ΑρχικήGamingΤο Hi-Fi Rush Έρχεται σε Nintendo Switch και PS5

Το Hi-Fi Rush Έρχεται σε Nintendo Switch και PS5

Συναρπαστικό προοίμιο στην επικείμενη κυκλοφορία του Hi-Fi Rush: Datamined T-shirts αποκαλύπτουν το μέλλον στο Nintendo Switch και το PS5.

Ίσως θυμάσαι ότι το υπερδιασκεδαστικό παιχνίδι ρυθμού Hi-Fi Rush φημολογείτο ότι θα έρθει τόσο στο Nintendo Switch όσο και στο PlayStation 5, ενώ είχε επίσης ταξινομηθεί από τον οργανισμό αξιολόγησης παιχνιδιών της Αυστραλίας. Τώρα, περαιτέρω πληροφορίες έφτασαν μέσω T-shirts που ανακαλύφθηκαν μέσω datamining. Οι κάτοχοι του παιχνιδιού έλαβαν νέα T-shirts για τον κύριο χαρακτήρα Chai και οι data miners ανακάλυψαν άλλα δύο T-shirts που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει και πιθανόν είναι για τις εκδόσεις του Hi-Fi Rush για το Nintendo Switch και το PlayStation.

Δείτε επίσης: Επτά Χρόνια Αργότερα, το Dragon Quest Builders, Έρχεται στο PC

Το Hi-Fi Rush, ένα παιχνίδι ρυθμού που προκαλεί ενθουσιασμό, φαίνεται να ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για τις πλατφόρμες του Nintendo Switch και του PlayStation 5, όπως είχε προηγουμένως υποδείξει η φημολογία. Η επιβεβαίωση αυτή έρχεται μέσω ανακαλύψεων datamining που αφορούν την προσθήκη νέων in-game t-shirts για τον κύριο χαρακτήρα Chai. Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι δύο ακόμη t-shirts έχουν εντοπιστεί μέσω αυτής της διαδικασίας, τα οποία φαίνεται ότι προορίζονται για τις εκδόσεις του παιχνιδιού για το Nintendo Switch και το PlayStation.

Δείτε ακόμα: Το νέο Update 1.9.51 του Starfield φέρνει σημαντικές αλλαγές

Ενώ οι πληροφορίες που προέρχονται από τα datamined t-shirts αναδεικνύουν το ενδιαφέρον για το Hi-Fi Rush, αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο ακόμη πιθανές εκδόσεις του παιχνιδιού για το Nintendo Switch και το PlayStation δεν έχουν επιβεβαιωθεί επίσημα από τις εταιρείες. Οι φανατικοί του Hi-Fi Rush παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, περιμένοντας με ανυπομονησία την επίσημη επιβεβαίωση από τη Microsoft και τη Bethesda.

Το αποκλειστικό T-shirt για το Xbox είναι πράσινο με το κείμενο “Shadow Dropped”, ενώ τα δύο ακόμη T-shirts που δεν έχουν κυκλοφορήσει είναι κόκκινο για το Nintendo Switch με το κείμενο “Rock out Anywhere” και μπλε για το PlayStation με το κείμενο “I’m here baby.” Οι Microsoft και η Bethesda δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη το Hi-Fi Rush για καμία από τις δύο πλατφόρμες.

Πηγή πληροφοριών: mynintendonews.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS