ΑρχικήgamingHelldivers 2: Αποστολές, Επιχειρήσεις και Ανάκτηση Πλανητών

Helldivers 2: Αποστολές, Επιχειρήσεις και Ανάκτηση Πλανητών

Helldivers 2

Η ιδέα του Helldivers 2 είναι να καταγράψει την ομαδική συνεργασία που απαιτείται για την κατάκτηση γαλαξιακής επικράτειας στο επερχόμενο sci-fi video game.

Δείτε επίσης: Το Monster Hunter Rise, δεν λειτουργεί πλέον στο Steam Deck

Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του Helldivers 2 είναι ο Galactic War. Οι επικράτειες της Super Earth βρίσκονται υπό πολιορκία από εχθρικά τέρατα που έχουν αποφασίσει να καταστρέψουν τον τρόπο ζωής της ανθρωπότητας. Από τον πίνακα πολέμου στο διαστημόπλοιο σας, η ομάδα σας μπορεί να παρακολουθεί τη σύγκρουση και να συμμετέχει σε μάχες σε όλο το σύμπαν. Κάντε το κομμάτι σας για να προωθήσετε τις πρώτες γραμμές με το όνομα της Ελευθερίας και της Διαχειριζόμενης Δημοκρατίας.

Οι Helldivers

Helldivers 2

Οι Helldivers είναι οι πραγματικοί ήρωες της Super Earth. Ως εκλεκτός της στρατιώτης, έχετε στη διάθεσή σας όλη τη δύναμη του οπλοστασίου της Super Earth. Χρησιμοποιήστε το θανατηφόρο σύνολο τις στρατιάς σας και όπλα για να υπερασπιστείτε τους αποικιοκράτες σας και να απελευθερώσετε πλανήτες από τις δυνάμεις του εχθρού.

Δείτε επίσης: Η CD Projekt θα ξεκινήσει τη φάση παραγωγής του ‘Polaris’ το 2024

Ανεβείτε levels και αναλάβετε όλο και πιο δύσκολες αποστολές για να στερεώσετε τη θέση σας στην ιστορία των Helldiver – και αν ένας Helldiver πρέπει να πεθάνει, αυτό είναι απλά μια ευκαιρία για έναν άλλον Citizen (Πολίτη) να πραγματοποιήσει το όνειρό του. Η ευημερία και η ελευθερία είναι τα βασικά σας αξιώματα και είναι προνόμιό σας να τα διαδώσετε.

Οι φατρίες των εχθρικών ομάδων

Οι ρομποτικοί Automatons και οι τα εντομόμορφα Termininds τρομοκρατούν τους πολίτες της Super Earth στη μεγαλύτερη σύγκρουση από την τελευταία κινητοποίηση των Helldiver, πριν από περίπου εκατό χρόνια. Κάθε φατρία λειτουργεί διαφορετικά και απαιτεί δικές της στρατηγικές – και στρατήγημα – για να αντιμετωπιστεί.

Η δουλειά ενός Helldiver δεν τελειώνει ποτέ, καθώς περισσότεροι πλανήτες πέφτουν στα χέρια του εχθρού και η μάχη συνεχίζεται. Παίξτε το ρόλο σας σε έναν εξελισσόμενο πόλεμο για την ανάκτηση πλανητών για την Super Earth και για να διαδώσετε δημοκρατία και ελευθερία στα πιο απομακρυσμένα μέρη του γαλαξία. Κατακτήστε όχι μόνο τους εχθρούς της Super Earth αλλά και τα ίδια τα στοιχεία, καθώς αντιμετωπίζετε μια πληθώρα περιβαλλοντικών κινδύνων στην επιφάνεια ξένων κόσμων.

Αποστολές και λειτουργίες

Ενωθείτε με τους συμμάχους σας, συγκεντρωθείτε γύρω από τον χάρτη του Γαλακτικού Πολέμου, παρακολουθήστε τη σύγκρουση στον πίνακα του μαζί και επιλέξτε την αποστολή σας,

Δείτε επίσης: Το Red Dead Redemption 2 μετατρέπεται σε GTA 6 χάρη σε mods

Αφού επιλέξετε έναν πλανήτη, ο Πίνακας του Πολέμου θα σας επιτρέψει να επιλέξετε μια λειτουργία για να συμμετάσχετε. Οι λειτουργίες αποτελούνται από έως τρεις αποστολές, με διάφορους κύριους στόχους, όπως εξάλειψη μολυσμένων αποστολών, καταστροφή εχθρικών αποθεμάτων και ανάκτηση πολύτιμων δεδομένων.

Μπορείτε να στρατηγιστείτε με την ομάδα σας και να κατασκευάσετε συνεργατικά τα φορτία σας για να προετοιμαστείτε για την πρόκληση μπροστά.

Ξεκινήστε μια σειρά από διάφορες αποστολές, από το να καταργήσετε στόχους υψηλής αξίας έως το να εκτοξεύσετε πυραύλους για να χτυπήσετε την καρδιά των εχθρικών οχυρών. Κατά τη διάρκεια της μάχης στην πρώτη γραμμή, κρατήστε τα μάτια σας ανοικτά για πιθανούς πόρους και πληροφορίες που μπορείτε να φέρετε πίσω στους ερευνητές της Super Earth. Η πρόοδός σας συνεισφέρει στη συνολική προσπάθεια του πολέμου και σας φέρνει πιο κοντά στην απελευθέρωση αυτού του τομέα του γαλαξία.

Το μέλλον της Super Earth εξαρτάται από εσάς.

Εγγραφείτε σήμερα – τα Hellpods κυκλοφορούν μαζί με το Helldivers 2 στις 8 Φεβρουαρίου!

Πηγή: blog.playstation.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS