ΑρχικήHow ToPowerball 1445: Οδηγός για την εξαργύρωση του βραβείου σας

Powerball 1445: Οδηγός για την εξαργύρωση του βραβείου σας

Στη σημερινή κλήρωση Powerball 1445, υπάρχει διαθέσιμο ένα τεράστιο ποσό ύψους 150 εκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο σηματοδοτεί το δεύτερο μεγαλύτερο έπαθλο που έχει προσφερθεί ποτέ στην ιστορία της Αυστραλίας.

powerball Αυστραλία

Αναμένεται να αγοράσουν εισιτήριο στην κλήρωση έως και οι μισοί ενήλικες της χώρας, καθώς το Powerball σαρώνει την Αυστραλία.

Διαβάστε επίσης: Φωτογράφος παραδέχτηκε ότι κέρδισε διαγωνισμό με φωτογραφία φτιαγμένη μέσω AI – Αρνήθηκε το βραβείο

Τι συμβαίνει ακριβώς τις πρώτες 24 ώρες αφού κερδίσετε το βραβείο της πρώτης κατηγορίας;

Εκτός από τον προγραμματισμό για το πώς θα δαπανήσετε τα εκατομμύριά σας, υπάρχουν πολλά σημαντικά θέματα που σας αφορούν και πρέπει να γνωρίζετε.

Αν είστε εγγεγραμμένος χρήστης, θα λάβετε ένα τηλεφώνημα από το The Lott αμέσως μετά την κλήρωση, για να σας ειδοποιήσει για τη νίκη σας.

Στη συνέχεια, το The Lott θα σας ενημερώσει σχετικά με τη διαδικασία για να λάβετε το βραβείο σας.

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να διεκδικήσετε το βραβείο σας με τους εξής τρόπους:

1. Για εισιτήρια που αγοράστηκαν στον ιστότοπο ή την εφαρμογή The Lott

Η Lott συνιστά ότι τα μεγάλα έπαθλα που κερδίζετε από συμμετοχές που αγοράζετε μέσω του ιστότοπου ή της εφαρμογής The Lott θα πιστωθούν αυτόματα στον ηλεκτρονικό σας λογαριασμό.

Ωστόσο, οι νικητές για να λάβουν τα χρήματα, πρέπει να περιμένουν για δύο εβδομάδες μέχρι να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα.

“Αφού κατατεθεί εδώ, μπορείτε να κάνετε ανάληψη του βραβείου σας μέσω ενός τραπεζικού λογαριασμού της επιλογής σας”, αναφέρει η εταιρεία The Lott.

2. Για εισιτήρια που αγοράστηκαν στο κατάστημα

Αν κερδίσετε ένα σημαντικό έπαθλο από ένα εισιτήριο που αγοράσατε από ένα κατάστημα λιανικής, θα πρέπει να το διεκδικήσετε αυτοπροσώπως σε ένα από τα κεντρικά γραφεία της The Lott ή να το αποστείλετε μέσω ταχυδρομείου.

Τα κεντρικά γραφεία σε όλη την Αυστραλία είναι:

  • Golden Casket: Shop 1, 180 Ann St, Brisbane CBD, Queensland.
  • NSW Lotteries: Επίπεδο 29, 680 George St, Σίδνεϊ, Νέα Νότια Ουαλία.
  • Tatts and Tatts NT: Level 21, Tower 2, 727 Collins Street, Docklands, Victoria.
  • SA Lotteries: Επίπεδο 9, 99 Gawler Place, Αδελαΐδα, Νότια Αυστραλία

Τα κεντρικά γραφεία είναι ανοιχτά από τις 8:30 π.μ. έως τις 4:30 μ.μ., Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός των επίσημων αργιών).

Αν δεν μπορείτε να επισκεφθείτε ένα από τα κεντρικά γραφεία της The Lott, μπορείτε επίσης να λάβετε το βραβείο σας ταχυδρομικώς. Απλά κατεβάστε και συμπληρώστε μια φόρμα σχετικά με το βραβείο, την οποία μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ή στο τοπικό κατάστημα λιανικής.

powerball έπαθλο


Στη συνέχεια, πρέπει να στείλετε τη συμπληρωμένη αίτηση του βραβείου Powerball μαζί με τα αρχικά νικητήρια δελτία σας στη διεύθυνση διαχείρισης που αναγράφεται στο επάνω μέρος της φόρμας αίτησης βραβείου.

Δείτε περισσότερα: Nvidia AI: Παίζει Minecraft και κερδίζει βραβείο machine learning

Η Lott συνιστά να αποστείλετε την αίτησή σας μέσω Registered Post για επιπλέον ασφάλεια και τη δυνατότητα παρακολούθησης του εισιτηρίου και της φόρμας αίτησής σας.

Πηγή: 7news.com.au

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS