ΑρχικήBusinessΗ Johanna Faries Αναλαμβάνει την Προεδρία της Blizzard

Η Johanna Faries Αναλαμβάνει την Προεδρία της Blizzard

Στον αναπροσανατολισμό της Blizzard, η Johanna Faries αναλαμβάνει την ηγεσία, υπόσχοντας ανανέωση και καινοτομία.

Στον αναπροσανατολισμό της Blizzard, η Johanna Faries αναλαμβάνει την ηγεσία, υπόσχοντας ανανέωση και καινοτομία.

Η Blizzard Entertainment έχει επιλέξει την Johanna Faries ως τη νέα της πρόεδρο, μετά την αποχώρηση του Mike Ybarra από το στούντιο την προηγούμενη εβδομάδα, μαζί με τα νέα ότι η Microsoft απέλυσε 1.900 υπαλλήλους σε ομάδες της Xbox, Activision Blizzard και ZeniMax. Η Faries εργαζόταν για το National Football League για 12 χρόνια πριν ξεκινήσει να εργάζεται στην Activision από το 2018, όπως αναφέρει το Bloomberg. Ξεκίνησε ως επικεφαλής του Call of Duty esports πριν εργαστεί ως διαχειρίστρια της σειράς Call of Duty στην εταιρεία που η Microsoft εξαγόρασε πέρυσι για 69 δισεκατομμύρια δολάρια.

Δείτε επίσης: Pokemon εναντίον Palworld λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Στο εισαγωγικό της email προς τους υπαλλήλους της Blizzard σήμερα, αναφέρεται στις απολύσεις που έλαβαν χώρα την προηγούμενη εβδομάδα στην εταιρεία.

“Παρόλο που η πρώτη επίσημη μου μέρα μαζί σας είναι την 5η Φεβρουαρίου, θέλω να σας ενημερώσω αμέσως ότι είναι μια τιμή να σας συναντήσω την επόμενη εβδομάδα με αυτήν τη νέα ιδιότητα”, γράφει στο email. “Το κάνω με ταπεινότητα και θαυμασμό για όλα όσα έχει σημαίνει και έχει προσφέρει η Blizzard στον κόσμο για περισσότερα από τριάντα χρόνια. Η σημερινή μέρα φέρνει και κάποια αντιφατικά συναισθήματα. Η απώλεια των ταλαντούχων συναδέλφων μας τις προηγούμενες ημέρες είναι δύσκολο να ταιριάξει με τον τεράστιο ενθουσιασμό που νιώθω για τη συμμετοχή μου στη Blizzard – και την εποικοδομητική συνέχεια που έχετε δημιουργήσει για τον επόμενο κεφάλαιο της Blizzard.”

Αλλού στο email, η Faries συζητά την ιστορία της εργασίας της στο Call of Duty και τις διαφορές μεταξύ αυτής της σειράς και των σειρών υπό την αιγίδα της Blizzard. “Η Activision, η Blizzard και η King είναι καθορισμένα διαφορετικές εταιρείες με διακριτικά παιχνίδια, πολιτισμούς και κοινότητες”, γράφει. “Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι ο τρόπος που το Call of Duty ξυπνά το πρωί για να παραδώσει στους παίκτες μπορεί συχνά να διαφέρει από τα εκπληκτικά παιχνίδια στον χώρο της Blizzard: καθένα με διαφορετικές εμπειρίες παιχνιδιού, κοινότητες που τα περιβάλλουν, και μοντέλα επιτυχίας που απαιτούνται.” Η Faries λέει ότι έχει συζητήσει αυτές τις διαφορές με την ηγεσία της Blizzard και προσεγγίζει αυτόν τον ρόλο “με ευαισθησία σε αυτές τις δυναμικές, και με βαθύ σεβασμό για τη Blizzard.”

Δείτε ακόμα: Ακυρώθηκε η συγχώνευση μεταξύ Amazon και iRobot

Η Faries θα φτάσει στα κεντρικά γραφεία της Blizzard στο Irvine, California την επόμενη εβδομάδα για να συναντηθεί ανεπίσημα (και προαιρετικά) με τους υπαλλήλους εκεί. Στο email της, λέει ότι είναι μεγάλη φαν του Diablo IV και όλη τη ζωή της “η χαρά που βρίσκω στα παιχνίδια – και το να εργάζομαι με αυτούς που τα δημιουργούν – μόνο εμβαθύνει.

“Παραμένω εμπνευσμένη από την εμβληματική κληρονομιά της Blizzard, και το μετασχηματικό ρόλο που έχει παίξει το gaming στη ζωή μου και στη ζωή άλλων”, γράφει. “Δεν μπορώ να περιμένω να ξεκινήσουμε – να ακούσω, να μάθω, να ενδυναμώσω και να συνεργαστώ μαζί σας για το θαρραλέο και φωτεινό μέλλον που έχουμε μπροστά μας. Μαζί, ας ξεκινήσουμε πολλές θρυλικές μέρες μπροστά.”

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το email της Faries εδώ.

Η Faries αναλαμβάνει τον ρόλο της προέδρου της Blizzard μετά τα νέα της προηγούμενης εβδομάδας ότι ο Mike Ybarra, που εργαζόταν στην εταιρεία από το 2019, αποχωρούσε. Πριν τη Blizzard, ο Ybarra εργαζόταν στη Microsoft για περισσότερα από 19 χρόνια.

Πηγή πληροφοριών: gameinformer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS