ΑρχικήinetΞεχάστε τα προστατευτικά οθόνης, το Galaxy S24 Ultra πρακτικά φοράει πανοπλία

Ξεχάστε τα προστατευτικά οθόνης, το Galaxy S24 Ultra πρακτικά φοράει πανοπλία

Το Galaxy S24 Ultra ξεχωρίζει με την ανθεκτικότητα του και την εφαρμογή του πρωτοποριακού Corning Gorilla Armor.

Το Galaxy S24 Ultra ξεχωρίζει με την ανθεκτικότητα του και την εφαρμογή του πρωτοποριακού Corning Gorilla Armor.

Αυτό που πρέπει να γνωρίζετε

  • Ο δοκιμαστικός πίνακας σκληρότητας Mohs αποκαλύπτει ότι το γυαλί του Galaxy S24 Ultra, με το προστατευτικό Glass Armor, αντέχει σε γρατζουνιές έως το επίπεδο 8.
  • Η δοκιμή δείχνει επίσης την ανθεκτικότητά του σε σύγκριση με το Galaxy S23 Ultra Victus 2 που φτάνει το επίπεδο 6.
  • Παράλληλα, ο τιτανένιος σκελετός αντιστέκεται σε γρατζουνιές έως το επίπεδο 4, προσφέροντας αποτελεσματική προστασία από μικρές αφρακτίες.

Ένα δοκιμαστικό για γρατζουνιές που πραγματοποίησε το κανάλι YouTube PBKReviews αναδεικνύει την ανθεκτικότητα της οθόνης του Galaxy S24 Ultra, χάρη στην προστασία Corning Gorilla Armor. Κατά τη διάρκεια του Galaxy Unpacked event της Samsung νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Corning παρουσίασε την τελευταία της δημιουργία, το λεγόμενο Corning Gorilla Armor, και το Galaxy S24 Ultra είναι το πρώτο smartphone που το υιοθετεί – ένα πρώτο για τη Samsung και τον κόσμο των smartphones.

Δείτε επίσης: Samsung Galaxy AI: Ποιές συσκευές τις σειράς θα το υποστηρίξουν

Όπως αναμενόταν, η Corning προώθησε την προστασία οθόνης ως το πιο ανθεκτικό γυαλί της. Ωστόσο, εδώ έρχεται το ενδιαφέρον: επίσης καυχάται ότι το Gorilla Armor δεν είναι μόνο ανθεκτικό, αλλά και ανθεκτικό στις γρατζουνιές, έως και τέσσερις φορές πιο αποτελεσματικό στο να αποφεύγει γρατζουνιές από όλες τις άλλες επιλογές γυαλιού εκεί έξω.

Αν σας ενδιαφέρει η αντοχή του Glass Armor σύμφωνα με το Mohs’ Hardness Test Kit, το PBKReviews δοκίμασε και τον τιτανένιο σκελετό και το Glass Armor. Η οθόνη Gorilla Armor έδειξε μερικά αχνά σημάδια στο επίπεδο 7, αλλά το PBKReviews σημείωσε ότι ήταν μόλις ορατά. Τα πραγματικά προβλήματα ξεκινούν στο επίπεδο 8, με βαθύτερα αυλάκια στο επίπεδο 9.

Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν τα τσέπες σας είναι γεμάτες με κλειδιά, νομίσματα και σκόνη, η οθόνη του Galaxy S24 Ultra δεν θα υποχωρήσει. Και με κάποια μέτρια προσοχή, η οθόνη θα παραμείνει άθικτη όπως την πρώτη ημέρα.

Δείτε ακόμα: Το GeForce Now Εξελίσσεται: Κορυφαία Ποιότητα Streaming στο Android

Στο μεταξύ, το δοκιμαστήριο αντοχής του JerryRigEverything για τη σειρά Galaxy S23 του περασμένου έτους έδειξε ότι το Victus 2 άρχισε να γρατζουνιέται στο επίπεδο έξι στην κλίμακα σκληρότητας Mohs, με βαθύτερα αυλάκια να εμφανίζονται στο επίπεδο επτά. Το PBKReviews δεν περιορίστηκε μόνο στην οθόνη. Ο YouTuber πραγματοποίησε πλήρη δοκιμή σκληρότητας Mohs στον νέο τιτανένιο σκελετό του S24 Ultra. Έκπληξη, έκπληξη – οι γρατζουνιές εμφανίζονται στο επίπεδο 4 και τα πράγματα γίνονται λίγο ξεθωριασμένα όταν χρησιμοποιήθηκε το εργαλείο στο επίπεδο 5.

Έτσι, για να κρατήσετε αυτό το πλαίσιο να φαίνεται εντυπωσιακό, είναι σοφή επιλογή να αποκτήσετε μία από τις καλύτερες θήκες του Galaxy S24 Ultra. Αλλά δεν πρόκειται μόνο για γρατζουνιές. Ο τιτανένιος σκελετός αποδεικνύεται ροκ σταρ όταν πρόκειται για την αντιμετώπιση πτώσεων.

Πηγή πληροφοριών: androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS