ΑρχικήGamingTo Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει: Στις 21 Μαρτίου, το Horizon Forbidden West φτάνει στους υπολογιστές για να εντυπωσιάσει τους gamers.

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει: Στις 21 Μαρτίου, το Horizon Forbidden West φτάνει στους υπολογιστές για να εντυπωσιάσει τους gamers.

Οι PC gamers που περίμεναν με υπομονή την άφιξη του Horizon Forbidden West στην πλατφόρμα της επιλογής τους έχουν τώρα μια ημερομηνία για να σημειώσουν στο ημερολόγιο τους: η συνέχεια της δράσης-περιπέτειας έρχεται στο Steam και το Epic Games Store στην έκδοση Complete Edition στις 21 Μαρτίου.

Το Horizon Forbidden West, που συνεχίζει τις περιπέτειες της πρωταγωνίστριας Aloy σε έναν κόσμο γεμάτο ρομαντικά ρομπότ, κυκλοφόρησε αρχικά για τα PS4 και PS5 τον Φεβρουάριο του 2022, με την επέκταση Burning Shores να έρχεται τον επόμενο χρόνο.

Δείτε επίσης: Τα Update του Gran Turismo 7 για το 2024: Νέα Αυτοκίνητα και Αγώνες

Όπως φαίνεται, η Complete Edition (που κυκλοφόρησε για το PlayStation τον περασμένο Οκτώβριο) περιλαμβάνει το βασικό παιχνίδι και την επέκταση μαζί με διάφορα αντικείμενα στο παιχνίδι. Αυτά περιλαμβάνουν μια αποκλειστική στάση και βαφή προσώπου για το Photo Mode, συν τέσσερα αντικείμενα που μπορούν να ξεκλειδωθούν προχωρώντας στην ιστορία: το Carja Behemoth Elite outfit και Short Bow, το Nora Thunder Elite outfit και Sling, το Apex Clawstrider Machine Strike piece, και ένα πακέτο πόρων που περιλαμβάνει σφαίρες, φίλτρα και πακέτα ταξιδιού.

Επιπλέον, η προπαραγγελία της Complete Edition για PC παρέχει το Blacktide Outfit και το Bow, ενώ το Nora Legacy Outfit και Spear θα ξεκλειδωθούν όταν συνδέσετε ένα λογαριασμό Steam στο PlayStation.

Όσον αφορά τις ρυθμίσεις ειδικά για PC, αυτές έχουν πλέον λεπτομερώς περιγραφεί (και έχουν συμπιεστεί σε ένα τρέιλερ, το οποίο θα βρείτε παραπάνω) στο PlayStation Blog. Η έκδοση για PC, η οποία αναπτύχθηκε από τη Nixxes Software σε συνεργασία με τη Guerrilla Games, περιλαμβάνει “ξεκλείδωτους ρυθμούς καρέ, προσαρμόσιμες ρυθμίσεις γραφικών και μια ευρεία γκάμα τεχνολογιών ενίσχυσης απόδοσης”. Υποστηρίζει την αναβάθμιση και τη δημιουργία καρέ με χρήση της τεχνολογίας Nvidia DLSS 3, καθώς και τις τεχνολογίες Nvidia DLAA, AMD FSR και Intel XeSS. Επίσης, χρησιμοποιείται το DirectStorage σε συμβατούς υπολογιστές για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης.

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch: Η Next-Gen κονσόλα θα έχει οθόνη LCD 8 ιντσών

Αλλού, υπάρχει υποστήριξη για αναλογία οθόνης 21:9 ultra-wide, 32:9 super ultra-wide, και 48:9, καθώς και συμβατότητα με τριπλές οθόνες. Παρουσιάζονται προσαρμόσιμοι έλεγχοι ποντικιού και πληκτρολογίου, ενώ οι επιλογές για χειριστήριο περιλαμβάνουν το PlayStation DualSense – έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους προσαρμοστικούς τροχούς του – καθώς και υποστήριξη Steam Input για αναπροσαρμογή και προσαρμογή του επιλεγμένου σας περιφερειακού.

Η Sony δεν έχει ακόμα αποκαλύψει τις απαιτήσεις του συστήματος για το Horizon Forbidden West στο PC, αλλά λέει ότι θα τις μοιραστεί πιο κοντά στην κυκλοφορία του την 21η Μαρτίου στο Epic και το Steam.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS