ΑρχικήUpdatesΤο Google One «παίζει κρυφτό» με το πρόγραμμα των 200 GB

Το Google One «παίζει κρυφτό» με το πρόγραμμα των 200 GB

Φαίνεται ότι η Google προωθεί περισσότερο το νέο επίπεδο συνδρομής της υπηρεσίας AI του Google One, απ’ ότι το τυπικό πρόγραμμα των 200 GB.

Google One

Όπως αναφέρει αρχικά το Google Watch Blog, φαίνεται ότι η Google κρύβει το μηνιαίο πρόγραμμα των 3 δολαρίων για 200 GB. Αυτό σημαίνει ότι αν εκμεταλλευτείτε πλήρως το πρόγραμμα των 100 GB, θα μεταβείτε αυτόματα στο πακέτο των 2 TB.

Διαβάστε περισσότερα: Το Google One ξεπέρασε τους 100 εκατομμύρια συνδρομητές

Το Android Central επιβεβαιώνει ότι το τυπικό πρόγραμμα έχει εξαφανιστεί από τον ιστότοπο του Google One. Αυτό συμβαίνει είτε είστε συνδεδεμένοι είτε όχι στον λογαριασμό σας.

Ο ιστότοπος εμφανίζει μόνο το πρόγραμμα στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή κατά τη σύνδεσή σας και, στη συνέχεια, αλλάζει αυτόματα στο πρόγραμμα 2 TB. Όταν αποσυνδεθείτε, το πρόγραμμα των 200 GB παραλείπεται και εμφανίζεται μόνο το δωρεάν επίπεδο των 15 GB και το πρόγραμμα των 100 GB δίπλα στο τυπικό επίπεδο 2 TB.

Περιέργως, το πακέτο των 200 GB εξακολουθεί να εμφανίζεται στην εφαρμογή Google One, αν και είναι λιγότερο εμφανές. Για να δείτε τις άλλες διαθέσιμες επιλογές, θα πρέπει να κάνετε κύλιση προς τα κάτω και να επιλέξετε “Δείτε περισσότερα πλάνα”. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι τυπικές επιλογές των 200 GB και οι βασικές επιλογές των 100 GB.

Παρά την όλη σύγχυση, ένα πράγμα παραμένει ξεκάθαρο: το Google One δεν έχει ακυρώσει με κανένα τρόπο το πρόγραμμα των 200 GB. Έτσι, εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για κινητά, εάν είστε συνδρομητής ενός από τα πιο ακριβά προγράμματα.

Google One 200 GB

Δείτε επίσης: Sundar Pichai: Το Google One έχει σχεδόν 100 εκατ. συνδρομητές

Υπάρχουν φήμες ότι η Google κρατάει το πρόγραμμα των 200 GB μακριά από το οπτικό πεδίο των νέων χρηστών, προωθώντας το AI Premium επίπεδο των 2 TB στο επίκεντρο. Είναι λογικό, αφού ο γίγαντας της αναζήτησης μόλις κυκλοφόρησε αυτό το νέο πρόγραμμα με το Gemini Advanced, επισημαίνοντας την αυξανόμενη προσήλωσή του στην παροχή παραγωγικών δυνατοτήτων της τεχνητής νοημοσύνης για να ανταγωνιστεί το OpenAI.

Πηγή: androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS