ΑρχικήUpdatesΗ Apple κυκλοφορεί τις πρώτες developer betas watchOS 10.4 και macOS 14.4

Η Apple κυκλοφορεί τις πρώτες developer betas watchOS 10.4 και macOS 14.4

Η Apple κυκλοφόρησε τις πρώτες beta προγραμματιστών watchOS 10.4 και macOS 14.4. Οι δημόσιες beta tvOS 17.4 και HomePod 17.4 είναι επίσης διαθέσιμες τώρα.

Η Apple παρουσίασε νέα λογισμικά με εστίαση στη συμβατότητα της ΕΕ. Μάθετε για τα watchOS 10.4, macOS 14.4, tvOS 17.4 και HomePod 17.4.

Δείτε επίσης: iOS 18: Το μεγαλύτερο software update στην ιστορία του iPhone;

Οι νέες betas του watchOS και του macOS ακολουθούν την κυκλοφορία του iOS 17.4 beta την προηγούμενη εβδομάδα. Ενώ η ενημέρωση επικεντρώνεται κυρίως στο να καταστήσει το iPhone συμβατό με τους νέους κανονισμούς της ΕΕ, παρουσιάζει επίσης έξι νέα emoji. Αυτά τα emoji θα είναι συμβατά με τις σημερινές ενημερώσεις λογισμικού του Apple Watch και του Mac.

Η αναβάθμιση του watchOS 10.4 φέρνει στους χρήστες προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων εφαρμογών υγείας και fitness, ενώ το macOS 14.4 προσφέρει αποκλειστικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Mac και iPhone.

Η αναβάθμιση του watchOS 10.4 φέρνει στους χρήστες προηγμένες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένων βελτιωμένων εφαρμογών υγείας και fitness, ενώ το macOS 14.4 προσφέρει αποκλειστικές δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ Mac και iPhone

Οι δημόσιες προωθημένες εκδόσεις του tvOS 17.4 και του HomePod 17.4 είναι πλέον διαθέσιμες για όλους τους χρήστες, προσφέροντας βελτιωμένη εμπειρία ψυχαγωγίας και τη δυνατότητα προσαρμογής του περιβάλλοντος ήχου στο HomePod.

Με την είσοδο του iOS 17.4, η Apple ανοίγει τον δρόμο για τρίτες εφαρμογές καταστημάτων στην Ευρώπη, ενισχύοντας την επιλογή των χρηστών και προωθώντας τον ανταγωνισμό στον χώρο των εφαρμογών. Επιπλέον, η ανακοίνωση μειωμένων προμηθευτών και η υποστήριξη για ροές παιχνιδιών αναδεικνύουν τη δέσμευση της Apple σε μια πιο ανοιχτή και καινοτόμο προσέγγιση.

Δείτε ακόμα: iPhone: Νέα λειτουργία που μπορεί να σας διατηρήσει ασφαλείς

Για μια ανακεφαλαίωση των αλλαγών που έρχονται στο iOS 17.4, ενημερωθείτε από αυτές τις ειδήσεις:

  • Η Apple ανακοινώνει υποστήριξη για τα καταστήματα εφαρμογών τρίτων στο iPhone στην ΕΕ, έρχεται με το iOS 17.4.
  • Η Apple θα ζητήσει από τους χρήστες να ορίσουν προεπιλεγμένους περιηγητές και θα επιτρέπει τη χρήση μηχανών αναζήτησης τρίτων στο iPhone στην ΕΕ.
  • Η Apple ανακοινώνει μειωμένη δομή προμηθευτών για εφαρμογές στην Ευρώπη.
  • Η Apple επιτρέπει πλέον εφαρμογές ροής παιχνιδιών στο App Store.
  • Η Apple ανοίγει το τσιπ NFC για να επιτρέπει εναλλακτικές λύσεις στο Apple Pay στην Ευρώπη.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS