ΑρχικήReviewsΗ Motorola παρουσιάζει το smartphone καρπού και έχουμε απορίες

Η Motorola παρουσιάζει το smartphone καρπού και έχουμε απορίες

Σωστά καταλάβατε! Ένα smartphone από την Motorola που γυρίζει και μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από τον καρπό σας ακρίβως όπως ένα smartwatch.

Η Motorola πιστεύει ότι οι άνθρωποι μπορεί να θέλουν τέτοια smartphone για τον καρπό.

Ο κατασκευαστής smartphone πρωτοεισήγαγε τον έννοια της Προσαρμοστικής Οθόνης τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά τότε είδαμε μόνο μερικές φωτογραφίες στα διαδίκτυο. Τώρα η έννοια έχει κάνει ένα ακόμα μικρό βήμα προς την πραγματικότητα και άνθρωποι είχανε την ευκαιρία να την δοκιμάσουν μόνοι τους στην MWC.

Καταρχάς, πρέπει να γνωρίζουμε ότι ο μοναδικός σκοπός της έννοιας της Προσαρμοστικής Οθόνης είναι να δείξει…καλά, μια έννοια. Ήταν πολύ σαφές, τόσο από αυτά που είπε η Motorola όσο και από το να δούμε την πραγματική συσκευή, ότι αυτό είναι πολύ περισσότερο απλά ένα πείραμα “τι θα γινόταν αν” και ότι δεν θα έπρεπε πραγματικά να περιμένουμε να το δούμε στην αγορά σύντομα.

Δείτε επίσης: Αξιολόγηση του Honor Magic V2

Λόγω αυτού, δεν έχουμε πολλές λεπτομέρειες για το προϊόν το ίδιο – αυτό δηλαδή που γνωρίζουμε είναι ότι γυρίζει γύρω από τον καρπό. Ένα από τα λίγα στοιχεία που έχουμε είναι το μέγεθος της οθόνης, που είναι 6,9″ ιντσών, και το γεγονός ότι η οθόνη είναι βασισμένη σε πλαστικό pOLED.

Από μπροστά, η συσκευή μοιάζει με ένα ελαφρώς επιμήκες, αλλά αλλιώς κανονικό smartphone. Μόνο όταν το γυρίσετε, συνειδητοποιείτε ότι κάτι είναι διαφορετικό. Αντί για ένα σκληρό κέλυφος, η πίσω πλευρά αποτελείται από πολλά τμήματα που καλύπτονται με ύφασμα που θυμίζει υλικό γυμναστικής. Το “μαλακό” σώμα είναι απαραίτητο επειδή η συσκευή πρέπει να γυρίζει προς τα μέσα, οπότε δεν μπορεί να είναι μεταλλική ή πλαστική μονάδα σαν το τυπικό τηλέφωνο.

Motorola smartphone καρπός

Δείτε ακόμα: Η Aston Martin αποκαλύπτει το νέο Vantage GT3

Λόγω του γεγονότος ότι η συσκευή περιλαμβάνει πολλαπλούς μεντεσέδες, μπορεί να πάρει μορφή σε διάφορα σχήματα. Μπορείτε να το κάνετε σαν μια μικρή σκηνή, που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμη αν θέλετε να παρακολουθήσετε ένα μικρό βίντεο. Μπορείτε να γυρίσετε το κάτω μέρος για να το σταθεροποιήσετε κάπως όρθιο. Ή μπορείτε να το τυλίξετε γύρω από τον καρπό σας και να το μετατρέψετε σε ένα περίεργου τύπου smartwatch. Το πρόβλημα είναι ότι πρέπει να φορέσετε ένα ξεχωριστό μαγνητικό βραχιόλι πρώτα για να παραμείνει σταθερό στην χρήση, διαφορετικά η εφαρμογή είναι πολύ χαλαρή.

Η αντιπρόσωπος της Motorola που μας παρουσίασε την Προσαρμοστική Οθόνη το είχε τυλιγμένο γύρω από τους καρπούς της και ήταν σε θέση να κουνήσει και να κινήσει τα χέρια της χωρίς κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την οθόνη σε “λειτουργία ρολογιού”, αλλά από ό,τι είδαμε η Motorola δεν ενοχλήθηκε να δημιουργήσει μια ειδική διεπαφή για αυτή τη λειτουργία.

Δείτε επίσης: Η Dyson Αποκαλύπτει το Supersonic r, Ένα Ασυνήθιστο Πιστολάκι

Είναι προφανές ότι η Προσαρμοστική Οθόνη είναι πολύ χοντρή και πολύ άκαμψη για να λειτουργήσει πραγματικά ως smartwatch. Έτσι, ποιος είναι ο σκοπός ολόκληρης αυτής της ασκήσεως, μπορείτε να ρωτήσετε; Ποιος θα ήθελε να φοράει το smartphone του στον καρπό του; Πόσο πολύτιμο εσωτερικός χώρος καταλαμβάνει η συναρμολόγηση των μεντεσέδων; Πώς αντιμετωπίζει το ύφασμα το νερό ή τον ιδρώτα; Υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που η Motorola δεν προσπάθησε καν να απαντήσει. Αλλά αυτό είναι το καλό με τις έννοιες – μπορείτε να αγνοήσετε τις πρακτικές πτυχές και να επικεντρωθείτε απλά στο να μετατρέψετε μια μόνο φιλόδοξη ιδέα σε πραγματικότητα.

Ενώ στην τρέχουσα εκδοχή της, η Προσαρμοστική Οθόνη είναι πολύ χοντρή, μπορούμε να δούμε πώς μια πιο εκλεπτυσμένη έκδοση θα μπορούσε να κερδίσει ορισμένους καταναλωτές.

Η Motorola και η μητρική εταιρεία της Lenovo έχουν μια ιστορία αποκάλυψης φιλόδοξων εννοιών hardware, και μερικές φορές γίνονται πραγματικά προϊόντα. Είμαστε πρόθυμοι να δώσουμε το πλεονέκτημα της αμφιβολίας στην Προσαρμοστική Οθόνη λόγω αυτού.

Πηγή: androidauthority

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS