ΑρχικήGamingΟι Οπαδοί του Elden Ring Παρακαλούν για το DLC Shadow of the...

Οι Οπαδοί του Elden Ring Παρακαλούν για το DLC Shadow of the Erdtree

Elden Ring’s Shadow of the Erdtree DLC εντοπίστηκε σε νέα ενημέρωση του Steam, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για έναν Φεβρουάριο κυκλοφορίας.

Elden Ring's Shadow of the Erdtree DLC εντοπίστηκε σε νέα ενημέρωση του Steam, επιβεβαιώνοντας τις φήμες για έναν Φεβρουάριο κυκλοφορίας.

Το Elden Ring είναι ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι. Φυσικά, οι περισσότεροι οπαδοί της FromSoftware θα σου πουν πιθανότατα ότι είναι το πιο εύκολο να νικήσεις, χάρη στο Mimic Tear και τη δυνατότητα να αυξήσεις το επίπεδό σου όσο θέλεις, αλλά παρ’ όλα αυτά έχει τη Μαλένια, το Ξίφος της Μικέλλας και μια ολόκληρη σειρά από αρχηγούς που θα σου αφαιρέσουν την μπάρα υγείας και θα σε χτυπήσουν μέχρι θανάτου με αυτή. Αυτό ακριβώς αρέσει στους οπαδούς του Elden Ring και της σειράς Souls όμως, και δε θα ήταν μια αληθινή εμπειρία από τη FromSoftware αν δεν αντιμετώπιζες ένα απόλυτο τοίχο της πρόκλησης.

Δείτε επίσης: Το ‘Elden Ring’ Έρχεται στο Κινητό: Όσα Γνωρίζουμε

Αυτό είναι επίσης ακριβώς γιατί οι οπαδοί του Elden Ring διατηρούν τα δάχτυλά τους σταυρωτά ελπίζοντας ότι το επερχόμενο DLC Shadow of the Erdtree θα είναι ακόμα πιο ανελέητο από το βασικό παιχνίδι. Ο χρήστης του Reddit, RedditKnight, είναι ένας τέτοιος οπαδός, ο οποίος μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με την πιθανή δυσκολία του Shadow of the Erdtree με την κοινότητα του Elden Ring στο Reddit νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα. Όπως αναμενόταν, αντιμετωπίστηκε από εκατοντάδες άλλους μαζοχιστές που ελπίζουν ότι το DLC θα τους καταστρέψει.

Ήδη υπάρχουν μερικοί που ονειρεύονται ακόμα και απίθανες μάχες που θα μπορούσαν να περιληφθούν στο DLC, συμπεριλαμβανομένων διπλών αντιπάλων που περιλαμβάνουν τη Μαλένια και τη Μικέλλα. Πράγματι, η Μικέλλα αναφέρεται αρκετές φορές, με κάποιους να υποδεικνύουν/ελπίζουν ότι η Μικέλλα θα μπορούσε να γίνει οι δύσκολοι αρχηγοί που φοβόμαστε/πεθαίνουμε να αντιμετωπίσουμε. Ή κάτι τέτοιο, ή θα είναι ένας NPC με έναν ανατριχιαστικό Βρετανικό γέλιο που πρέπει να μιλήσουμε, ποτέ δεν ξέρεις με την FromSoftware.

Δείτε ακόμα: Σύνοψη Ιστορίας Helldivers 2 και Δωρεάν Ενημερώσεις

Αν είμαστε ειλικρινείς, είναι πιο από πιθανό ότι η FromSoftware θα ανταποκριθεί στην πρόκληση και το Shadow of the Erdtree θα μας κάνει να θέλουμε να ξεσπάσουμε. Συνήθως, οι πιο δύσκολες, αξέχαστες μάχες αρχηγών στη σειρά Soulsborne έχουν έρθει στα DLC, όπως ο Artorias, ο Fume Knight, ο Slave Knight Gael, ο Orphan of Kos, ο Ludwig, ο Manus, και πολλοί, πολλοί άλλοι. Αν κάτι, θα ήταν έκπληξη αν το DLC δεν ήταν δύσκολο σαν το σίδερο, με έναν μυστικό αρχηγό κάπου που θα μας κάνει να εύχεστε να μην είχαμε ποτέ γεννηθεί.

Όσον αφορά το πότε μπορούμε να περιμένουμε για τη βασανιστήριο, δυστυχώς ακόμα δεν έχουμε μια ημερομηνία κυκλοφορίας για το Shadow of the Erdtree. Υπάρχουν φήμες ότι θα μπορούσαμε να έχουμε μια αρκετά σύντομα, όπως ένα πρόσφατο update του Steam αποκάλυψε ότι αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο “αξιολόγησης ποιότητας”, υπονοώντας ότι θα είναι εδώ πιο σύντομα παρά αργότερα.

Πηγή πληροφοριών: thegamer.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS