ΑρχικήinetFacebook site down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα

Facebook site down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα

Facebook down: Τις τελευταίες ώρες, χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν προβλήματα με το website του Facebook.

Facebook website down προβλήματα

Τα προβλήματα επηρέασαν χρήστες από όλο τον κόσμο, αφού άνθρωποι από διάφορες χώρες άρχισαν να παραπονιούνται σε άλλα social media. Οι χρήστες ανέφεραν ότι έβλεπαν μια κενή λευκή σελίδα αντί για το συνηθισμένο news feed τους.

Δείτε επίσης: Facebook Marketplace: Διαρροή δεδομένων σε hacking forum

Κάποιοι ανέφεραν ότι μπόρεσαν να συνδεθούν μέσω της εφαρμογής για κινητά, αλλά είχαν πρόβλημα με τη λειτουργία του website.

Τα ζητήματα ξεκίνησαν γύρω στο μεσημέρι, σύμφωνα με τον ιστότοπο παρακολούθησης Down Detector.

Σε αντίθεση με πολλές άλλες υπηρεσίες, το Facebook και η Meta δεν διαθέτουν μια ειδική server status σελίδα για την παρακολούθηση των διακοπών λειτουργίας. Η εταιρεία διαθέτει μια σελίδα ενημέρωσης που εστιάζει στις επιχειρήσεις – η οποία παρακολουθεί το Status και τις διακοπές σε Meta business προϊόντα. Ωστόσο, αυτή η σελίδα έδειξε μόνο προβλήματα με το Meta Business Suite που σήμαινε ότι οι διαφημιστές δυσκολεύονταν να στείλουν μηνύματα στο Instagram.

Δείτε επίσης: Ov3r_Stealer malware: Διανέμεται μέσω ψεύτικων αγγελιών εργασίας στο Facebook

Facebook down

Στις περισσότερες περιπτώσεις, οι διακοπές στο Facebook είναι σύντομες και η εταιρεία σπάνια τις σχολιάζει πριν επιλυθούν. Ωστόσο, το 2021 τα προϊόντα της Meta επλήγησαν από μια τεράστια διακοπή λειτουργίας που άφησε τις υπηρεσίες εκτός σύνδεσης για ώρες.

Η εταιρεία είχε πει τότε ότι αυτό ήταν το αποτέλεσμα μιας λανθασμένης εντολής που είχε χρησιμοποιηθεί κατά τη διάρκεια μιας “εργασίας συντήρησης”.

Όσον αφορά στη νέα διακοπή του Facebook, τα πράγματα φαίνεται να έχουν διορθωθεί.

Facebook site down: Χιλιάδες χρήστες αντιμετώπισαν πρόβλημα

Οι διακοπές του Facebook μπορούν να έχουν σημαντικές επιπτώσεις στην καθημερινότητα των ανθρώπων, καθώς πολλοί εξαρτώνται από αυτό για την επικοινωνία τους με τον κόσμο. Όταν το Facebook δεν λειτουργεί, οι άνθρωποι μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα στην επικοινωνία τους με φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Δείτε επίσης: Meta: Θέλει να επισημαίνονται όλες οι AI εικόνες στο Facebook και το Instagram

Επιπλέον, πολλές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν το Facebook για την προώθηση των προϊόντων και των υπηρεσιών τους. Κατά τη διάρκεια μιας διακοπής, αυτές οι επιχειρήσεις μπορεί να χάσουν πολύτιμο χρόνο και ευκαιρίες για πωλήσεις, ενώ μπορεί να αντιμετωπίσουν και αυξημένα κόστη λόγω της ανάγκης για εναλλακτικές μεθόδους προώθησης.

Τέλος, οι διακοπές λειτουργίας του Facebook μπορούν να επηρεάσουν την πρόσβαση των ανθρώπων σε πληροφορίες. Πολλοί χρήστες χρησιμοποιούν το Facebook για να ενημερώνονται για τα νέα και τα γεγονότα που συμβαίνουν στον κόσμο. Κατά τη διάρκεια μιας διακοπής, αυτή η πηγή πληροφοριών μπορεί να διακοπεί, πράγμα που μπορεί να οδηγήσει σε αίσθημα απομόνωσης και ανασφάλειας.

Πηγή: www.independent.co.uk

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS