ΑρχικήΕπιστήμη & ΤεχνολογίαSharp Healthcare: Εξετάζει τη χρήση του Apple Vision Pro για φροντίδα ασθενών

Sharp Healthcare: Εξετάζει τη χρήση του Apple Vision Pro για φροντίδα ασθενών

Το Apple Vision Pro headset, που αποτελεί την πιο πρόσφατη συσκευή υψηλής τεχνολογίας στην αγορά, μπορεί να αναδειχθεί ως το μέλλον της υγειονομικής περίθαλψης για τη φροντίδα ασθενών.

apple vision pro φροντίδα ασθενών

Η ομάδα του Κέντρου Καινοτομίας και Εκπαίδευσης Prebys της Sharp HealthCare στο Kearny Mesa πρόσφατα απέκτησε 25 headset Apple Vision Pro. Ο σκοπός είναι να διερευνηθεί εάν η Sharp μπορεί να αξιοποιήσει αυτές τις συσκευές επαυξημένης πραγματικότητας, ξεκινώντας από τον έλεγχο έως τις χειρουργικές επεμβάσεις, για τη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών. Το Apple Vision Pro τοποθετείται πάνω από τα μάτια σαν γυαλιά σκι και επιτρέπει την προβολή εφαρμογών και οθονών σε όλο το οπτικό πεδίο του χρήστη. Οι τιμές ξεκινούν από 3.499 $ (~3.250€).

Δείτε επίσης: Οδηγός Tesla συλλαμβάνεται από την Αστυνομία λόγω των Apple Vision Pro

“Αυτός είναι ο νέος τρόπος για την αλληλεπίδραση των ανθρώπων με τους υπολογιστές στο μέλλον”, δήλωσε ο Δρ. Tommy Korn, οφθαλμίατρος της Sharp HealthCare, που ηγείται της έρευνας και των δοκιμών. “Αυτή η νέα προσέγγιση θα εξοικονομήσει χρόνο και θα βελτιώσει την αποτελεσματικότητά μας”.

Ο Tommy Korn ανέφερε ότι η Sharp είναι το μοναδικό ιατρικό σύστημα στον κόσμο που αναζητά τον τρόπο που μπορεί να χρησιμοποιήσει το Apple Vision Pro για τη φροντίδα ασθενών.

apple vision pro φροντίδα ασθενών

“Αυτή η συσκευή μου επιτρέπει να έχω τα χέρια μου ελεύθερα”, δήλωσε ο Tommy Korn καθώς παρουσίαζε τη συσκευή. “Ως χειρουργός, είναι αναγκαίο να επικεντρώνομαι στον ασθενή μου και να διατηρώ τον πλήρη έλεγχο. Αυτή η συσκευή με ενισχύει και με δυναμώνει.”

Διαβάστε ακόμη: Οι Simpsons προέβλεψαν τη δημιουργία του Apple Vision Pro

Είναι μια εξέλιξη που βρίσκεται πολύ κοντά στο να πραγματοποιηθεί.

Πηγή: nbcsandiego.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS