ΑρχικήUpdatesΗ Sony βελτιώνει το DualSense Controller με νέο PS5 beta update

Η Sony βελτιώνει το DualSense Controller με νέο PS5 beta update

DualSense Controller
PS5 Beta Update

Το νέο PS5 beta update της Sony βελτιώνει τον ήχο και το μικρόφωνο του DualSense controller, καθώς και προσθέτει δείκτες και αντιδράσεις emoji στο χαρακτηριστικό Share Screen.

Δείτε επίσης: PlayStation State of Play 2024: Οι Πέντε Μεγαλύτερες Αποκαλύψεις

Το update είναι διαθέσιμο σε δοκιμαστικό στάδιο (beta) σήμερα μέσω πρόσκλησης μέσω email, και περιλαμβάνει επίσης τη δυνατότητα να ρυθμίσετε τη φωτεινότητα του δείκτη ισχύος του PS5.

Το firmware τόσο για το DualSense όσο και για τα ασύρματα DualSense Edge Controller έχει ενημερωθεί με αυτό το PS5 beta για να βελτιωθεί η ένταση των ηχείων που εκπέμπουν ήχους από το παιχνίδι και φωνητική συνομιλία. Η Sony στο νέο Update και των δύο DualSense Controller βελτιώνει επίσης τις δυνατότητες του μικροφώνου για να αντιμετωπίσει καλύτερα το θόρυβο.

Δείτε ακόμα:Το Hi-Fi Rush Έρχεται σε Nintendo Switch και PS5

“Η ποιότητα εισόδου του μικροφώνου σε αυτά τα controller έχει βελτιωθεί, χάρη σε ένα νέο μοντέλο μηχανικής μάθησης AI,” λέει ο Hideaki Nishino, ανώτερος αντιπρόεδρος για την εμπειρία πλατφόρμας στη Sony Interactive Entertainment. “Ο θόρυβος από πατήματα κουμπιών και ήχοι παιχνιδιού κατασβένουν, με αποτέλεσμα μια καλύτερη εμπειρία φωνητικής συνομιλίας.”

DualSense Controller
PS5 Beta Update

Αν χρησιμοποιείτε το χαρακτηριστικό Share Screen στο PS5 τότε οι φίλοι θα μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν δείκτες και αντιδράσεις emoji για να αλληλεπιδρούν με το gameplay σας. “Οι θεατές μπορούν να μετακινήσουν έναν δείκτη, να στείλουν μια ειδοποίηση ή να σχεδιάσουν μια γραμμή στην κοινόχρηστη οθόνη, επιτρέποντάς τους να επισημάνουν συγκεκριμένα αντικείμενα ή περιοχές για να καθοδηγήσουν πιο ακριβώς τον παίκτη-οικοδεσπότη,” εξηγεί ο Nishino.

Δείτε ακόμα: Microsoft: Σκέφτεται να κυκλοφορήσει το Indiana Jones στο PS5

Αυτό ακούγεται σαν μια εξαιρετική προσθήκη για να βοηθήσετε τους φίλους να ολοκληρώσουν ένα επίπεδο, να νικήσουν ένα boss ή να τελειώσουν μια πρόκληση παζλ σε ένα παιχνίδι. Οι θεατές μπορούν επίσης να στείλουν αντιδράσεις emoji στον οικοδεσπότη του κοινού screen sharing, αλλά μην ανησυχείτε, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τους δείκτες και τα emoji.

DualSense Controller
PS5 Beta Update

Η τελευταία προσθήκη σε αυτό το PS5 beta update είναι η δυνατότητα να ελέγχετε τη φωτεινότητα του δείκτη ισχύος του PS5. Υπάρχουν τρεις επιλογές που μπορείτε να επιλέξετε: αχνό, μεσαίο και φωτεινό (προεπιλογή). Δυστυχώς, δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε πλήρως το δείκτη ισχύος.

Η Sony διαθέτει αυτό το PS5 beta σε επιλεγμένους δοκιμαστές στις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Ιαπωνία, το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γερμανία και τη Γαλλία σήμερα. Οι ενημερώσεις των beta συνήθως απευθύνονται σε όλους τους κατόχους του PS5 μέσα σε λίγους μήνες.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS