ΑρχικήinetΤο Homeworld 3 αναβλήθηκε μέχρι τις 13 Μαΐου

Το Homeworld 3 αναβλήθηκε μέχρι τις 13 Μαΐου

Η Blackbird Interactive αποφάσισε να κρατήσει το Mothership του Homeworld 3 σταθμευμένο για άλλες οκτώ εβδομάδες μετά την ανταπόκριση στη δημόσια προεπισκόπηση του.

Δείτε επίσης: Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Στις 5 Φεβρουαρίου, οι προγραμματιστές της Blackbird Interactive κυκλοφόρησαν μια δημόσια προεπισκόπηση για το Homeworld 3 στο Steam και το Epic Games Store, παρουσιάζοντας τη λειτουργία παιχνιδιού War Games. Αν και απολαύσαμε το κομμάτι του παιχνιδιού, εξακολούθησε να παρουσιάζει αρκετά ζητήματα που μας άφησαν να αμφισβητούμε εάν η Blackbird Interactive θα είχε το χρόνο να τα αντιμετωπίσει πριν την κυκλοφορία.

Ευτυχώς, με μια σαφή δέσμευση για την παράδοση της καλύτερης δυνατής έκδοσης της τελευταίας εγκατάστασης στην θρυλική επιστημονική φαντασία RTS, η Blackbird Interactive αποφάσισε να αναβάλει την κυκλοφορία του Homeworld 3 μέχρι τις 13 Μαΐου. Αυτό είναι περίπου τέσσερις επιπλέον εβδομάδες από την προηγούμενη ημερομηνία κυκλοφορίας του 8 Μαρτίου.

Δείτε επίσης: ΕVO 2024: Το μεγαλύτερο τουρνουά παιχνιδιών μάχης επιστρέφει!

Σύμφωνα με τη δήλωση που εξέδωσε η Blackbird Interactive, η απόφαση για την αναβολή της κυκλοφορίας προήλθε από τα σχόλια από εξωτερικές δοκιμές παιχνιδιού καθώς και από την ανταπόκριση της δημόσιας προεπισκόπησης.

Homeworld 3

Είναι σίγουρα εκνευριστικό να βλέπουμε το Homeworld 3 να υποστηρίζει άλλη μια καθυστέρηση, ειδικά αν σκεφτούμε ότι αρχικά ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στο πρώτο εξάμηνο του 2023. Ωστόσο, οι μακροχρόνιοοι οπαδοί της σειράς Homeworld, μένουνε θετικοί που οι προγραμματιστές λαμβάνουν τα απαραίτητα μέτρα για να διορθώσουν αυτά τα θέματα.

Πηγή: polygon

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS