ΑρχικήGamingΝέα Συλλογή Yu-Gi-Oh! για Switch και PC ανακοίνωσε η Konami

Νέα Συλλογή Yu-Gi-Oh! για Switch και PC ανακοίνωσε η Konami

Η Konami κυκλοφορεί μια συλλογή παιχνιδιών Yu-Gi-Oh! για το Switch και τον υπολογιστή PC μέσω του Steam,ανακαλύψτε τα τελευταία gaming νέα!

Η Konami κυκλοφορεί μια συλλογή παιχνιδιών Yu-Gi-Oh! για το Switch και τον υπολογιστή PC μέσω του Steam.Ανακαλύψτε τα τελευταία gaming νέα!

Προς το παρόν, ο εκδότης κρατά πίσω ποια ακριβώς θα αποτελεί τη συλλογή, αλλά έδωσε σαν υπόδειξη τα ονόματα δύο παιχνιδιών που θα προστεθούν στο πακέτο: Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 4: Battle of the Great Duelist και Yu-Gi-Oh! Duel Monsters 6: Expert 2.

Δείτε επίσης: Κυκλοφόρησε το Demo για το Mario vs. Donkey Kong στο eShop

Όπως επισημαίνει το Nintendo Life, προς το παρόν η συλλογή – που η Google μεταφράζει ως Yu-Gi-Oh! Early Days Collection, αλλά μπορεί να μην είναι το τελικό αγγλόφωνο όνομα – θα κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία, τουλάχιστον για τώρα, γεγονός που είναι ενδιαφέρον δεδομένου ότι και τα δύο παιχνίδια που ανακοινώθηκαν έχουν κυκλοφορήσει μόνο στην Ιαπωνία.

Σε άλλα νέα της Konami, ο εκδότης φαίνεται ότι “πιθανώς μεταφέρει” τη σειρά παιχνιδιών Silent Hill σε σύγχρονες κονσόλες. Αυτό αναφέρεται σε ένα από τα πέντε σύντομα ντοκιμαντέρ που η Konami δημοσίευσε στο YouTube τη νύχτα που κυκλοφόρησε απροσδόκητα το The Short Message.

Στο τέταρτο βίντεο, ένας σχεδιαστής επιπέδων που εργάστηκε στο πολυαναμενόμενο (και πολύ φημισμένο) πρωτότυπο παιχνίδι αναφέρει ότι η Konami είχε αρχικά επικοινωνήσει με την ομάδα στο Hexadrive – ένα στούντιο που είχε κυρίως ασχοληθεί με τη μεταφορά παλαιότερων παιχνιδιών μέχρι να βοηθήσει μια εσωτερική ομάδα της Konami στην ανάπτυξη του The Short Message – “σχετικά με την πιθανή μεταφορά της σειράς Silent Hill”.

Δείτε ακόμα: Silent Hill 2 Remake: Νέο Trailer Ξεδιπλώνει το Gameplay

Η ανακοίνωση της Konami για τη συλλογή παιχνιδιών Yu-Gi-Oh! για το Switch και το PC συναρπάζει τους φαν του παιχνιδιού. Παρά την προσωρινή περιορισμένη διαθεσιμότητα της συλλογής στην Ιαπωνία, οι οπαδοί αναμένουν με ανυπομονησία περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα παιχνίδια που θα περιλαμβάνονται, ενώ παράλληλα κυκλοφορούν φήμες για ενδεχόμενη μεταφορά της σειράς Silent Hill σε σύγχρονες κονσόλες.

Σε άλλα νέα, η αποκάλυψη πιθανής μεταφοράς της σειράς Silent Hill αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον των φανατικών του είδους. Η πρωτοβουλία της Konami να εξερευνήσει τη δυνατότητα μεταφοράς των παιχνιδιών σε σύγχρονες πλατφόρμες υπόσχεται μια αναστάτωση στον χώρο των survival horror παιχνιδιών, ενώ οι οπαδοί περιμένουν με αγωνία επίσημες επιβεβαιώσεις και περισσότερες λεπτομέρειες για αυτή την εξέλιξη.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS