ΑρχικήinetΗ Plex δεν αναπτύσσει προς το παρόν εφαρμογή για Vision Pro

Η Plex δεν αναπτύσσει προς το παρόν εφαρμογή για Vision Pro

Η είσοδος της Plex στον κόσμο του Apple Vision Pro ανοίγει νέες προοπτικές και δημιουργεί αναμονή για τους χρήστες

Plex Vision Pro

Το Plex ενώνεται με τους τύπους του Netflix και προς το παρόν δεν αναπτύσσει μια εφαρμογή Vision Pro. Σε μια ανάρτηση στο Reddit, ένας υπάλληλος της Plex επιβεβαίωσε: “Δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή εφαρμογή Plex σε ανάπτυξη για το Apple Vision Pro.”

Το θετικό, ωστόσο, είναι ότι η Plex δεν έχει αποκλείσει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκτελούν την έκδοση για iPad της εφαρμογής της στο Vision Pro – αντίθετα με το Netflix και το YouTube. Αυτή είναι μια αξιοπρεπής λύση για τους χρήστες της Plex, αλλά ακόμα δεν είναι τόσο βελτιστοποιημένη όσο μια αφιερωμένη εφαρμογή Vision Pro θα μπορούσε να είναι.

Δείτε επίσης: Βίντεο με “πιλότο” που φορά Apple Vision Pro προκαλεί οργή

Σε σχετικά νέα, η Infuse δηλώνει ότι εργάζεται πάνω σε μια αφιερωμένη εφαρμογή για το Vision Pro. Η Infuse είναι ένα δημοφιλές βίντεο παίκτης για συσκευές της Apple, και μπορεί να λειτουργήσει ως η πρόσοψη για ένα διακομιστή Plex. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να συνδεθείτε με τον λογαριασμό Plex σας και να χρησιμοποιήσετε την Infuse για να περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη Plex σας και να αναπαράγετε περιεχόμενο.

Σε ένα έγγραφο υποστήριξης στον ιστότοπό της, η Infuse λέει:

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το Apple Vision Pro και δουλεύουμε για να παραδώσουμε μια εξαιρετική εμπειρία Infuse για αυτό το νέο υλικό το 2024!

Δείτε ακόμα: Sharp Healthcare: Εξετάζει τη χρήση του Apple Vision Pro για φροντίδα ασθενών

Καθώς εργαζόμαστε προς αυτόν τον στόχο, προσκαλούμε τους early adopters του Apple Vision Pro να παρακολουθήσουν την πρόοδό μας και να παρέχουν feedback.

Οι πρώιμες εκδόσεις του visionOS θα βασίζονται κυρίως στην έκδοση για iPad της Infuse και θα είναι πολύ περισσότερο ένα έργο σε εξέλιξη με πολλά σφάλματα και περίεργες συμπεριφορές. Φυσικά, τα πράγματα θα βελτιωθούν στον χρόνο καθώς η ανάπτυξη προχωράει.

Οι ενδιαφερόμενοι χρήστες μπορούν να εγγραφούν για να συμμετάσχουν στην πρωτοποριακή έκδοση της Infuse για το Apple Vision Pro στον ιστότοπο της εταιρείας.

Πηγή πληροφοριών: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS