ΑρχικήGamingΕκπλήξεις στο Murders at Karlov Manor

Εκπλήξεις στο Murders at Karlov Manor

Εξερευνώντας τις ισχυρές και απροσδόκητες κάρτες του Murders at Karlov Manor, ανακαλύπτουμε στρατηγικές που ξεπερνούν τις προσδοκίες.

Εξερευνώντας τις ισχυρές και απροσδόκητες κάρτες του Murders at Karlov Manor, ανακαλύπτουμε στρατηγικές που ξεπερνούν τις προσδοκίες.
Εκπλήξεις στο Murders at Karlov Manor: Οι Κάρτες που Παραβλέπουμε

Κάθε φορά που οι παίκτες ρίχνουν μια ματιά σε ένα νέο σετ καρτών, υπάρχουν μερικές που ξεχωρίζουν αμέσως. Τα “Murders at Karlov Manor”, φυσικά, δεν αποτελούν εξαίρεση.

Το “Insidious Roots” φαίνεται σαν άμεση επιλογή για το combo του Yawgmoth, το “Archdruid’s Charm” φαίνεται εκπληκτικό σε διάφορα decks combo, και το “No More Lies” ταιριάζει σε κάθε deck ελέγχου Azorius σαν γάντι.

Ωστόσο, οι κάρτες που συνήθως εκπλήσσουν τους παίκτες είναι αυτές που δεν περιμένουν. Ποιες κάρτες στα “Murders at Karlov Manor” είναι καλές με έναν λίγο κρυφό τρόπο; Ας ρίξουμε μια ματιά, ξεκινώντας με τις νέες Surveil lands!

The Surveil Lands

Οι δέκα νέες διπλές Surveil lands σίγουρα θα δουν παιχνίδι, αλλά η ερώτηση ήταν πόσο. Το πρώιμο παιχνίδι σε τουρνουά υποδηλώνει ότι η απάντηση είναι κάπως σαν “πολύ περισσότερο από ό,τι περίμεναν οι άνθρωποι.”

Αυτές οι Surveil lands είναι μια φυσική επιλογή για μη-cEDH Commander decks. Πέρα από την προσφορά επιλογής καρτών και την έχουσα βασικούς τύπους γης, αυτές οι Surveil lands είναι και αναζητήσιμες και συνεργάζονται με πολλές διαφορετικές συνεργίες του ταφημένου, παρέχοντας επιλογή καρτών. Η “Κάτω από τα Αγκάθια,” για παράδειγμα, είναι η τέλεια κάρτα για ένα από τα νέα precons του Κάρλοβ Μανόρ.

Δείτε επίσης: PlayStation State of Play 2024: Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αποκαλύψεις

Στα Standard και Pioneer, οι Surveil lands πιθανώς θα δουν παιχνίδι. Οι Triomes πάνε πολύ μακριά για τη σταθεροποίηση ορισμένων μαναβάσεων, που θα μπορούσε να τις αναγκάσει να τις αντικαταστήσουν, αλλά οποιαδήποτε deck που ενδιαφέρεται για τις συνεργίες Surveil που προσφέρουν αυτές οι κάρτες πιθανώς δεν θα μπορούσε να τις αγνοήσει.

Στο Pioneer, οι Temples ακόμα βλέπουν παιχνίδι σε decks όπως το Lotus Field Combo. Οι πρώιμες γης δεν χρειάζεται να μπαίνουν άχρηστες σε αυτό το deck, και η προσφορά επιπλέον επιλογής καρτών είναι απίστευτα πολύτιμη όταν προσπαθείτε να κάνετε draw μια combo αρχή. Ωστόσο, επειδή το deck κερδίζει με το να αντιμετωπίζει το Emergent Ultimatum, δεν θέλετε απαραίτητα να μεταφέρετε κάρτες στο νεκροταφείο σας. Αντιθέτως, ο “Lier, Δισκίπλος του Πνιγμένου” και το “Σκοτεινή Αίτηση” αγαπούν τις κάρτες στο νεκροταφείο σας.

Στο Modern, ωστόσο, ενώ υπάρχει σίγουρα το δυναμικό για αυτές τις Surveil lands να είναι σημαντικές λόγω των Fetch lands που τις βρίσκουν, πολλοί αναρωτήθηκαν αν η επιλογή καρτών αξίζει το αντάλλαγμα του να μπαίνει η γη ακίνητη. Μετά από ένα σαββατοκύριακο παιχνιδιού, αυτή η οπτική άλλαξε πλήρως.

Καλύτερο Από Ό,τι Περιμέναμε

Όσοι δοκίμασαν τις Surveil lands κατά το σαββατοκύριακο στο SCG Hartford φάνηκαν εντυπωσιασμένοι. Σύμφωνα με την μαρτυρία μερικών διαφορετικών παικτών που είχαν καλές επιδόσεις αυτό το σαββατοκύριακο, οι νέες Surveil lands μπορεί να γίνουν στάνταρ στο καλύτερο τρέχον deck του Modern.

Πολλοί παίκτες δοκίμασαν ορισμένες Surveil lands στα deck των Crashing Footfalls αυτό το Σαββατοκύριακο, και όλοι είχαν το ίδιο πράγμα να πουν για αυτές: είναι απολύτως καταστροφικές.

Δείτε ακόμα: Κυκλοφόρησε το Demo για το Mario vs. Donkey Kong στο eShop

Οι Surveil lands είναι καταστροφικές.” Σε πολλά σενάρια, σε ένα deck όπως των Crashing Footfalls, δεν έχετε πολλές κινήσεις στον πρώτο γύρο. Εκτός από το να αναστενάζετε τα Crashing Footfalls, το οποίο δεν είναι ιδανικό ούτως ή αλλιώς, δεν υπάρχει πολλά που προσπαθεί να κάνει αυτό το deck από την αρχή. Ακόμα έχετε την επιλογή να Fetch για μια άχρηστη γη, αν χρειαστεί, αλλά αν όχι, μπορείτε να επωφεληθείτε καλύτερα επιδιορθώνοντας την επιλογή των καρτών σας και τροφοδοτώντας συνεργίες νεκροταφείου όπως ο Murktide Regent.

Όλοι οι παίκτες που δοκίμασαν τις Surveil lands αυτό το Σαββατοκύριακο έχουν πολλά να πουν για αυτές. Αν τρέχετε ένα deck που δεν χρειάζεται απαραίτητα μια σειρά από άχρηστες γης στις πρώτες στροφές συνεχώς, θα πρέπει να σκεφτείτε να δοκιμάσετε μερικές Surveil lands!

Cryptic Coat

Το Cryptic Coat θα είχε κάνει τους παίκτες να ουρλιάζουν στα αστέρια πριν από μερικά χρόνια. Στις μέρες που ο Jace, the Mind Sculptor και ο Stoneforge Mystic κυριαρχούσαν στο Modern format, αυτό θα ήταν ένας προφανής πρωτοστάτης. Ενώ το Cryptic Coat εξακολουθεί να φαίνεται ισχυρό, αυτό το εξοπλισμός σε στυλ Living Weapon ενδέχεται να είναι πιο ισχυρός από ό,τι φαίνεται.

Το Cryptic Coat θα είχε κάνει τους παίκτες να ουρλιάζουν στα αστέρια πριν από μερικά χρόνια. Στις μέρες που ο Jace, the Mind Sculptor και ο Stoneforge Mystic κυριαρχούσαν στο Modern format, αυτό θα ήταν ένας προφανής πρωτοστάτης. Ενώ το Cryptic Coat εξακολουθεί να φαίνεται ισχυρό, αυτό το εξοπλισμός σε στυλ Living Weapon ενδέχεται να είναι πιο ισχυρός από ό,τι φαίνεται.

Λόγω της ικανότητάς του να επιστρέφει πίσω στο χέρι του ιδιοκτήτη του, το Cryptic Coat μπορεί να παρέχει τόνο της αξίας και να είναι δύσκολο να αφαιρεθεί σωστά. Ακόμη κι αν η καρταφυλακτική σας κάρτα πέσει, μπορείτε απλά να επιστρέψετε το παλτό στο χέρι σας και να το αναπτύξετε ξανά. Μεταξύ του να είναι πολύ δύσκολο να αφαιρεθεί και της παροχής πολλής αξίας, το Cryptic Coat μπορεί να είναι εκπληκτικά ισχυρό.

Case of the Stashed Skeleton

Murders at Karlov Manor

Κάθε deck που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Case of the Stashed Skeleton και μπορεί να λύσει το Case του αρκετά συνεπώς ίσως θέλει αυτή την κάρτα. Ένα υπάρχον archetype που φαίνεται να θέλει αυτή την κάρτα είναι το Creativity στο Pioneer, και ίσως ακόμα και στο Modern. Το Case of the Stashed Skeleton δεν δημιουργεί μόνο ένα token που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το Indomitable Creativity, αλλά, αν το token πεθάνει κάπως, μπορείτε να λύσετε το Case of the Stashed Skeleton για ένα Demonic Tutor.

Δείτε επίσης: Silent Hill 2 Remake: Νέο Trailer Ξεδιπλώνει το Gameplay

Αυτό θα μπορούσε επίσης να είναι ένα ισχυρό λόγο για το Creativity στο Pioneer να συνεχίσει να παίζει το Make Disappear. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λόγο Causality για να ξεφορτωθείτε το Σκελετό σας και να λύσετε την υπόθεση. Προς το παρόν, το Pioneer Creativity δεν παίζει λευκό, οπότε το No More Lies μπορεί να είναι μια λιγότερο φυσική αναβάθμιση.

Αυτό θα μπορούσε εναλλακτικά να αποτελέσει μια αξιοπρεπή επιλογή στο Rakdos Sacrifice, δημιουργώντας ένα σύστημα ‘ασημένιας σφαίρας’ που το deck μπορεί να αξιοποιήσει. Μεταξύ του Deadly Dispute και του Witch’s Oven, το να ξεφορτωθείτε το Suspected Skeleton είναι παιχνιδάκι. Η χρήση της δυνατότητας “Solved” του Case of the Stashed Skeleton περιλαμβάνει επίσης το θυσιάζει, που έχει τις μικρότερες συνεργίες της.

Ενώ το Case of the Stashed Skeleton μπορεί να αξίζει το παιχνίδι, στο χειρότερο, είναι απλά ένα Σκελετός 2/1 που δεν μπορεί ούτε καν να αποκλείσει. Βεβαιωθείτε ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το Case στο έπακρό του αν το παίξετε, καθώς είναι αρκετά αναστολέων αν δεν μπορείτε.

Repulsive Mutation

Murders at Karlov Manor

Η Repulsive Mutation ενδέχεται να μην είναι αρκετά ισχυρή για να παιχτεί έξω από το Standard, αλλά η κάρτα θα μπορούσε να είναι μια φανταστική προσθήκη σε στρατηγικές τέμπο. Η Repulsive Mutation έχει τη μοναδική εφαρμογή τόσο του ενίσχυσης της παρουσίας του board σας όσο και της αντιμετώπισης από ένα ξόρκι, καθιστώντας την ένα εξαιρετικά ισχυρό παιχνίδι τέμπο.

Διαβάστε παράλληλα: Ο hacker κονσολών πλήρωνε στη Nintendo $25 τον μήνα από τη φυλακή

Ένα σημαντικό σημείο με αυτήν την κάρτα είναι ότι δεν χρειάζεται να αντιμετωπίζει μια ξόρκια, επιτρέποντας στην Repulsive Mutation να χρησιμοποιείται απλά ως ένα combat trick. Αυτό σημαίνει επίσης ότι η Repulsive Mutation δεν θα μπορεί να αντιμετωπίσει μια ξόρκια αν δεν έχετε ένα πλάσμα στο παιχνίδι και μπορεί να αποτύχει από άμεση αφαίρεση σε instant speed, όπως κάθε άλλο combat trick.

Παρ’ όλα αυτά, η Repulsive Mutation στο απόγειο της απόδοσής της είναι αηδιαστικά ισχυρή. Κάθε Commander deck που ενδιαφέρεται για +1/+1 counters ή X spells είναι επίσης πιθανό να εκτιμήσει αυτήν την κάρτα. Εάν παιχτεί με προσοχή, η Repulsive Mutation μπορεί να παρέχει πολλή αξία, δημιουργώντας ένα ισχυρό, εκτροπιστικό σχέδιο παιχνιδιού.

Πηγή πληροφοριών: mtgrocks.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS