ΑρχικήUpdatesApple: Νέα λειτουργία μεταγραφής Podcast στο iOS 17.4

Apple: Νέα λειτουργία μεταγραφής Podcast στο iOS 17.4

Στο iOS 17.4, το οποίο προς το παρόν βρίσκεται σε beta μορφή, η Apple προσθέτει στα iPhone μια ενδιαφέρουσα λειτουργία στην εφαρμογή Podcasts.

podcasts apple

Πλέον, θα μπορείτε να διαβάζετε τις μεταγραφές κατά τη διάρκεια της ακρόασης των αγαπημένων σας podcast. Αυτή η νέα προσθήκη θα σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το περιεχόμενο με ακόμα περισσότερη ευχαρίστηση και άνεση!

Διαβάστε ακόμη: COSMOTE GROW YOUR BUSINESS – THE PODCAST

Η Apple προσθέτει υποστήριξη για αυτόματες μεταγραφές στην εφαρμογή Podcasts, προσφέροντας στους χρήστες έναν εναλλακτικό τρόπο να απολαμβάνουν περιεχόμενο Podcast, αντί να ακούν απλώς αυτά που λέγονται.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με τη λειτουργία των στίχων στο Apple Music, θα βρείτε πολλές ομοιότητες. Για να ακούσετε ένα podcast, απλά πατήστε το εικονίδιο με το σύμβολο του μικροφώνου στην κάτω αριστερή γωνία της οθόνης αναπαραγωγής πολυμέσων σε πλήρη οθόνη.

Πιέστε το αυτόματο κουμπί μεταγραφής που εμφανίζεται για να γεμίσει την οθόνη. Η μεταγραφή πραγματοποιεί αυτόματη κύλιση και επισημαίνει το κείμενο που αναπαράγεται την συγκεκριμένη στιγμή ενώ εκτελείται το επεισόδιο. Μπορείτε επίσης να κάνετε χειροκίνητη κύλιση της μεταγραφής ακόμη και να πατήσετε σε μια πρόταση για να μεταβείτε σε αυτό το σημείο του podcast. Οι επιλογές κειμένου μπορούν επίσης να επισημανθούν για αντιγραφή και επικόλληση αλλού.

Επιπλέον, στο κάτω μέρος της οθόνης θα βρείτε ένα κουμπί Αναζήτησης που σας επιτρέπει να αναζητήσετε τη μεταγραφή για συγκεκριμένες λέξεις ή φράσεις και να μεταβείτε απευθείας σε αυτό το σημείο της μεταγραφής. Έτσι, μπορείτε να πατήσετε για να μεταβείτε ακριβώς στο σημείο που σας ενδιαφέρει και να ακούσετε το αντίστοιχο απόσπασμα ήχου.

Επίσης, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις μεταγραφές από την ενότητα “Επόμενο” στην καρτέλα “Αρχική σελίδα”. Απλά πατήστε παρατεταμένα ένα επεισόδιο podcast για να εμφανιστεί η επιλογή “Προβολή μεταγραφής” στο αναπτυσσόμενο μενού. Επιπλέον, αν βρίσκεστε στη σελίδα λεπτομερειών επεισοδίου, πατήστε το κουμπί “έλλειψη” (τρεις κουκκίδες) επάνω δεξιά για να εμφανιστεί η ίδια επιλογή.

Δείτε επίσης: Ενσωμάτωση του Google Podcasts στο YouTube Music

Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν μεταγραφές για όλα τα επεισόδια podcast. Ωστόσο, η Apple αναφέρει ότι οι μεταγραφές για τα επεισόδια του παρελθόντος θα προστίθενται σταδιακά. Οι μεταγραφές είναι διαθέσιμες σε αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά και ισπανικά. Επιπλέον, οι οικοδεσπότες podcast έχουν την επιλογή να ανεβάζουν τις δικές τους μεταγραφές αντί να χρησιμοποιούν την αυτόματη δημιουργία.

podcasts apple ios 17.4

Η λειτουργία των μεταγραφών έρχεται ως μέρος της ενημέρωσης iOS 17.4 της Apple, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη σε προγραμματιστές. Η Apple σχεδιάζει να το κυκλοφορήσει στο ευρύ κοινό τον Μάρτιο.

Πηγή: macrumors.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS