ΑρχικήGamingNintendo Switch: Η Next-Gen κονσόλα θα έχει οθόνη LCD 8 ιντσών

Nintendo Switch: Η Next-Gen κονσόλα θα έχει οθόνη LCD 8 ιντσών

Η Nintendo Co. αναμένεται να κυκλοφορήσει φέτος μια νέα κονσόλα παιχνιδιών με οθόνη LCD 8 ιντσών, όπως αναφέρει ο αναλυτής Hiroshi Hayase της Omdia.

Η νέα συσκευή που αναπτύσσεται από τον κατασκευαστή παιχνιδιών με έδρα το Κιότο αναμένεται να διπλασιάσει τις αποστολές των οθονών ψυχαγωγίας έως το 2024, όπως ανέφερε ο Hayase στο Τόκιο την Παρασκευή. Η έρευνά του επικεντρώνεται σε μικρές και μεσαίες οθόνες, βασίζοντας τις ετήσιες προβλέψεις σε ελέγχους με εταιρείες στην αλυσίδα εφοδιασμού.

Διαβάστε επίσης: Nintendo Switch 2: Θα κυκλοφορήσει φέτος η κονσόλα;

Η Nintendo Switch, επτά ετών, έχει πουλήσει πάνω από 132 εκατομμύρια αντίτυπα και φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος του κύκλου ζωής της. Η εταιρεία έχει αναφερθεί σε πιθανούς διαδόχους, με προσδοκίες για κυκλοφορία της επόμενης γενιάς κατά τη φετινή περίοδο.

Η εταιρεία Sharp Corp., με έδρα την Οσάκα, ανακοίνωσε πέρυσι ότι εφοδιάζει οθόνες LCD και συνεργάζεται στενά με τον κατασκευαστή μιας επερχόμενης κονσόλας που τότε βρισκόταν στο στάδιο της έρευνας και ανάπτυξης. Η Sharp, η οποία ανήκει στην ομάδα Foxconn Technology, έχει συνεργαστεί με τη Nintendo στο παρελθόν και υπηρέτησε ως συναρμολογητής του Switch κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η ανταγωνιστική κλίμακα στην αγορά των κονσολών έχει ενταθεί με την κυκλοφορία του PlayStation 5 από τη Sony Group Corp. — η οποία κατέκτησε την κορυφή των πωλήσεων στις ΗΠΑ πέρυσι, τόσο σε μονάδες όσο και σε έσοδα, σύμφωνα με το Circana — και τη διαδραστική επέκταση της υπηρεσίας Xbox Game Pass από τη Microsoft Corp. Αναμένεται να κυκλοφορήσουν φέτος οι νέες εκδόσεις των κονσολών Xbox, όπως προκύπτει από έγγραφο προγραμματισμού της Microsoft το προηγούμενο έτος.

Η εισαγωγή μιας πιο αναβαθμισμένης hardware πλατφόρμας με βελτιωμένα γραφικά, αποθήκευση και άλλες δυνατότητες θα αναζωογονούσε το ενδιαφέρον για την Nintendo και θα επέτρεπε την παραγωγή παιχνιδιών υψηλότερης ποιότητας.

Nintendo Switch omdia

Δείτε περισσότερα: Nintendo: Νέο Pastel Pink χρώμα για τα χειριστήρια Joy-Cons

Η περσινή κυκλοφορία του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom χαρακτηρίστηκε ως τεχνικό θαύμα από την εταιρεία, καθώς αξιοποίησε μέχρι την τελευταία δυνατή απόδοση από μια παλαιά κονσόλα, αναδεικνύοντας την ανάγκη για hardware αναβάθμιση προκειμένου να βελτιωθεί η ποιότητα του παιχνιδιού.

Πηγή: finance.yahoo.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS