ΑρχικήGamingΗ Demo Έκδοση του Final Fantasy VII Rebirth Κυκλοφορεί Στο PS5

Η Demo Έκδοση του Final Fantasy VII Rebirth Κυκλοφορεί Στο PS5

Η επιστροφή στον κόσμο του Final Fantasy VII Reb φέρνει νέα ενέργεια και ανυπομονησία στους οπαδούς του παιχνιδιού.

Final Fantasy VII

Μια demo έκδοση για το αναμενόμενο Final Fantasy VII Rebirth είναι πλέον διαθέσιμη στο PS5. Ανακοινώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής μετάδοσης State of Play αφιερωμένης στο Final Fantasy VII, η αποκλειστική για το PlayStation 5 έκδοση της δοκιμαστικής έκδοσης θα επιτρέπει στους παίκτες να ζήσουν τις πρώτες στιγμές του Rebirth, με τους Cloud και Sephiroth ως επιλέξιμους χαρακτήρες κατά το γνωστό κεφάλαιο του Nibelheim flashback του παιχνιδιού.

Δείτε ακόμα: Νέα Συλλογή Yu-Gi-Oh! για Switch και PC ανακοίνωσε η Konami

Το Final Fantasy VII Rebirth εμβαθύνει στα γεγονότα που ακολούθησαν την απόδραση του Cloud και της παρέας του από την πόλη του Midgar. Όπως και στον αρχικό τίτλο, μια σκηνή από flashback μετά την απόδραση του party αναλύει τη σχέση του πρωταγωνιστή Cloud με την Shinra, την ελίτ μονάδα της SOLDIER, και τον κύριο αντίπαλο του παιχνιδιού, τον Sephiroth.

Πέρα από την αποκάλυψη της μυστηριώδους ιστορίας του Cloud, η δοκιμαστική έκδοση περιλαμβάνει επίσης μερικούς από τους νέους μηχανισμούς μάχης του Rebirth.

Δείτε επίσης: Lunar New Year Dragons Unleashed: Αποστολές και Ανταμοιβές του Pokémon Go

Το Final Fantasy VII Rebirth διατηρεί τους ίδιους βασικούς μηχανισμούς μάχης που περιλαμβάνονται στο Remake. Κατά τη διάρκεια της μάχης, οι παίκτες μπορούν να κινούνται στον χώρο μάχης με το αριστερό μοχλό (και να αποφεύγουν με το κύκλο), να επιτίθενται ελεύθερα με το τετράγωνο, και να εκτελούν μερικές ειδικές κινήσεις με το τρίγωνο. Καθώς πραγματοποιείτε επιθέσεις, γεμίζετε ένα μετρητή “Active Time Battle” που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ειδικές επιθέσεις, να ρίξετε ξόρκια και να χρησιμοποιήσετε αντικείμενα. Το Rebirth, ωστόσο, εισάγει καινούριους μηχανισμούς, συμπεριλαμβανομένων των Synergy Abilities.

Οι Synergy Abilities είναι μοναδικές συνδυαστικές επιθέσεις και κινήσεις που διαθέτουν τον δικό τους ξεχωριστό μετρητή που γεμίζει χρησιμοποιώντας επιθέσεις Active Time Battle. Μόλις δύο χαρακτήρες έχουν γεμίσει τους μετρητές τους, μπορείτε να εκτελέσετε μια συνδυασμένη επίθεση, όπως η “Savage Assault” του Red XIII και του Cloud, η οποία επίσης γεμίζει το μετρητή σας Limit Break σύμφωνα με τη Square Enix.

Δείτε ακόμα: Η Αναπάντεχη Απώλεια της Laralyn McWilliams: Η Πορεία μιας Πρωτοπόρου Game Designer

Η demo έκδοση του Final Fantasy VII Rebirth στο PSN έχει δημιουργήσει ένα κύμα ενθουσιασμού μεταξύ των οπαδών της σειράς. Οι παίκτες ανυπομονούν να εμβαθύνουν στην επίσημη κυκλοφορία του παιχνιδιού και να εξερευνήσουν την πλοκή και τα νέα χαρακτηριστικά που προσφέρει η νέα εκδοχή. Με την προσθήκη της περιοχής Junon στη δοκιμαστική έκδοση αργότερα αυτόν το μήνα, οι παίκτες αναμένουν ακόμη περισσότερες εμπειρίες και περιπέτειες που θα αναδείξουν τον κόσμο και την ατμόσφαιρα του παιχνιδιού.

Αργότερα μέσα στον μήνα, η Square Enix θα προσθέσει επίσης την περιοχή Junon στη δοκιμαστική έκδοση, την οποία ενσωματώνει το μεγάλο όπλο.

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS