ΑρχικήGamingAvowed : Ανακοινώσεις για την Προσεχή Αναβάθμιση του Συστήματος Μάχης

Avowed : Ανακοινώσεις για την Προσεχή Αναβάθμιση του Συστήματος Μάχης

Ο σκηνοθέτης του Avowed αποκάλυψε λεπτομέρειες για το RPG της Obsidian, επιβεβαιώνοντας βελτίωση του συστήματος μάχης.

Ο σκηνοθέτης του Avowed αποκάλυψε λεπτομέρειες για το  RPG της Obsidian, επιβεβαιώνοντας βελτίωση του συστήματος μάχης.

Ο σκηνοθέτης του Avowed αποκάλυψε μερικές περισσότερες λεπτομέρειες για το επερχόμενο RPG της Obsidian και επιβεβαίωσε ότι το σύστημα μάχης του θα βελτιωθεί όταν κυκλοφορήσει στα Xbox Series X|S και PC αργότερα φέτος.

Η Carrie Patel, σκηνοθέτης του Avowed, μίλησε για το επερχόμενο RPG της Obsidian, επιβεβαιώνοντας ότι η Obsidian εργάζεται για τη βελτίωση του συστήματος μάχης, ότι θα υπάρχουν πολλά τέλη και άλλα πολλά.

Δείτε επίσης: FOAMSTARS: Λεπτομέρειες του εποχιακού περιεχομένου

Μετά την πρόσφατη εκπομπή Developer Direct του Xbox τον περασμένο μήνα, είπαμε ότι το Avowed φαινόταν υπέροχο αλλά η μάχη φαινόταν να λείπει κάτι. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast Dropped Frames, η Patel μίλησε για την ανταπόκριση της κοινότητας στη μάχη του Avowed. “Ένα από τα πραγματικά ενθαρρυντικά πράγματα ήταν να βλέπουμε τους οπαδούς να επισημαίνουν κάποια από τα πράγματα που εργαζόμαστε ενεργά,” είπε η Patel. “Όπως η αίσθηση του να χτυπάς και να επηρεάζεις κατά την επίθεση τους εχθρούς.”

Η Patel λέει ότι το υλικό που παρουσιάστηκε τον περασμένο μήνα ήταν “μερικές εβδομάδες πίσω από το σημείο που ήμασταν ακόμα και όταν δόθηκε αυτό το υλικό,” και ζητά από τους παίκτες να “μας εμπιστευτούν, δουλεύουμε πάνω σε αυτό.”

Δείτε ακόμα: Silent Hill 2 Remake: Νέο Trailer Ξεδιπλώνει το Gameplay

Επιπλέον, η Patel μίλησε λίγο περισσότερο για τη μάχη του παιχνιδιού, αποκαλύπτοντας ότι το Avowed θα διαθέτει πολλαπλές εκδοχές εχθρών, πολλοί από τους οποίους μπορούν να επηρεάσουν τον χαρακτήρα του παίκτη ρίχνοντάς τον κάτω ή χρησιμοποιώντας επιθέσεις που δεν μπορούν να αποκλειστούν, ενθαρρύνοντάς σας να αλλάζετε συχνά τα σετ όπλων.

Αλλού στη συνέντευξη, η Patel μίλησε για την προσαρμογή χαρακτήρων. Παρόλο που το σύστημα των πόντων δεξιοτήτων είναι χωρίς τάξη, η Patel λέει ότι η δημιουργία χαρακτήρων θα επηρεάσει μερικά από τα μηχανικά παιχνιδιού και τις πτυχές του ρόλου. Οι πολλοί συνοδοιπόροι του παιχνιδιού έχουν πολύ αρχετυπικά θέματα, απ’ ό,τι ακούγεται.

Μια πρόσφατη βαθιά κατάδυση με το Xbox Wire αποκάλυψε ότι το Avowed αποτελείται από “ανοιχτές ζώνες” και γι’ αυτό το λόγο, η Obsidian δεν θα προσθέσει άλογα στο παιχνίδι. Ορισμένες ικανότητες μάχης και διάφορα κομμάτια εξοπλισμού θα σας προσφέρουν μπόνους μετακίνησης.

Δείτε επίσης: Το νέο Update 1.9.51 του Starfield φέρνει σημαντικές αλλαγές

Αν και η Patel δεν συζήτησε τα τέλη στο podcast Dropped Frames, μια πρόσφατη συνέντευξη με το IGN αποκάλυψε ότι θα υπάρχουν πολλαπλά τέλη, λέγοντας: “Θέλω να πω είναι ένα παιχνίδι της Obsidian. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι αν δεν είχαμε μερικά διαφορετικά τέλη;” Πόσα δυνητικά τέλη δεν είναι ακόμα σαφή, αλλά φαίνεται ότι θα έχουμε πολλές επιλογές να κάνουμε στην περιπέτειά μας.

“Πρέπει να το προσεγγίσετε με ένα βαθμό ποικιλίας, τόσο στη διασπορά και την τοποθέτηση αυτών των συνεπειών όσο και στη φύση των συνεπειών αυτών,” είπε η Patel. “Κάποια πράγματα πρέπει να έχουν εκπληκτικά αλλά πιστευτά αποτελέσματα. Αν όλα εξελιχθούν ακριβώς όπως το περιμένετε, μπορεί να φανεί λίγο βαρετό. Και ταυτόχρονα, όχι κάθε αποστολή πρέπει να έχει συνέπειες που απειλούν τον κόσμο. Κάποιες αποκλείουν να έχουν τεράστιες επιπτώσεις για τους χαρακτήρες και τον κόσμο γύρω σας, αλλά μερικές φορές η ιστορία που βιώνετε είναι απλά μία πολύ βαθιά προσωπική για τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες. Και αυτό είναι εντάξει.”

Πηγή πληροφοριών: trueachievements.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS