ΑρχικήgamingStellar Blade: Στο Κέντρο του Ενδιαφέροντος στο State of Play

Stellar Blade: Στο Κέντρο του Ενδιαφέροντος στο State of Play

Στο State of Play, το Stellar Blade αναδεικνύει την αισθητική της Shift Up, υποσχόμενο νέες περιπέτειες και εμπειρίες gaming.

Στο State of Play, το Stellar Blade αναδεικνύει την αισθητική της Shift Up, υποσχόμενο νέες περιπέτειες και εμπειρίες gaming.

Ένα από τα κεντρικά τίτλα που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια του State of Play αυτής της εβδομάδας θα είναι το πολυαναμενόμενο PS5 αποκλειστικό Stellar Blade του Κορεάτικου προγραμματιστή Shift Up, το οποίο προγραμματίζεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος. Ήδη επιβεβαιωμένο ως ένας από τους 15 τίτλους που θα παρουσιαστούν κατά τη διάρκεια της παρουσίασης διάρκειας 40 λεπτών, ο λογαριασμός του παιχνιδιού ξαφνικά ανακινήθηκε πριν από το γεγονός.

Δείτε επίσης: Η Sony απαιτεί το rebranding του Bloodborne Kart

Ο λογαριασμός προηγουμένως είχε κάνει tweet στις 22 Σεπτεμβρίου 2022 για τον εορτασμό των 10.000 followers, αλλά επαναδραστηριοποιήθηκε επίσης κατά τη διάρκεια της νύχτας, πάνω από έναν χρόνο μετά, για να κάνει retweet την επίσημη επιβεβαίωση του State of Play από τη Sony. Το παιχνίδι – μια κονσολική είσοδος από τον Goddess of Victory: NIKKE developer – ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει το 2023, αλλά δεν πέτυχε τον στόχο του. Πιθανότατα θα μάθουμε για μια σταθερή ημερομηνία κυκλοφορίας αργότερα αυτήν την εβδομάδα.

Το Stellar Blade προηγουμένως ανακοινώθηκε ως Project EVE για πολλαπλές πλατφόρμες, αλλά η Sony έχει υπογράψει από τότε συμφωνία δημοσίευσης με τη Shift Up, καθιστώντας την ομάδα δεύτερης παρτίδας προγραμματιστή. Σε μια ανακοίνωση, ο επικεφαλής των PS Studios, Hermen Hulst, είπε ότι πρέπει να περιμένουμε ένα “εκτεταμένο ρεπορτάζ” για τον τίτλο, το οποίο πιθανόν θα περιλαμβάνει πολλά gameplay, κινηματογραφικά στιγμιότυπα και στιγμιότυπα οθόνης.

Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία παρουσίασης του Stellar Blade, αυξάνεται ο ενθουσιασμός στη gaming κοινότητα. Οι φανατικοί παίκτες περιμένουν με αγωνία να δουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το gameplay και την εξέλιξη της ιστορίας του παιχνιδιού, ενώ η ανακοίνωση μιας σταθερής ημερομηνίας κυκλοφορίας είναι αναμενόμενη.

Δείτε ακόμα: Το Πολυαναμενόμενο 1.6 Update του Stardew Valley Πλησιάζει

Η συμφωνία μεταξύ της Shift Up και της Sony όχι μόνο καθιστά το Stellar Blade μια πολυαναμενόμενη προσθήκη στον κατάλογο των αποκλειστικών τίτλων του PS5, αλλά επίσης επισημαίνει τη στρατηγική της Sony για την ενίσχυση του περιεχομένου της κονσόλας της με εξαιρετικές εμπειρίες παιχνιδιού.

Οι φίλοι του είδους περιμένουν ότι το Stellar Blade θα συνδυάσει εντυπωσιακά γραφικά με ενδιαφέρουσες μηχανικές παιχνιδιού, ενώ η εμφάνιση του στο State of Play υπόσχεται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες για τον κόσμο και την πλοκή που περιμένουν οι παίκτες.

Πηγή πληροφοριών: pushsquare.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS