ΑρχικήGamingΤο Like a Dragon: Infinite Wealth έκανε "πάταγο" στην Κυκλοφορία

Το Like a Dragon: Infinite Wealth έκανε “πάταγο” στην Κυκλοφορία

Like a Dragon: Infinite Wealth

Το Like a Dragon: Infinite Wealth είναι η πιο πρόσφατη κυκλοφορία στη σειρά Yakuza, αντιπροσωπεύοντας ένα σημαντικό ορόσημο για τη σειρά.

Πέρασαν πλέον οι σκοτεινές μέρες όπου οι οπαδοί έπρεπε να κάνουν λόμπι στο PlayStation για να βοηθήσει η SEGA στον τοπικό προγραμματισμό των παιχνιδιών Yakuza.

Δείτε επίσης: To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

Αυτή η σειρά μεταμορφώθηκε ήσυχα σε έναν μικρό καλλιτεχνικό και καλόπιστο κολοσσό.

Δεν θα βρείτε το Like a Dragon: Infinite Wealth να αντιμετωπίζει το Call of Duty στην κορυφή των πινάκων πωλήσεων, αλλά κατά πάσα ενδεικτική πληροφορία, με ένα τεράστιο ανοιχτό για όλους σαββατοκύριακο, έχει κεντρίσει την προσοχή για τη συναρπαστική αφήγησή του, το ενδιαφέρον gameplay και τη ρεκόρ επιτυχία του.

Για παράδειγμα, σε συνέντευξη με τον Ιαπωνικό εκδότη 4Gamer, ο σκηνοθέτης Μασαγιόσι Υοκογιάμα αποκάλυψε: “Σήμερα, υπάρχουν τόσο φυσικές όσο και ψηφιακές εκδόσεις, οπότε είναι δύσκολο να συγκρίνουμε τα νούμερα με παλαιότερους τίτλους, αλλά όσον αφορά τον αριθμό των προπαραγγελιών για το φυσικό αντίγραφο, είναι ο υψηλότερος στην ιστορία της σειράς.”

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch: Η Next-Gen κονσόλα θα έχει οθόνη LCD 8 ιντσών

Και ενώ θα χρειαστούν τα επίσημα δεδομένα πωλήσεων του Famitsu για να καθορίσουμε ακριβώς πώς φαίνονται αυτά τα νούμερα, ο τίτλος έχει ξεκινήσει ρεκόρ στην πλατφόρμα παιχνιδιών για PC, το Steam, με το συνολικό ταυτόχρονο αριθμό παικτών να φτάνει σε ένα σημείο τα 46,161 – ένα ιστορικό ρεκόρ για τη σειρά.

Like a Dragon: Infinite Wealth

Φυσικά, θα πρέπει να περιμένουμε περισσότερες πληροφορίες συγκεκριμένα για τις εκδόσεις PS5 και PS4, αλλά φαίνεται ότι ο τίτλος ξεκινάει δυναμικά.

Πηγή: pushsquare

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS