ΑρχικήUpdatesGoogle Messages: Έρχονται νέες εύχρηστες βελτιώσεις

Google Messages: Έρχονται νέες εύχρηστες βελτιώσεις

Το Google Messages εισάγει συνεχώς νέες λειτουργίες χωρίς να δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, με περισσότερες αναβαθμίσεις στο μέλλον.

google messages αναβαθμίσεις

Ο χρήστης AssembleDebug στο TheSpAndroid αποκάλυψε μια σειρά από νέες δυνατότητες στην τελευταία έκδοση beta του Google Messages. Με βάση ορισμένες κρυφές πληροφορίες, φαίνεται ότι ενδέχεται να λάβουμε εφέ κάμερας και τη δυνατότητα κατάργησης της πρόχειρης προεπισκόπησης.

Διαβάστε περισσότερα: Google Messages: Σταδιακή κυκλοφορία των Screen Effects

Για όσους δεν είναι ειδικοί, το Google Messages διαθέτει τη δική του κάμερα εντός της εφαρμογής, η οποία δεν βασίζεται στην κάμερα του τηλεφώνου σας. Τώρα, φαίνεται ότι η Google εργάζεται σε μερικά εντυπωσιακά εφέ κάμερας για την εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, με τη δυνατότητα ενεργοποίησης ή απενεργοποίησής τους μέσω μιας απλής εναλλαγής.

Όταν γίνει δημόσια αυτή η λειτουργία, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες σας με φίλτρα και εντυπωσιακά εφέ από τη διεπαφή της κάμερας, προσθέτοντας μια δόση διασκέδασης στις συνομιλίες σας.

Επιπλέον, το Google Messages ενδέχεται να αφαιρέσει την προεπισκόπηση των πρόχειρων μηνυμάτων από την κύρια οθόνη συνομιλίας. Αυτή η αλλαγή καθιστά την κύρια οθόνη της εφαρμογής πιο καθαρή, αν και μπορεί να σημαίνει την απώλεια μιας χρήσιμης λειτουργίας. Υπάρχει πιθανότητα να αποτελεί μια ένδειξη που χρησιμοποιεί η Google για την εσωτερική παρακολούθηση σφαλμάτων, σύμφωνα με την αρχή του Android.

Στην επόμενη αναβάθμιση του Messages, η Google ενδέχεται να μην εμφανίζει τις κορυφαίες επαφές σας όταν πατάτε το εικονίδιο αναζήτησης. Συνήθως προβάλλονται οι πρόσφατες επαφές με τις οποίες έχετε συνομιλήσει. Ωστόσο, σύμφωνα με το AssembleDebug, μια πιθανή αλλαγή θα μπορούσε να οδηγήσει στην πλήρη εξαφάνιση αυτής της λίστας κορυφαίων επαφών.

Προς το τέλος του περασμένου έτους, η Google απέσυρε την εμφάνιση των κορυφαίων επαφών κατά την έναρξη μιας νέας συνομιλίας στο Messages. Φαίνεται πλέον ότι ο κολοσσός της αναζήτησης μπορεί να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα, αποκρύπτοντας εντελώς την ενότητα των κορυφαίων επαφών.

google messages νέες λειτουργίες

Δείτε επίσης: Το Google Messages ίσως λάβει ένα νέο χρήσιμο χαρακτηριστικό

Αν οι πληροφορίες αυτές εξελιχθούν σε πραγματικές δυνατότητες, η ανίχνευση ανεπιθύμητων μηνυμάτων θα μπορεί να γίνει λίγο πιο χρονοβόρα στο μέλλον. Ενδέχεται να βρεθείτε να κάνετε αναζήτηση και να κυλάτε στη λίστα επαφών σας.

Η κατάργηση της ενότητας με τις κορυφαίες επαφές θα ήταν αντιφατική. Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποιες από αυτές τις αλλαγές θα διατηρήσει η Google για πάντα στο μέλλον.

Πηγή: androidcentral.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS