ΑρχικήGamingΑνακοινώθηκε το pixel art open-world action RPG Sea Fantasy

Ανακοινώθηκε το pixel art open-world action RPG Sea Fantasy

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Sea Fantasy, έναν κόσμο που συνδυάζει τη μαγεία του pixel art και του open-world RPG.

Ετοιμαστείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στο Sea Fantasy, έναν κόσμο που συνδυάζει τη μαγεία του pixel art και του open-world RPG.

Η ιαπωνική εταιρεία ανάπτυξης METASLA ανακοίνωσε το Sea Fantasy, ένα παιχνίδι δράσης RPG με ανοιχτό κόσμο και pixel art γραφικά, για κονσόλες και PC (Steam). Οι συγκεκριμένες κονσόλες θα ανακοινωθούν αργότερα. Θα κυκλοφορήσει το Φεβρουάριο του 2025 με υποστήριξη για αγγλική, ιαπωνική, κορεατική, απλοποιημένη και παραδοσιακή κινεζική γλώσσα.

Δείτε ακόμα: Το παιχνίδι μάχης Project L της Riot έχει επίσημα τον τίτλο 2XKO

Σώστε τον κόσμο ψαρεύοντας! Αυτό είναι ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι δράσης RPG στο οποίο δύο νεαροί άνδρες ξεκινούν μια περιπέτεια για να ψαρέψουν τα SeaAZ, τα θαλάσσια πλάσματα αυτού του κόσμου, σε έναν τεράστιο pixel κόσμο. Αυτό δεν είναι ένα ήρεμο παιχνίδι ψαρέματος. Η καταστροφή του κόσμου είναι αναπόφευκτη…

Εδώ είναι μια επισκόπηση του παιχνιδιού, μέσω της σελίδας του στο Steam:

  • Δράση Ψαρέματος – Όταν βρείτε τη σκιά ενός ψαριού, ταιριάξτε το δείκτη και ρίξτε το καλάμι. Ταιριάξτε τον χρόνο του μετρητή για να μειώσετε την υγεία του SeaAZ και να πιάσετε το SeaAZ! Μην ξεχνάτε να αφαιρέσετε τα υλικά από το SeaAZ που πιάσατε.
  • Περιπέτεια με Πλοίο – Εξερευνήστε ελεύθερα τον τεράστιο pixel κόσμο με το πλοίο σας.
  • Εξερεύνηση Νταντά – Δεν υπάρχει μόνο το ψάρεμα. Μπορεί να υπάρχουν νταντά στα νησιά που προσγειώνεστε με το πλοίο. Εξερευνήστε τα και αποκτήστε θησαυρούς! Προσέχετε όμως τις παγίδες…
  • Κατασκευή – Δημιουργήστε νέα καλάμια ψαρέματος και αγκίστρια χρησιμοποιώντας υλικά που αποκτήθηκαν από το SeaAZ.
  • Επική Ιστορία – Αυτό δεν είναι ένα ήρεμο παιχνίδι ψαρέματος. Η καταστροφή του κόσμου είναι αναπόφευκτη

Με την αναμονή της επίσημης κυκλοφορίας του Sea Fantasy τον Φεβρουάριο του 2025, οι φίλοι του pixel art και των open-world περιπετειών θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν ένα μοναδικό συνδυασμό δράσης και ψαρέματος. Με πολλές γλώσσες υποστήριξης και μια επική ιστορία που αναμένεται να σαρώσει τους παίκτες σε μια συναρπαστική περιπέτεια, το Sea Fantasy υπόσχεται να αποτελέσει έναν αξέχαστο τίτλο για τους λάτρεις του είδους.

Δείτε επίσης: Το Final Fantasy 7 Rebirth έρχεται πλήρως αναγεννημένο!

Καθώς η METASLA προετοιμάζεται να ανακοινώσει τις συγκεκριμένες κονσόλες όπου θα είναι διαθέσιμο το Sea Fantasy, οι παίκτες παγκοσμίως αναμένουν με ανυπομονησία την ευκαιρία να σώσουν τον κόσμο μέσα από μια μοναδική εμπειρία gaming. Με τη δυνατότητα ελεύθερης εξερεύνησης του περιβάλλοντος και τη δράση του ψαρέματος να συναρπάζει, το Sea Fantasy υπόσχεται να γίνει ένα απαραίτητο κεφάλαιο στη συλλογή των gamers παντού.

Πηγή πληροφοριών: gematsu.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS