και της διαθεσιμότητας. Κατάφερε να κρατήσει το Galaxy Ring ως καλά φυλαγμένο μυστικό.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy S24 Ultra: Όλες οι μεγάλες αλλαγές!

Τώρα, ένα νέο ρεπορτάζ φαίνεται να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το Galaxy Ring. Σύμφωνα με τον Avi Greengart, έναν αναλυτή τεχνολογίας που εργαζόταν προηγουμένως για την Intel και την JupiterResearch, το Galaxy Ring είναι εξαιρετικά ελαφρύ. Αναφέρει ότι είχε προσωπική εμπειρία με το προϊόν και ότι θα κυκλοφορήσει σε τρία φινιρίσματα (ή χρώματα;). Το φορητό συσκευής φαίνεται ότι έρχεται σε αρκετά μεγέθη (έως 13) και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στη χρονιά.

Από τις εικόνες, φαίνεται ότι θα διαθέτει αισθητήρα καρδιακών παλμών και ακροδέκτες pogo (για φόρτιση) στο εσωτερικό. Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της Samsung MX, TM Roh, δήλωσε ότι κάποιοι άνθρωποι δεν συμπαθούν να φορούν μαζεμένα έξυπνα ρολόγια κατά τον ύπνο τους, επομένως ένα συσκευή όπως το Galaxy Ring είναι πιο άνετη και βολική για τέτοιους χρήστες. Πιθανόν να περιλαμβάνει παρακολούθηση καρδιακών παλμών/SpO2, παρακολούθηση ύπνου και παρακολούθηση άσκησης, και πιθανότατα θα συγχρονίζει δεδομένα με το Samsung Health.

Δείτε ακόμα: Νέα αναβάθμιση στην οθόνη των μοντέλων Samsung Galaxy S24

Είναι πιθανόν το Galaxy Ring να λειτουργεί δίπλα στο Galaxy Watch για πιο ακριβή παρακολούθηση υγείας, ύπνου και άσκησης. Το Oura Ring είναι το πιο δημοφιλές δαχτυλίδι παρακολούθησης υγείας μέχρι στιγμής, και η Samsung είναι η πρώτη μεγάλη τεχνολογική εταιρεία που παρουσιάζει τη δική της συσκευή παρακολούθησης φυσικής κατάστασης σε σχήμα δαχτυλιδιού.

Πηγή πληροφοριών: sammobile.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS