ΑρχικήinetApple: Η νέα της διαφήμιση προωθεί το Ceramic Shield του iPhone

Apple: Η νέα της διαφήμιση προωθεί το Ceramic Shield του iPhone

Με αναφορά στην ταινία τρόμου The Birds του Hitchcock του 1963, ένα νέο διαφημιστικό της Apple διάρκειας 30 δευτερολέπτων προωθεί τη δύναμη του Ceramic Shield.

Δείτε επίσης: Πώς να βρείτε ένα χαμένο iPhone μέσω μιας συσκευής Android;

Apple

Το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να ποδηλατεί μέσα σε ένα πάρκο, το iPhone της τοποθετημένο στο τιμόνι και να χρησιμοποιεί το Apple Maps για πλοήγηση.

Ένα πουλί της επιτίθεται ξαφνικά από ψηλά και πέφτει από το ποδήλατό της, ενώ το iPhone της πετάγεται στον αέρα. Στη συνέχεια προσγειώνεται όρθιο σε ένα χωματόδρομο, απαλλαγμένο από τον κίνδυνο της ασφάλτου, όπου κλαδιά και φύλλα απορροφούν την πτώση.

Η γυναίκα το αρπάζει, το σηκώνει και γυρίζει την οθόνη προς την μεριά της, για να δει ότι είναι εντάξει. Τότε εμφανίζεται μία λεζάντα που λέει “Πιο ανθεκτικό από οποιοδήποτε γυαλί smartphone“, και στη συνέχεια “Χαλαρώστε, είναι iPhone” – πριν ο πουλί επιτεθεί ξανά και αυτή τρέξει μακριά.

Το Ceramic Shield κυκλοφόρησε για πρώτη φορά με το iPhone 12 και τα τεστ έδειξαν ότι έχει μεγαλύτερη αντοχή στην πίεση και είναι ένα πόντο υψηλότερο στη δοκιμή σκληρότητας Mohs.

Δείτε ακόμα: iPhone 15 Pro Max: Τι αποκαλύπτει αναλυτής σχετικά με τη συσκευή

Αυτήν τη στιγμή, η διαφήμιση υπάρχει μόνο στο αυστραλιανό κανάλι του YouTube της Apple, αλλά αναμένεται να εισαχθεί και στο αμερικανικό.

Ceramic Shield

Το Ceramic Shield της Apple είναι μία νέου είδους οθόνη που έχει αναπτυχθεί για να προσφέρει αυξημένη ανθεκτικότητα στη φθορά. Αυτό επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης νανοκεραμικών κρυστάλλων, οι οποίοι είναι σκληρότεροι από τα περισσότερα γυαλιά.

Η τεχνολογία Ceramic Shield συνδυάζει αυτά τα νανοκεραμικά κρύσταλλα με γυαλί σε μια διαδικασία που η Apple αποκαλεί ‘υψηλής θερμοκρασίας κρυσταλλοποίηση‘. Αυτό δημιουργεί μια οθόνη που είναι πιο σκληρή και ανθεκτική από το τυπικό γυαλί των οθονών των smartphones.

Επιπλέον, η τεχνολογία Ceramic Shield περιλαμβάνει ένα διπλό ιονικό ανταλλακτικό προστατευτικό στρώμα. Αυτό βοηθά στην προστασία της οθόνης από γρατζουνιές και άλλες μορφές φθοράς, ενώ παράλληλα διατηρεί την υψηλή ποιότητα εικόνας της οθόνης.

Δείτε επίσης: Αναφορές: iPhone 11 “άντεξε” μια εβδομάδα μέσα σε λίμνη

Συνολικά, η τεχνολογία Ceramic Shield της Apple προσφέρει μια σημαντική βελτίωση στην ανθεκτικότητα της οθόνης του iPhone, χωρίς να θυσιάζει την ποιότητα της εικόνας ή την αίσθηση της οθόνης.

Πηγή: 9to5mac

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS