ΑρχικήgamingGTA 6: Ο CEO της Take-Two Αποκαλύπτει Νέα για την Κυκλοφορία

GTA 6: Ο CEO της Take-Two Αποκαλύπτει Νέα για την Κυκλοφορία

GTA 6

Ο CEO της Take-Two Interactive, Strauss Zelnick, ενημέρωσε τους φαν της Rockstar Games για τα σχέδια κυκλοφορίας του GTA 6 το 2025.

Δείτε επίσης: Το Red Dead Redemption 2 μετατρέπεται σε GTA 6 χάρη σε mods

Το Grand Theft Auto 6 είναι εύκολα το πιο αναμενόμενο παιχνίδι όλων των εποχών, με το πρώτο του τρέιλερ να γίνεται το πιο προβεβλημένο βίντεο (μη μουσικό) ποτέ και οι παίκτες να περιμένουν αγωνιωδώς περισσότερα νέα για τον τίτλο.

Το τρέιλερ, που κυκλοφόρησε στο τέλος του περασμένου έτους, αποκάλυψε ότι η Rockstar σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το παιχνίδι το 2025, αλλά δεν δόθηκε κάποια ακριβής ημερομηνία, πυροδοτώντας ακόμη περισσότερες εικασίες από τους φίλους.

Δείτε ακόμα: Ο “Joker της Φλόριντα” απαιτεί δικαιοσύνη από το GTA 6

Κατά τη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης για τα οικονομικά αποτελέσματα του τρίτου τριμήνου του 2024, ο Strauss Zelnick ρωτήθηκε για την κυκλοφορία του GTA 6 και πότε θα γίνει η απόφαση για την κυκλοφορία του παιχνιδιού.

Οι developers του GTA 6 θέλουν τη “τελειότητα” πριν την κυκλοφορία του το 2025

Σύμφωνα με τον Zelnick, κανείς δεν θα πάρει μοναδικά την απόφαση να κυκλοφορήσει το GTA VI, ισχυριζόμενος ότι όλοι είναι “μαζί σε αυτό”.

“Ψάχνουμε για την τελειότητα. Όταν νιώθουμε ότι έχουμε βελτιστοποιήσει αυτό, θα προγραμματίσουμε την κυκλοφορία,” είπε. “Είμαστε μαζί σε αυτό. Έχουμε σχέδια κοινής μετοχοποίησης στην εταιρεία, ο στόχος μας είναι να συντονίσουμε τα συμφέροντα όλων με τους μετόχους.”

Αυτές οι δηλώσεις αντηχούν προηγούμενες δηλώσεις του Zelnick, με τον CEO να δηλώνει ότι η Rockstar είναι αποφασισμένη να “θέσει δημιουργικά πρότυπα για τη σειρά, τον κλάδο και την ψυχαγωγία” με τους developers επίσης να επιδιώκουν να “υπερβούν τις προσδοκίες των παικτών.”

Δυστυχώς, αυτό φαίνεται να υποδηλώνει ότι η Rockstar μπορεί πολύ καλά να αναβάλει την κυκλοφορία του GTA 6 αν το παιχνίδι ακόμη δεν είναι στα επίπεδα που θέλουν μέχρι το 2025.

Οι πρώιμες διαρροές του GTA 6 έχουν ήδη δώσει στους χρήστες μια εικόνα του πώς η Rockstar σπρώχνει τη σειρά μπροστά με βελτιωμένα οπτικά εφέ, νέες λειτουργίες και διεύρυνση του κόσμου του Grand Theft Auto.

Αναμένεται να μάθουμε περισσότερα για το GTA 6 τους επόμενους μήνες καθώς οι φίλοι περιμένουν αγωνιωδώς ένα δεύτερο τρέιλερ και ακόμη περισσότερα από το Vice City, τους πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και τους μηχανισμούς παιχνιδιού.

Πηγή: dexerto

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS