ΑρχικήReviewsHard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000mAh

Hard Case P28K: Smartphone με μπαταρία 28.000mAh

Avenir Telecom Hard Case P28K

Τέσσερα χρόνια μετά την ανακοίνωση της Avenir Telecom για ένα τηλέφωνο εξοπλισμένο με μια τεράστια μπαταρία 18.000mAh, η εταιρεία ανακοινώνει ένα ακόμη πιο εκτός ελέγχου μοντέλο σε συνεργασία με την Energizer. Τώρα έχει συσκευάσει το Avenir Telecom Hard Case P28K, ένα smartphone μέσα σε μια μπαταρία 28.000mAh. Αυτό, σε αυτήν τη βιομηχανία, το ονομάζουμε πρόοδο.

Δείτε επίσης: Heavy Picker & Fast Picker: AI ρομπότ για διαλογή απορριμμάτων

Avenir Telecom Hard Case P28K

Η νέα πρόταση της Avenir Telecom ονομάζεται Hard Case P28K, και όπως και ο προκάτοχός της, θα πωλείται υπό το εμπορικό σήμα της Energizer (το οποίο η Avenir αδειοδοτεί από τον κατασκευαστή μπαταριών). Η εταιρεία δηλώνει ότι η μπαταρία του P28K είναι αρκετά μεγάλη ώστε να αντέχει μια ολόκληρη εβδομάδα κανονικής χρήσης. Η συσκευή έχει επίσης μια αρκετά ανθεκτική βαθμολογία IP69 για να επιβιώσει σε εκείνες τις περιπέτειες εκτός δικτύου που ίσως θέλετε να έχετε ενώ βρίσκεστε μακριά από ένα σημείο φόρτισης. Η χρόνος ομιλίας αξιολογείται στις 122 ώρες (ή λίγο πάνω από πέντε ημέρες) ενώ ο χρόνος αναμονής εκτείνεται έως και 2252 ώρες, ή σχεδόν 94 ημέρες.

Το μειονέκτημα είναι ότι είναι μια απόλυτη μονάδα. Με πάχος 27,8 χιλιοστά και βάρος 570 γραμμάρια, το Hard Case P28K είναι πάνω από τρεις φορές το πάχος και το βάρος ενός iPhone 15. Οπότε, κοιτάξτε, μην αγοράσετε αυτό το πράγμα αν θέλετε κάτι λεπτό. Μπορεί να φορτίζεται γρήγορα με έως και 33W, και η Avenir λέει ότι μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τη συσκευή σε λιγότερο από μια ώρα και μισή χρησιμοποιώντας τον περιλαμβανόμενο φορτιστή 36W.

Δείτε ακόμα: Xiaomi: Παρουσιάζει το πρώτο της αυτοκίνητο!

Αν πρέπει απολύτως να επιμείνετε να μεταχειρίζεστε αυτό το πράγμα σαν ένα κανονικό smartphone, οι προδιαγραφές του είναι επιπέδου εισόδου. Δεν υπάρχει 5G, και ο επεξεργαστής του είναι ένας αδιάκριτος MediaTek MT6789. Έχετε 8GB μνήμη RAM, 256GB αποθήκευσης, τρείς πίσω φωτογραφικές κάμερες , Android 14 και οθόνη LCD 1080p 6,78″ ιντσών.

Η Avenir Telecom σχεδιάζει να πουλήσει το Energizer Hard Case P28K για €249,99 όταν κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του τρέχοντος έτους. Θα είναι διαθέσιμο παγκοσμίως, αλλά όχι στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Πηγή: theverge

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS