ΑρχικήReviews2024 Mercedes E-Class: Καταφθάνει ανανεωμένο

2024 Mercedes E-Class: Καταφθάνει ανανεωμένο

2024 Mercedes E-Class

Το ανανεωμένο 2024 Mercedes E-Class θα φτάσει στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ σύντομα και θα κοστίζει χιλιάδες περισσότερα από το BMW 5-Series.

Η Mercedes E-Class του 2024 θα φτάσει στις αντιπροσωπείες των ΗΠΑ στο πρώτο τρίμηνο και η εταιρεία ανακοίνωσε ότι το ανασχεδιασμένο σεντάν θα ξεκινήσει από $62,300 δολάρια πριν την επιβάρυνση των $1,150 δολαρίων για τα έξοδα εισαγωγής.

Δείτε ακόμα: Mercedes-AMG CLE53 Coupe: Τεχνολογία, Επιδόσεις, Στυλ

Κοστίζοντας $5,550 δολάρια περισσότερα από τον προκάτοχό του, το 2024 E 350 4Matic διαθέτει μια εξελικτική σχεδίαση με προβολείς, έχοντας της κλίση τους προς τα πίσω, χειρολαβές πόρτας που είναι τοποθετημένες επίπεδα και LED πίσω φώτα με “αστεροειδές μοτίβο”. Το μοντέλο διαθέτει επίσης το AMG look, πανοραμική γυάλινη οροφή και ζάντες γκάμας από 18-21″ ιντσών.

Στο εσωτερικό, οι οδηγοί θα βρουν ένα ψηφιακό πίνακα οργάνων 12,3” ιντσών και ένα σύστημα ψυχαγωγίας 14,4” ιντσών. Αυτά συνοδεύονται από θερμαινόμενα μπροστινά καθίσματα, φωτιζόμενα προσκέφαλα, σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος (ambient lighting) με 64 χρωματισμούς και dock ασύρματης φόρτισης smartphone. Το μοντέλο διαθέτει επίσης τεχνολογία ψηφιακού κλειδιού, η οποία επιτρέπει στους ιδιοκτήτες να κλειδώνουν, ξεκλειδώνουν και ξεκινούν το όχημα με ένα συμβατικό iPhone ή Apple Watch.

Δείτε ακόμα: Ford: Προμηθεύει μοντέλα με Android ψηφιακούς πίνακες ελέγχου

Στον τομέα της ασφάλειας, οι αγοραστές θα βρουν το Active Brake Assist, το Active Parking Assist, το Blind Spot Assist και το Pre-Safe. Όσοι αναζητούν επιπλέον χαρακτηριστικά μπορούν να προμηθευτούν ένα πακέτο Driver Assistance, το οποίο περιλαμβάνει το Active Distance Assist Distronic, το Active Lane Keeping Assist και το Active Steering Assist. Το πακέτο προσθέτει επίσης το Active Speed Limit Assist, το Traffic Sign Assist και το Pre-Safe Impulse Side.

Δείτε επίσης: Mercedes: Συνεργάζεται με τον Will.i.am για το MBUX Sound Drive

Όσον αφορά τις επιλογές, το E-Class μπορεί να εξοπλιστεί με ένα σύστημα ήχου Burmester 4D surround με ηχεία 17” ιντσών που περιλαμβάνει Spatial Audio και Dolby Atmos. Οι πελάτες μπορούν επίσης να προμηθευτούν ένα Πακέτο MBUX Superscreen, το οποίο προσθέτει μια οθόνη 12,3” ιντσών για τον μπροστινό συνοδηγό καθώς και μια εντελώς νέα κάμερα selfie και βίντεο.

2024 Mercedes E-Class

Εκτός από τις ατομικές επιλογές, υπάρχει το πακέτο Pinnacle trim, που ξεκινά από $64,850. Διαθέτει φωτιζόμενο grill καθώς και ηχομονωμένα και θερμομονωμένα τζάμια. Άλλα σημεία που ξεχωρίζουν περιλαμβάνουν ένα HUD (Head-Up Display) και ένα ενεργό σύστημα φωτισμού περιβάλλοντος (ambient lighting) σε αρμονία με την οπτικοποίηση ήχου.

Δείτε επίσης: Το 1970 Plymouth HEMI ‘Cuda, κρύβει πολλά αλλά όχι την τιμή του

Στον τομέα της απόδοσης, το E-Class διαθέτει σύστημα ανάρτησης Agility Control με εκλεκτική απόσβεση. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν ένα πακέτο Airmatic, το οποίο περιλαμβάνει αναρτήσεις αέρος Airmatic καθώς και ένα σύστημα οπισθοδρόμησης που επιτρέπει στους πίσω τροχούς να στρίβουν έως και 4,5 βαθμούς για βελτιωμένη ευκινησία (μεγάλη χρησιμότητα σε στενούς χώρους και περάσματα και στο parking).

2024 Mercedes E-Class

Το E 350 4Matic τροφοδοτείται από έναν τετρακύλινδρο turbo κινητήρα 2,0 λίτρων που παράγει 255 ίππους (190 kW / 259 PS) και 295 lb-ft (400 Nm) ροπής. Διαθέτει ένα ήπιο υβριδικό σύστημα, το οποίο μπορεί να παρέχει ένα άλμα έως και 23 ίππους (17 kW / 23 PS) και 148 lb-ft (200 Nm).

Δείτε επίσης: Tesla Model Y: Το δημοφιλέστερο όχημα στην Ευρώπη για το 2023

Ο κινητήρας είναι συνδεδεμένος με ένα αυτόματο εννιατάχυτο κιβώτιο, το οποίο συνδυάζεται με ένα προαιρετικό σύστημα τετρακίνησης. Αυτή η ρύθμιση επιτρέπει στο μοντέλο να επιταχύνει από τα 0 στα 100 χλμ/ώρα σε περίπου σε 6,1 δευτερόλεπτα, προτού φτάσει τη τελική ταχύτητα των 209 χλμ/ώρα.

Οι πελάτες που αναζητούν περισσότερη απόδοση μπορούν να επιλέξουν το E 450 4Matic, που ξεκινά από $68.100 δολάρια και αγγίζει τα $70,650 δολάρια σε έκδοση Pinnacle. Αυτό το μοντέλο διαθέτει έναν έξικυλινδρο turbo κινητήρα 3,0 λίτρων που αποδίδει 375 ίππους (280 kW / 380 PS) και 369 lb-ft (500 Nm) ροπής. Διαθέτει επίσης ένα ήπιο υβριδικό σύστημα που μπορεί να παρέχει ένα άλμα έως και τους 23 ίππους (17 kW / 23 PS) και 148 lb-ft (200 Nm).

Πηγή: carscoops.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS