ΑρχικήgamingΑπίθανο: Παίκτης Νικάει Τον Jormuntide στο Palworld με Στρατηγικές του Fortnite!

Απίθανο: Παίκτης Νικάει Τον Jormuntide στο Palworld με Στρατηγικές του Fortnite!

Ο παίκτης που ξεχωρίζει στο Palworld χρησιμοποιεί πρωτοποριακές στρατηγικές, εμπνευσμένες από τον κόσμο του Fortnite.

Ο παίκτης που ξεχωρίζει στο Palworld χρησιμοποιεί πρωτοποριακές στρατηγικές, εμπνευσμένες από τον κόσμο του Fortnite.

Ένας παίκτης μοιράστηκε ένα βίντεο στο οποίο νίκησε τον επίπεδο 45 Jormuntide χρησιμοποιώντας τακτικές παρόμοιες με αυτές που χρησιμοποιούνται στο Fortnite, και έξιστο την υπόλοιπη κοινότητα. Το Fortnite και το Palworld είναι και τα δύο παιχνίδια που έγιναν δημοφιλή λίγο μετά την κυκλοφορία τους χάρη στο χαλαρό και εθιστικό gameplay τους.

Δείτε επίσης: Pokemon εναντίον Palworld λόγω παραβίασης πνευματικών δικαιωμάτων

Ωστόσο, τα δύο αυτά παιχνίδια είναι εντελώς διαφορετικά στην πραγματική εμπειρία και στο είδος του παιχνιδιού που προσφέρουν. Το Fortnite είναι ένας αγώνας royale και εξαρτάται από τον παίκτη έναντι παίκτη, με ένα κατάστημα αντικειμένων που περιέχει πολλά cool skins. Ή τουλάχιστον έτσι νόμιζαν οι περισσότεροι πριν δουν έναν παίκτη χρησιμοποιώντας στρατηγικές του Fortnite για να καταρρίψει έναν δύσκολο αρχηγό στο Palworld.

Ένας παίκτης μοιράστηκε τη “μοναδική” στρατηγική που χρησιμοποίησε για να νικήσει τον αρχηγό Jormuntide επιπέδου 45, και η κοινότητα έμεινε σοκαρισμένη.

“Έτσι πιάνω τον Jormuntide,” είπε.

this is how i caught Jormontide
byu/Lofus1989 inPalworld

Το βίντεο έδειξε τον παίκτη να χρησιμοποιεί ξύλινους τοίχους και ένα ταβάνι για να δημιουργήσει ένα κιβώτιο, παρόμοιο με τον τρόπο που πολλοί κορυφαίοι παίκτες στο Fortnite παλεύουν, για να πιάσει το κεφάλι του Jormuntide για δωρεάν ζημιά. Η κοινότητα του Palworld δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.

Δείτε ακόμα: Palworld στα 19 Εκατομμύρια: Συναρπαστική Πορεία στο Game Pass

“Πρέπει να ρωτήσω, πώς στον κόσμο σκέφτηκες να το κάνεις αυτό,” είπε κάποιος. “Αυτό δεν ήταν προσχεδιασμένο, χαχα,” παραδέχτηκε ο παίκτης.

“Τον έκλεισε σε ένα κιβώτιο,” είπε ένας άλλος θαυμασμένος θεατής, αναφερόμενος στην τακτική που χρησιμοποιείται στο Battle Royale της Epic Games. “Είναι ξανά Fortnite ρε, χαχα,” συμφώνησε ένας άλλος θαυμαστής.

Δείτε επίσης: Palworld: Το σφάλμα “Memory Reset Drug” είναι αδύνατο να ανακάμψει

Ωστόσο, άλλοι παίκτες ανησυχούσαν ότι αυτό θα μπορούσε να είναι ένδειξη για το πώς θα μοιάζει το αναμενόμενο χαρακτηριστικό PvP: “Απλά σκέφτομαι… όταν κυκλοφορήσουν το PvP για αυτό το παιχνίδι, έτσι θα μοιάζουν οι μάχες” είπε κάποιος. Αν η Pocketpair αποφασίσει να ενσωματώσει το PvP στο παιχνίδι, το Dexerto θα διασφαλίσει να κρατάει ενημερωμένους τους παίκτες με τις καλύτερες τακτικές, ώστε να μπορείτε να νικήσετε όλους τους φίλους σας – και ίσως ακόμη να πιάσετε τα Pals τους με ένα Radar Sphere.

Πηγή πληροφοριών:www.dexerto.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS