ΑρχικήUpdatesInstagram Flipside: Δεύτερο Προφίλ για Επιλεγμένους Ακόλουθους

Instagram Flipside: Δεύτερο Προφίλ για Επιλεγμένους Ακόλουθους

Instagram Flipside

Το Instagram ετοιμάζεται να εισάγει σύντομα το χαρακτηριστικό Flipside για τη δημιουργία νέου προφίλ με επιλεγμένο περιεχόμενο – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Instagram βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο στάδιο δοκιμών ενός νέου χαρακτηριστικού που ονομάζεται “Flipside,” που επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργούν ένα δεύτερο προφίλ που είναι ορατό μόνο για επιλεγμένους ακόλουθους. Αυτό το ξεχωριστό πλέγμα φωτογραφιών, προσαρμοσμένο για ένα επιλεγμένο κοινό, διαφέρει από το υπάρχον χαρακτηριστικό Close Friends, προσφέροντας μια μοναδική οπτική στο προφίλ σας για τους συγκεκριμένους παραλήπτες.

Δείτε επίσης: Instagram: Ο παράδεισος των scammers

Το Instagram βρίσκεται αυτήν τη στιγμή στο στάδιο δοκιμών ενός νέου χαρακτηριστικού που ονομάζεται “Flipside,” με τον κοινωνικό σύμβουλο των μέσων ενημέρωσης Matt Navarra να μοιράζεται ένα προεπισκοπητικό βίντεο στο Threads. Αυτό το χαρακτηριστικό επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν έναν ξεχωριστό χώρο, που ονομάζεται “flipside,” όπου μπορούν να διαμορφώνουν περιεχόμενο αποκλειστικά για ένα επιλεγμένο γκρουπ φίλων. Το βίντεο δείχνει τη δυνατότητα να μοιράζεστε δημοσιεύσεις του feed και reels που παραμένουν ορατές μόνο στο flipside, δημιουργώντας ουσιαστικά ένα εναλλακτικό προφίλ Instagram εντός του ίδιου λογαριασμού. Αν κάποιος σας προσθέσει στο flipside τους, ένα εικονίδιο κλειδώματος εμφανίζεται στην πάνω δεξιά γωνία της δημοσίευσης. Για να δείτε το flipside κάποιου στο Instagram, απλώς σύρετε προς τα κάτω στο προφίλ τους.

Δείτε επίσης: Ψεύτικοι πωλητές στο Instagram: Πώς να τους εντοπίσετε;

Η εισαγωγή του χαρακτηριστικού Flipside στο Instagram θυμίζει την υπάρχουσα λειτουργία Close Friends, που επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται δημοσιεύσεις και stories αποκλειστικά με μια καθορισμένη λίστα. Ωστόσο, το Flipside πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα, επιτρέποντας τη δημιουργία ενός εντελώς ξεχωριστού προφίλ. Η συνύπαρξη αυτών των δύο χαρακτηριστικών μπορεί να δημιουργήσει κάποια σύγχυση, λαμβάνοντας υπόψη τις επικαλυπτόμενες τους δυνατότητες, καθώς οι χρήστες πλοηγούνται ανάμεσα στη διαχείριση μιας επιλεγμένης λίστας και τη δημιουργία ενός εντελώς διαφορετικού προφίλ εντός του πλαισίου του Instagram.

Δείτε επίσης: Instagram: Πώς να περιορίσετε τη χρήση του χωρίς να το διαγράψετε;

Άνθρωποι με μεγάλο αριθμό ακόλουθων επιλέγουν συχνά να έχουν ξεχωριστούς ιδιωτικούς λογαριασμούς για τη διαμοιρασμό προσωπικών δημοσιεύσεων. Ωστόσο, η εισαγωγή του Flipside και η ύπαρξη του Close Friends μπορεί να εισάγει πολυπλοκότητα, προσθέτοντας στο φορτίο διαχείρισης σε ένα μόνο πλαίσιο. Ενώ το Instagram παρέχει ήδη τη δυνατότητα δημιουργίας διαφορετικών λιστών κοινού, η προσθήκη του Flipside και του Close Friends μπορεί ενδεχομένως να δημιουργήσει περισσότερες περιπλοκές για τους χρήστες να χειριστούν. Προς το παρόν, αυτό το χαρακτηριστικό βρίσκεται στο στάδιο δοκιμών και δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το αν θα προσφερθεί σε όλους τους χρήστες στο μέλλον.

Πηγή: in.mashable.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS