ΑρχικήUpdatesΤα Tesla Cybertruck άρχισαν να σκουριάζουν!

Τα Tesla Cybertruck άρχισαν να σκουριάζουν!

Ορισμένοι νέοι ιδιοκτήτες του Tesla Cybertruck αναφέρουν ότι τα ολοκαίνουργια ανοξείδωτα φορτηγάκια τους, έχουν αρχίσει και σκουριάζουν σε κάποια σημεία.

Δείτε επίσης: Tesla Cybertruck: Βίντεο το δείχνει να “σκαρφαλώνει σκάλες”

Υπάρχει μια παρανόηση ότι το ανοξείδωτο ατσάλι δεν σκουριάζει, γεγονός που ενθουσίασε τους λάτρεις του Cybertruck όταν η Tesla αποκάλυψε το ηλεκτρικό pickup truck με ολόκληρο σώμα από ανοξείδωτο ατσάλι.

Tesla Cybertruck σκουριάζουν

Το ανοξείδωτο ατσάλι, όπως υποδηλώνει το όνομά του, μπορεί να παρουσιάσει λεκέδες, αλλά σε μικρότερο βαθμό από άλλα είδη ατσαλιού.

Υπάρχουν επίσης διάφορα είδη ανοξείδωτου ατσαλιού, με διαφορετικά επίπεδα αντοχής στη σκουριά. Η Tesla υποστηρίζει ότι χρησιμοποιεί το δικό της κράμα 30X για το Cybertruck και τα περισσότερα είδη 30X πράγματι σκουριάζουν σε διαφορετικό βαθμό.

Παρόλα αυτά, η Tesla μόλις πριν λίγους μήνες ξεκίνησε τις παραδόσεις του Cybertruck και δεν θα περιμένατε τα φορτηγά να αρχίζουν να σκουριάζουν τόσο σύντομα.

Ωστόσο ορισμένοι κατόχοι Cybertruck αναφέρουν σημάδια σκουριάς στα ολοκαίνουργια οχήματά τους. Ένα μέλος του Cybertruck Owners Club, με το όνομα Raxar, παρέλαβε πρόσφατα το φορτηγάκι του και μοιράστηκε ένα ζήτημα που αποκαλύφθηκε από έναν σύμβουλο της Tesla. Ο σύμβουλος ανέφερε ρητά ότι τα Cybertrucks αναπτύσσουν πορτοκαλί σημάδια σκουριάς όταν βρέχονται, κάτι που απαιτεί το όχημα να περαστεί με γυαλιστικό.

Δείτε ακόμα: Το Tesla Cybertruck αποκτά τροποποίηση snow track;

Αρκετοί άλλοι ιδιοκτήτες ανέφεραν παρόμοια προβλήματα με την εμφάνιση παρόμοιων σημαδιών σκουριάς στο Cybertruck μετά την επαφή του με το νερό.

Αυτό δημιούργησε πολλές υποθέσεις. Αυτή τη στιγμή, η κύρια θεωρία είναι η περιβαλλοντική μόλυνση – πιθανώς σκόνη τρένων, που είναι ένα κοινό πρόβλημα στα οχήματα που μεταφέρονται μέσα σε τρένα. Οι μεταλλικοί τροχοί σε μεταλλικές ράγες παράγουν λεπτά μεταλλικά σωματίδια που μπορούν να κολλήσουν πάνω στα οχήματα και, όταν αυτά εκτεθούν στα στοιχεία, μπορεί να είναι διαβρωτικά.

Στην πραγματικότητα, η Tesla συνιστά “να απομακρύνετε αμέσως διαβρωτικές ουσίες (όπως γράσο, λάδι, κόπρανα πουλιών, ρητίνη δέντρων, νεκρά έντομα, λεκέδες από πετρέλαιο, αλάτι δρόμου, βιομηχανική ρύπανση, κλπ.)” στο εγχειρίδιο ιδιοκτήτη του Cybertruck της εταιρείας.

Το πρόβλημα δε φαίνεται να είναι ευρέως διαδεδομένο, αλλά είναι κάτι που οι ιδιοκτήτες και οι υποψήφιοι αγοραστές του Cybertruck θα πρέπει να γνωρίζουν.

Δείτε επίσης: Τα Tesla Cybertruck στα showrooms έχουν προσελκύσει πολύ κόσμο

Τα οχήματα από ανοξείδωτο ατσάλι είναι αρκετά σπάνια και οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να προσαρμοστούν στη φροντίδα και συντήρηση τους.

Πηγή: electrek

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS